• Tot 12 maanden garantie
  • No cure no pay
  • Altijd behoud van data
  • Al 9 jaar dé specialist in reparaties
  • Kom langs of stuur je apparaat op

Samsung S8 scherm reparatie en batterij vervangen

In tegenstelling tot wat veel mensen denken hoeft een Samsung S8 scherm reparatie laten uitvoeren er helemaal niet voor te zorgen dat je jouw favoriete smartphone gedurende lange tijd moet missen, in tegendeel. Hier bij GSM Reparatie Centrum zorgen we er namelijk voor dat de scherm reparatie binnen ongeveer 20 minuten kan worden uitgevoerd. Het spreekt voor zich dat je tijdens het herstellen ook gewoon kan wachten tot je toestel klaar is. Hierdoor kan je er na afloop gewoon terug mee buiten wandelen! In het bijzonder voor mensen die hun smartphone nodig hebben voor hun werk is dit natuurlijk helemaal fantastisch. Wil jij ook graag op de meest efficiënte manier de schade aan het scherm van je Samsung S8 laten herstellen? In dat geval ben je daarvoor bij ons in ieder geval aan het juiste adres!

Waarom snel een Samsung S8 scherm reparatie laten uitvoeren?

Wanneer je moet vaststellen dat er schade is ontstaan aan je Samsung S8 scherm spreekt het voor zich dat dit een directe invloed zal hebben op niet alleen de uitstraling, maar ook het gebruiksgemak van je toestel. Bovendien geldt voor de Samsung S8 ook nog eens dat een beschadigd beeldscherm er voor kan zorgen dat de waterdichte eigenschappen van de smartphone worden aangetast met alle potentiële extra risico’s van dien. Ook dit gegeven maakt het meteen duidelijk dat snel een Samsung S8 scherm reparatie bij schade laten uitvoeren steevast een interessante keuze is.

In principe beschik je ook over geen enkele reden om je Samsung S8 scherm reparatie langer uit te stellen dan strikt noodzakelijk is, in tegendeel. Het is namelijk zo dat je bij GSM Reparatie Centrum niet alleen bent verzekerd van een zeer efficiënte oplossing voor de schade, daarnaast kan je ook altijd rekenen op een zeer scherpe herstelkost. Tel daar ook nog eens bij op dat wij al onze klanten steeds een garantieperiode aanbieden van 12 maanden op de uitgevoerde reparatie en het mag duidelijk zijn dat jouw Samsung Galaxy S8 bij ons in goede handen is!

Wanneer jouw Samsung S8 batterij vervangen?

Na verloop van tijd is het mogelijk dat de batterijduur van je Samsung Galaxy S8 beduidend slechter zal worden. Dat is vervelend, in het bijzonder wanneer jij iemand bent die vaak onderweg is. In principe zorgt de krachtige 3000 mAh lithium-ion batterij er voor dat je moeiteloos met één enkele oplaadbeurt de dag door moet komen, maar dat blijft niet altijd het geval, in tegendeel. Na verloop van tijd zal de capaciteit van de batterij afnemen met als gevolg dat er zich extra oplaadbeurten zullen opdringen. Dat hoeft geen probleem te zijn, maar toch is het voor veel gebruikers van deze Samsung smartphone een doorn in het oog.

Gelukkig bestaat er een efficiënte oplossing om bovenstaand probleem op te lossen. Jouw Samsung S8 batterij vervangen heeft namelijk als gevolg dat je meteen terug kan rekenen op de originele batterijcapaciteit. Dit betekent dat de extra oplaadbeurten niet langer noodzakelijkzijn waardoor je terug ten volle kan genieten van al het moois dat jouw Samsung Galaxy S8 voor jou in petto heeft. Het spreekt voor zich dat je Samsung S8 batterij vervangen eveneens zonder probleem kan gebeuren door de experts van GSM Reparatie Centrum!

Steeds 12 maanden garantie op jouw reparatie

Of je nu de batterij van je Samsung Galaxy S8 laat vervangen of je schade aan het beeldscherm van je smartphone laat herstellen, in beide gevallen kan je altijd rekenen op een uitstekende kwaliteit en betrouwbaarheid. Wij zijn zo overtuigd van de sublieme kwaliteit die we aan onze klanten kunnen aanbieden dat we op elke reparatie steeds een garantie van 12 maanden geven. Op deze manier kan je er altijd met een gerust hart voor kiezen om bijvoorbeeld jouw Samsung S8 scherm reparatie aan ons uit te besteden!

📱 No cure, no pay

GSM Reparatie Centrum biedt alle klanten een 'no cure, no pay' garantie. Deze garantie houdt in dat als wij jouw telefoon niet kunnen repareren je ons niets hoeft te betalen. Je bent dus altijd verzekerd van een werkende telefoon of je betaalt niets. Tevens zorgen we ervoor dat je bij een reparatie alle data op je telefoon behoudt. Een telefoon reparatie bij GSM Reparatie Centrum brengt dus geen enkel risico met zich mee.

📱 Hoe lang heb ik garantie?

GSM Reparatie Centrum biedt een garantietermijn van 12 maanden aan op de functionaliteit van de vervangen onderdelen. Val-, druk-, stoot- of vloeistofschade vallen niet onder deze garantie. Op verbruiksartikelen (batterijen, oplaadpunten en audiojacks) geldt een garantietermijn van 3 maanden. Gaat het vervangen onderdeel binnen de garantietermijn defect? Dan vervangen wij dit onderdeel zonder bijkomende kosten. Wij zij niet aansprakelijk voor verdere schade aan het toestel na de reparatie.

📱 Kom langs zonder afspraak

Bij GSM Reparatie is het zowel mogelijk om met als zonder afspraak langs te komen. Stap gerust binnen bij één van onze vestigingen in Utrecht, Nijmegen of Oosterhout. Leg het defect uit aan de medewerkers en hierna wordt besproken welke onderdeel vervangen moet worden en welke kosten hieraan verbonden zijn. Vervolgens krijgt je een reparatie-bon van ons mee. Hierop staat je naam en de reparatie duidelijk vermeld en zonder deze bon kunnen wij het toestel niet retour geven. Bewaar deze bon dus goed. Je kunt je telefoon doorgaans na 20 minuten ophalen en weer genieten van een telefoon die volledig naar behoren werkt.

📱 Waarom kiezen voor GSM Reparatie Centrum?

GSM Reparatie Centrum is al 9 jaar lang de specialist in Nederland op het gebied van telefoon reparaties. Onze reparaties zijn goedkoop en je kunt je telefoon in de meeste gevallen al na 20 minuten ophalen. Geen tijd om langs te komen? Stuur dan je telefoon naar ons op en binnen 48 uur ontvang je jouw gerepareerde telefoon terug. Zijn wij niet in staat om jouw telefoon te repareren? Dan krijg je uiteraard al je geld terug. Naast het uitvoeren van reparaties kunnen we ook de data van je oude telefoon overzetten op een nieuwe telefoon of we kunnen je helpen om je nieuwe smartphone te installeren.

Laat je telefoonnummer achter en wij bellen je terug

© 2020 - GSM Reparatie Centrum
avatar
Tom van GSM Reparatie Centrumonline
Welkom bij GSM Reparatie Centrum. Wij zijn gewoon open tijdens de lockdown! Mocht je vragen hebben stel ze gerust.
Wij zijn OPEN tijdens de lockdown!