• Tot 12 maanden garantie
  • No cure no pay
  • Altijd behoud van data
  • Al 9 jaar dé specialist in reparaties
  • Kom langs of stuur je apparaat op

Samsung S7 scherm reparatie en batterij vervangen

Ben je op zoek naar een geschikte partij voor het laten uitvoeren van Samsung S7 scherm reparatie? In dat geval hoef je niet meer verder te zoeken! Hier bij GSM Reparatie Centrum zorgen we er namelijk voor dat de schade aan het scherm van je Samsung Galaxy S7 op de meest interessante manier kan worden hersteld. Niet alleen kan dit gebeuren wanneer jij dat maar wenst, daarnaast kan je tijdens de herstelling ook gewoon wachten tot deze is afgerond. Dit betekent dat de overlast steeds tot een absoluut minimum kan worden beperkt. Ben jij dus ook geconfronteerd met schade aan het scherm van je Samsung Galaxy S7 en wil je deze graag op een efficiënte en voordelige manier laten herstellen? In dat geval mag het duidelijk zijn dat je daarvoor hier bij GSM Reparatie Centrum aan het juiste adres bent!

Snel een Samsung S7 scherm reparatie laten uitvoeren

Mensen gebruiken hun smartphone tegenwoordig niet alleen dagdagelijks, maar ook vrij intensief voor tal van verschillende taken. Concreet betekent dit dat de tijd dat een mobiele telefoon uitsluitend werd gebruikt om mee te bellen en berichten mee te versturen definitief in het verleden ligt. We surfen met onze smartphone op het internet, bekijken leuke filmpjes en tonen de prachtige foto’s die we hebben gemaakt eenvoudig aan vrienden en familie. Op het ogenblik dat er sprake is van een barstje in het scherm van je Samsung Galaxy S7 wordt gebruikmaken van het toestel uiteraard een stuk minder eenvoudig en leuk. Dit is voor elke gebruiker ongetwijfeld een doorn in het oog, maar dat hoeft het niet perse te zijn.

Op het ogenblik dat er een barstje of een andere vorm van schade is ontstaan aan je Samsung Galaxy S7 kan een Samsung S7 scherm reparatie zich opdringen. Veel mensen stellen het laten herstellen van deze schade echter gedurende een lange tijd uit omdat ze vrezen dat ze hun toestel langdurig zullen moeten missen. Deze vrees is echter nergens voor nodig. Bij GSM Reparatie Centrum duurt een Samsung S7 scherm reparatie namelijk gemiddeld slechts zo’n 20 minuten. Je kan tijdens de reparatie gewoon wachten waardoor je na afloop meteen terug met je favoriete smartphone naar buiten kan stappen. Geweldig toch?!

Denk ook aan je Samsung S7 batterij vervangen!

Met onze Samsung S7 scherm reparatie is het dus duidelijk snel mogelijk om terug optimaal te kunnen genieten van alle functionaliteiten waar de Samsung Galaxy S7 over beschikt. Het spreekt echter voor zich dat het scherm van je smartphone lang niet het enige onderdeel is welke op een zeker ogenblik problemen kan ondervinden. Wat bijvoorbeeld ook te denken van de batterij die in je toestel is terug te vinden? In de Samsung Galaxy S7 is een 3600 mAh batterij terug te vinden die het in eerste instantie perfect mogelijk moet maken om met een volledige laadbeurt de dag door te komen. Echter, zoals bij elke smartphone het geval is zal de capaciteit van de batterij na verloop van tijd afnemen waardoor extra laadbeurten zich zullen opdringen. Het gevolg is een aanzienlijk beperkter gebruiksgemak, maar gelukkig hebben wij van GSM Reparatie Centrum ook daar de perfecte oplossing voor in huis!

