• Tot 12 maanden garantie
  • No cure no pay
  • Altijd behoud van data
  • Al 9 jaar dΓ© specialist in reparaties
  • Kom langs of stuur je apparaat op

Telefoon reparatie Breda

Een telefoon die kapot gaat komt nooit goed uit. Het maakt niet uit of het nou weekend is of een werkweek. Als jouw telefoon niet goed werkt kan dat best voor wat problemen zorgen in het dagelijks leven. Telefoons worden voor zoveel gebruikt dat ze niet meer alleen een luxe item zijn. Als jouw telefoon kapot is, is het erg logisch als je hem snel weer wilt kunnen gebruiken. Doordat wij de nodige ervaring hebben met het uitvoeren van diverse reparaties wordt de klus altijd goed geklaard. Natuurlijk kan je ervoor kiezen om een nieuwe telefoon te kopen maar dat is vaak nog helemaal niet nodig. Je kan een telefoon nog makkelijk langer gebruiken. Ook kost nieuw aanschaffen meer als een telefoon reparatie Breda. Kijk altijd eerst even of een reparatie nog mogelijk is voor jouw telefoon.

Kies je merk

Een telefoon reparatie Breda inplannen

Een afspraak inplannen voor een reparatie is erg eenvoudig via de nieuwe website. Wij willen graag dat dit geregeld kan worden zonder er veel tijd aan kwijt te zijn. Daarom hebben wij nu een nieuwe website waarbij je een afspraak kunt inplannen voor verschillende merken en modellen. Het is nu online te regelen, je kunt zelfs kiezen tussen langskomen en opsturen. Het menu laat alle verschillende merken zien waarbij wij reparaties uit kunnen voeren. Na het kiezen van een merk selecteer je het model wat jij hebt. Als je deze hebt geselecteerd krijg je de keuze uit verschillende soorten reparaties zoals het laten plaatsen van een nieuw scherm. Hier kun je er een of meerdere kiezen afhankelijk van wat jij nodig hebt. Dit is mogelijk voor zowel langsbrengen van jouw telefoon in een van onze winkels als opsturen. Als je naar een van onze winkels komt repareren we jouw telefoon binnen 20 minuten en als je hem naar ons opstuurt heb je hem binnen 48 uur weer terug. Als je niet weet welke telefoon reparatie Breda je moet kiezen of als je een andere vraag hebt raden we aan eerst even contact op te nemen.

Waarom kies je voor GSM Reparatie Centrum?

Als wij een telefoon repareren willen we graag dat je er daardoor weer lang mee kunt werken. Daarom maken we gebruik van originele onderdelen die gegarandeerd een goede kwaliteit hebben. Wij willen de telefoon reparatie in Breda voor jou zo simpel mogelijk maken en daarom kan je zelf kiezen wat, waar en wanneer. Zodra we de telefoon in ontvangst hebben genomen zullen wij deze direct repareren zodat je snel verder kunt. Wij hebben 8+ jaar ervaring met het repareren van merktelefoons. Het kan wel eens gebeuren dat een telefoon te erg beschadigd is en dan heeft een telefoon reparatie Breda geen zin meer. Als dit het geval is brengen wij je geen kosten in rekening.

Wij zorgen ervoor dat jouw telefoon weer snel opgeknapt terug bij jou komt. Wij vinden de tevredenheid van klanten het meest belangrijk en werken daarom snel en wanneer het jou uitkomt. Wij werken op no cure no pay basis waardoor je geen geld kwijt bent als wij het probleem niet kunnen oplossen. Een telefoon die goed werkt is onmisbaar en wij snappen dat als geen ander. Bereikbaarheid zowel voor werk als privΓ© omstandigheden is erg belangrijk en wij willen graag zorgen dat je snel bereikt kunt worden. GSM Reparatie Centrum is de beste partij voor het uitvoeren van een telefoon reparatie Breda.

Ben jij niet woonachtig in Breda? Dat is voor ons geen enkel probleem. Wij voeren ook reparaties uit in de omgeving van Breda, in o.a.:Β Utrecht,Β Amersfoort,Β AmsterdamΒ enΒ Almere.

πŸ“± Wat kost een scherm reparatie?

Heb je je telefoon laten vallen waardoor er nu een barst of een scheur in het scherm zit? Geen zorgen want de specialisten van GSM Reparatie Centrum kunnen vrijwel iedere scherm reparatie voor je uitvoeren. Bekijk de website voor de kosten per model.

πŸ“± Garantietermijn op een scherm reparatie?

Je hebt in totaal 12 maanden garantie op een scherm reparatie. Mocht er binnen 12 maanden iets mis zijn met het scherm is het vanzelfsprekend mogelijk om bij ons langs te komen voor een nieuw scherm.

πŸ“± Wat kost een batterij vervangen?

De kosten voor het vervangen van de batterij zijn afhankelijk van het type telefoon dat je hebt. Houdt er echter wel rekening mee dat batterijen van nieuwe telefoons over het algemeen duurder zijn dan batterijen van oudere telefoons.

πŸ“± Garantietermijn op een vervangen batterij?

Je hebt in totaal 3 maanden garantie op een nieuwe batterij. Mocht de batterij het binnen deze 3 maanden begeven dan monteren wij gratis een nieuwe batterij voor je.

Laat je telefoonnummer achter en wij bellen je terug

Β© 2020 - GSM Reparatie Centrum
avatar
Tom van GSM Reparatie Centrumonline
Welkom bij GSM Reparatie Centrum. Wij zijn gewoon open tijdens de lockdown! Mocht je vragen hebben stel ze gerust.
Wij zijn OPEN tijdens de lockdown!