• Tot 12 maanden garantie
  • No cure no pay
  • Altijd behoud van data
  • Al 9 jaar dé specialist in reparaties
  • Kom langs of stuur je apparaat op

Sony reparatie

Heeft je Sony reparatie nodig? Gelukkig kun je dan bij GSM Reparatie Centrum terecht om alle soorten reparaties uit te laten voeren. Wij begrijpen als geen ander hoe belangrijk het is dat een smartphone goed werkt, en daarom doen we er alles aan om je kapotte of beschadigde Sony telefoon weer volop te laten werken. Kom langs bij een van onze vestigingen, die zich bevinden in Utrecht, Nijmegen en Oosterhout, en laat de Sony reparatie uitvoeren door een vakkundig team van specialisten voor wie geen enkele reparatie een probleem is.

Meer informatie over Sony

Ook het Japanse merk Sony is een grote naam op het gebied van smartphones. Sony heeft meerdere smartphones en ook tablets uitgebracht onder de naam Sony Xperia, met de Xperia XZ3 als meest recente model. Het merk Sony staat bekend om de kwalitatief goede smartphones en tablets en zij werken dan ook jaarlijks hard om nieuwe en innovatieve modellen op de markt te brengen. Hoewel de smartphones van Apple en Samsung nog altijd de meest populaire telefoons zijn, is ook Sony niet makkelijk over het hoofd te zien en hebben zij heel wat kwalitatief hoogwaardige mogelijkheden te bieden voor de consument.

Welke Sony reparaties zijn mogelijk?

Er zijn een aantal reparaties die uitgevoerd kunnen worden bij een Sony smartphone. Ons team van specialisten heeft geen moeite met welke smartphone dan ook en het is dan ook zeer goed mogelijk om allerlei reparaties te laten uitvoeren bij GSM Reparatie Centrum. Hier vind je een overzicht van de Sony reparaties die mogelijk zijn.

Sony reparatie: scherm vervangen

Het is een van de meest voorkomende problemen bij een smartphone: een kapot scherm. Dit kan verschillende oorzaken hebben. Wat de oorzaak ook is, een kapot Sony scherm is geen pretje en daarom kun je dit gemakkelijk en snel laten vervangen of repareren. In sommige gevallen is er namelijk alleen scherm reparatie nodig, maar het kan ook voorkomen dat het wordt aangeraden om het hele scherm te vervangen.

Sony reparatie: batterij vervangen

Ook mankementen aan de batterij van een Sony smartphone komen regelmatig voor. Een van de oorzaken kan de leeftijd van de batterij zijn. Een batterij die ouder dan twee jaar is kan na verloop van tijd gaan aftakelen. Dan merk je dat de batterij niet meer goed oplaadt of dat de weergave van de batterij niet meer klopt. Verder zijn er nog tal van andere problemen waardoor de batterij vervangen moet worden.

Sony reparatie: achterkant vervangen

Een Sony smartphone kan op de voorkant vallen waardoor je scherm kapot gaat, maar ook de achterkant van je Sony telefoon kan beschadigen door een val. Om te voorkomen dat er intern ook beschadigingen ontstaan is het aan te raden om de achterkant van je Sony telefoon te laten repareren bij GSM Reparatie Centrum.

Een andere Sony reparatie laten uitvoeren

Er zijn nog tal van andere reparaties die je bij GSM Reparatie Centrum kunt laten uitvoeren aan je Sony smartphone. Misschien doet de volumeknop het niet meer of is er iets mis met de aan- en uitknop. Welk probleem je ook hebt: GSM Reparatie Centrum zorgt voor de snelste Sony reparatie.

Waarom een Sony reparatie laten uitvoeren bij GSM Reparatie Centrum?

Het is natuurlijk erg vervelend wanneer je Sony een reparatie nodig heeft, maar gelukkig kan dit bij GSM Reparatie Centrum snel opgelost worden. Je kunt dagelijks bij ons terecht en op locatie wordt je snel geholpen. De reparatie is binnen 20 minuten voltooid en daarnaast krijg je 12 maanden garantie op deze reparatie. Is er binnen deze periode iets mis met de reparatie? Dan kun je terugkomen voor een kosteloos herstel.

Laat je telefoonnummer achter en wij bellen je terug