Je Samsung S7 batterij vervangen zorgt er in de praktijk voor dat je terug kan rekenen op de meest optimale batterijduur. Dit betekent dat je geen rekening meer dient te houden met tussentijds opladen. In het bijzonder voor mensen die vaak onderweg zijn is dit uiteraard geen overbodige luxe, in tegendeel. Merk je dus met andere woorden op dat de batterijduur van je Samsung S7 niet meer zo optimaal is als in het begin het geval was? Dan is je Samsung S7 batterij vervangen uitbesteden aan GSM Reparatie Centrum altijd een uitstekende keuze!

12 maanden garantie op elke reparatie

Bij GSM Reparatie Centrum zorgen we er voor dat onze klanten steeds kunnen rekenen op de meest efficiënte en voordelige oplossing voor hun Samsung Galaxy S7 herstelling. Bovendien kan je ook nog eens rekenen op een garantietermijn van 12 maanden op elke reparatie die door ons is uitgevoerd. Het mag dan ook duidelijk zijn, het is nergens interessanter om je Samsung S7 scherm reparatie uit te laten voeren dan bij ons!

📱 No cure, no pay

GSM Reparatie Centrum biedt alle klanten een 'no cure, no pay' garantie. Deze garantie houdt in dat als wij jouw telefoon niet kunnen repareren je ons niets hoeft te betalen. Je bent dus altijd verzekerd van een werkende telefoon of je betaalt niets. Tevens zorgen we ervoor dat je bij een reparatie alle data op je telefoon behoudt. Een telefoon reparatie bij GSM Reparatie Centrum brengt dus geen enkel risico met zich mee.

📱 Hoe lang heb ik garantie?

GSM Reparatie Centrum biedt een garantietermijn van 12 maanden aan op de functionaliteit van de vervangen onderdelen. Val-, druk-, stoot- of vloeistofschade vallen niet onder deze garantie. Op verbruiksartikelen (batterijen, oplaadpunten en audiojacks) geldt een garantietermijn van 3 maanden. Gaat het vervangen onderdeel binnen de garantietermijn defect? Dan vervangen wij dit onderdeel zonder bijkomende kosten. Wij zij niet aansprakelijk voor verdere schade aan het toestel na de reparatie.

📱 Kom langs zonder afspraak

Bij GSM Reparatie is het zowel mogelijk om met als zonder afspraak langs te komen. Stap gerust binnen bij één van onze vestigingen in Utrecht, Nijmegen of Oosterhout. Leg het defect uit aan de medewerkers en hierna wordt besproken welke onderdeel vervangen moet worden en welke kosten hieraan verbonden zijn. Vervolgens krijgt je een reparatie-bon van ons mee. Hierop staat je naam en de reparatie duidelijk vermeld en zonder deze bon kunnen wij het toestel niet retour geven. Bewaar deze bon dus goed. Je kunt je telefoon doorgaans na 20 minuten ophalen en weer genieten van een telefoon die volledig naar behoren werkt.

📱 Waarom kiezen voor GSM Reparatie Centrum?

GSM Reparatie Centrum is al 9 jaar lang de specialist in Nederland op het gebied van telefoon reparaties. Onze reparaties zijn goedkoop en je kunt je telefoon in de meeste gevallen al na 20 minuten ophalen. Geen tijd om langs te komen? Stuur dan je telefoon naar ons op en binnen 48 uur ontvang je jouw gerepareerde telefoon terug. Zijn wij niet in staat om jouw telefoon te repareren? Dan krijg je uiteraard al je geld terug. Naast het uitvoeren van reparaties kunnen we ook de data van je oude telefoon overzetten op een nieuwe telefoon of we kunnen je helpen om je nieuwe smartphone te installeren.

Laat je telefoonnummer achter en wij bellen je terug

© 2020 - GSM Reparatie Centrum
avatar
Tom van GSM Reparatie Centrumonline
Welkom bij GSM Reparatie Centrum. Wij zijn gewoon open tijdens de lockdown! Mocht je vragen hebben stel ze gerust.
Wij zijn OPEN tijdens de lockdown!