• Tot 12 maanden garantie
  • No cure no pay
  • Altijd behoud van data
  • Al 9 jaar dé specialist in reparaties
  • Kom langs of stuur je apparaat op

Telefoon reparatie Ede

Het is niet fijn als je een telefoon hebt waarvan bepaalde functies het niet meer doen. In sommige gevallen zal je daar meer last van hebben zoals met een defecte batterij. Dat is veel vervelender als een trilmotor die het niet meer doet. Wij werken al erg lang met merktelefoons en weten daarom precies hoe we dit soort problemen kunnen oplossen. Hierdoor is het niet nodig om met een telefoon te blijven werken met gebreken. Een telefoon reparatie Ede is snel geregeld dus overweeg dit voordat je gaat kijken voor een nieuwe telefoon. Wij repareren een telefoon al in 20 minuten en als je hem opstuurt is hij binnen 48 uur weer terug.

Welke telefoon reparatie Ede heb je nodig?

Via onze vernieuwde website is het een stuk makkelijker om een afspraak met ons te maken. Je kan ook kiezen of je wilt langskomen of dat je de telefoon wilt opsturen voor een telefoon reparatie Ede. Je zoekt het merk en vervolgens model op wat je hebt. Daaronder zie je dan een hele lijst verschijnen met alles wat je kunt laten uitvoeren door ons. Je selecteert hieruit een of meerdere dingen en plant vervolgens een afspraak in. Je kunt dan langskomen in een van onze winkels of de telefoon naar ons opsturen. Dan duurt het wel wat langer als 20 minuten voordat je hem terug hebt. Als je niet precies weet wat het probleem is raden we je aan om eerst even contact met ons op te nemen voordat je opties gaat selecteren. Langskomen in de winkel is dan ook een goede optie, dan kunnen we gelijk kijken wat er nodig is en kunnen we direct met je overleggen.

Waarom kies je voor het GSM reparatie centrum?

Je kan bij ons langskomen of je telefoon opsturen door een afspraak te maken. Dit doe je via de website en kan wanneer het jou uitkomt. Zo hoef je geen vrij te nemen van werk of afspraken te verzetten. Wij gaan er direct mee aan de slag als wij hem hebben. Naast snelheid heeft kiezen voor ons nog meer voordelen. Onze ervaring is erg groot en we kunnen eigenlijk elk probleem wel voor je oplossen, daarom zijn wij de beste partij om naartoe te komen. Ook is het bij ons erg overzichtelijk wat we allemaal aanbieden. Je ziet in ons assortiment duidelijk wat wij allemaal voor je kunnen uitvoeren en wij werken op no cure no pay basis wat wil zeggen dat je niks betaalt totdat de reparatie naar tevredenheid is uitgevoerd. Bij een GSM reparatie Ede krijg je 12 maanden garantie op nieuw geplaatste onderdelen.

Bij ons staat de klant op nummer 1 en daarom werken wij hard om elke klant tevreden te maken. Daarom zullen wij er altijd alles aan doen om jouw telefoon snel te repareren met onderdelen die echt in jouw telefoon thuis horen. Alles wat wij doen is in overleg met jou waardoor je niet zomaar een hoge rekening krijgt. Bekijk wat wij aanbieden en selecteer wat jij nodig hebt. Wij laten je niet graag wachten en gaan dus direct voor je aan de slag. Voor elke GSM reparatie Ede zijn wij van het GSM reparatiecentrum de beste partij.

Ben jij niet woonachtig in Ede? Dat is voor ons geen enkel probleem. Wij voeren ook reparaties uit in de omgeving van Ede, in o.a.: UtrechtAmersfoortAmsterdam en Almere.

Laat je telefoonnummer achter en wij bellen je terug