• Tot 12 maanden garantie
  • No cure no pay
  • Altijd behoud van data
  • Al 9 jaar dé specialist in reparaties
  • Kom langs of stuur je apparaat op

Samsung S9 scherm reparatie en batterij vervangen

Wanneer je nood hebt aan Samsung S9 scherm reparatie spreekt het voor zich dat je graag rekening zal willen houden met tal van verschillende factoren. In eerste instantie zal je bijvoorbeeld op zoek willen gaan naar een gespecialiseerde partij die over de mogelijkheid beschikt om de herstelling op korte termijn uit te voeren. Daarnaast zal je ook willen kunnen rekenen op een voordelige kostprijs en spreekt het voor zich dat je tevens aanspraak zal willen kunnen maken op een bepaalde garantie. Indien je er voor kiest om jouw Samsung S9 scherm reparatie uit te laten voeren door GSM Reparatie Centrum zal je kunnen vaststellen dat er zonder probleem aan alle vooropgestelde eisen en verwachtingen kan worden voldaan!

De meest efficiënte Samsung S9 scherm reparatie

We kunnen tegenwoordig eigenlijk niet meer zonder onze smartphone. Daar waar we er vroeger uitsluitend gebruik van maakten om mee te bellen en berichten te versturen brengen de hedendaagse toestellen heel wat extra interessante mogelijkheden met zich mee. De Samsung Galaxy S9 is bovendien uitgerust met een prachtig 5,8-inch QHD-resolutie scherm waardoor alle actie pas echt op de meest optimale wijze wordt weergegeven. Op het ogenblik dat er een barst verschijnt in het scherm is het dan ook gegarandeerd paniek. Plots zien die leuke foto’s en mooie filmpjes er namelijk heel wat minder aantrekkelijk uit. Bovendien is ook het uitvoeren van taken zoals het opstellen van een e-mail niet langer een evidentie. Gelukkig bestaat er hiervoor een efficiënte oplossing onder de vorm van Samsung S9 scherm reparatie.

De Samsung S9 scherm reparatie welke wij van GSM Reparatie Centrum voor jou kunnen uitvoeren zorgt er voor dat je altijd bent verzekerd van een snelle herstelling van de opgelopen schade. Deze schade kan zowel zijn ontstaat door vallen als door stoten. Het uitvoeren van een herstelling van je Samsung S9 scherm neemt gemiddeld ongeveer 20 minuten tijd in beslag. Het spreekt voor zich dat je gewoon kan wachten tot de reparatie is afgerond. Na afloop stap je vervolgens gewoon terug met je smartphone naar buiten. Hierdoor blijft de overlast die de reparatie met zich meebrengt ten allen tijde zeer beperkt.

Laat ook tijdig je Samsung S9 batterij vervangen!

Het is perfect mogelijk dat niet alleen een Samsung S9 scherm reparatie op een zeker ogenblik vereist kan zijn. Wat namelijk ook te denken van je Samsung S9 batterij vervangen? De Samsung Galaxy S9 beschikt net als diens voorganger over een krachtige 300 mAh batterij. Deze batterij zorgt er in eerste instantie voor dat je zonder probleem de dag door kan komen. Daar komt echter na verloop van tijd waarschijnlijk verandering in. Het is namelijk zo dat de batterijduur na een bepaalde periode zal afnemen. Het gevolg daarvan is dat je mogelijks niet langer voldoende hebt aan één enkele oplaadbeurt per dag. Dat is natuurlijk zeer vervelend, maar tegelijkertijd niet onoverkomelijk. Jouw Samsung S9 batterij laten vervangen kan er namelijk voor zorgen dat je terug kan rekenen op de authentieke batterijduur.

Wanneer is jouw batterij aan vervanging toe?

Verschillende vaststellingen kunnen duidelijk maken dat je Samsung S9 batterij vervangen noodzakelijk wordt. Dit is bijvoorbeeld het geval wanneer je smartphone uitvalt nog voordat het beschikbare batterijpercentage volledig is opgebruikt. Ook wanneer je moet vaststellen dat je steeds vaker moet opladen is dat een duidelijk teken aan de wand. Jouw Samsung S9 batterij vervangen kan bij GSM Reparatie Centrum altijd op een snelle en financieel interessante manier gebeuren waardoor je zonder zorgen terug ten volle kan genieten van jouw Samsung Galaxy S9 toestel. Het mag dan ook duidelijk zijn, zowel voor het vervangen van je batterij als voor Samsung S9 scherm reparatie ben je bij ons aan het juiste adres!

📱 No cure, no pay

GSM Reparatie Centrum biedt alle klanten een 'no cure, no pay' garantie. Deze garantie houdt in dat als wij jouw telefoon niet kunnen repareren je ons niets hoeft te betalen. Je bent dus altijd verzekerd van een werkende telefoon of je betaalt niets. Tevens zorgen we ervoor dat je bij een reparatie alle data op je telefoon behoudt. Een telefoon reparatie bij GSM Reparatie Centrum brengt dus geen enkel risico met zich mee.

📱 Hoe lang heb ik garantie?

GSM Reparatie Centrum biedt een garantietermijn van 12 maanden aan op de functionaliteit van de vervangen onderdelen. Val-, druk-, stoot- of vloeistofschade vallen niet onder deze garantie. Op verbruiksartikelen (batterijen, oplaadpunten en audiojacks) geldt een garantietermijn van 3 maanden. Gaat het vervangen onderdeel binnen de garantietermijn defect? Dan vervangen wij dit onderdeel zonder bijkomende kosten. Wij zij niet aansprakelijk voor verdere schade aan het toestel na de reparatie.

📱 Kom langs zonder afspraak

Bij GSM Reparatie is het zowel mogelijk om met als zonder afspraak langs te komen. Stap gerust binnen bij één van onze vestigingen in Utrecht, Nijmegen of Oosterhout. Leg het defect uit aan de medewerkers en hierna wordt besproken welke onderdeel vervangen moet worden en welke kosten hieraan verbonden zijn. Vervolgens krijgt je een reparatie-bon van ons mee. Hierop staat je naam en de reparatie duidelijk vermeld en zonder deze bon kunnen wij het toestel niet retour geven. Bewaar deze bon dus goed. Je kunt je telefoon doorgaans na 20 minuten ophalen en weer genieten van een telefoon die volledig naar behoren werkt.

📱 Waarom kiezen voor GSM Reparatie Centrum?

GSM Reparatie Centrum is al 9 jaar lang de specialist in Nederland op het gebied van telefoon reparaties. Onze reparaties zijn goedkoop en je kunt je telefoon in de meeste gevallen al na 20 minuten ophalen. Geen tijd om langs te komen? Stuur dan je telefoon naar ons op en binnen 48 uur ontvang je jouw gerepareerde telefoon terug. Zijn wij niet in staat om jouw telefoon te repareren? Dan krijg je uiteraard al je geld terug. Naast het uitvoeren van reparaties kunnen we ook de data van je oude telefoon overzetten op een nieuwe telefoon of we kunnen je helpen om je nieuwe smartphone te installeren.

Laat je telefoonnummer achter en wij bellen je terug

© 2020 - GSM Reparatie Centrum
avatar
Tom van GSM Reparatie Centrumonline
Welkom bij GSM Reparatie Centrum. Wij zijn gewoon open tijdens de lockdown! Mocht je vragen hebben stel ze gerust.
Wij zijn OPEN tijdens de lockdown!