• Tot 12 maanden garantie
  • No cure no pay
  • Altijd behoud van data
  • Al 9 jaar dé specialist in reparaties
  • Kom langs of stuur je apparaat op

Samsung S21 Ultra scherm reparatie en achterkant vervangen

Wil jij een Samsung S21 Ultra scherm reparatie laten uitvoeren door échte specialisten en tevens profiteren van verschillende voordelen? Dan raden we je aan om zo spoedig mogelijk bij onze vestigingen langs te komen in Utrecht, Nijmegen of Oosterhout óf je defecte telefoon naar ons op te sturen. Zo zorgen wij er tijdens de reparatie voor dat je je data altijd zal behouden én daarnaast bieden we een no cure, no pay garantie. Dit betekent dat wanneer we niet in staat om de Samsung S21 Ultra achterkant vervangen reparatie of de scherm reparatie uit te voeren, je al je geld terugkrijgt. Je betaalt ons dus enkel en alleen wanneer we jouw telefoon daadwerkelijk hebben gerepareerd. Daarnaast bieden we tot 12 maanden garantie op iedere reparatie die we hebben uitgevoerd. Wij kunnen je dan ook van dienst zijn op het gebied van een Samsung S21 Ultra scherm reparatie of we kunnen de Samsung S21 Ultra achterkant vervangen.

Samsung S21 Ultra scherm reparatie

De Samsung S21 Ultra is een bijzonder groot toestel en beschikt over een 6,8 inch QHD-scherm. Dit scherm heeft een verversingssnelheid van 120Hz, waardoor je altijd bent verzekerd van een soepel en scherp beeld. De grootte van het toestel is natuurlijk prachtig, maar daarnaast zal je merken dat je telefoon hierdoor niet altijd in je broekzak past. Hierdoor bestaat er dan ook een grotere kans dat je het toestel zal laten vallen, waardoor het mogelijk is dat het scherm en/of de onderliggende onderdelen kapot gaan. Dit is natuurlijk bijzonder vervelend, omdat je enerzijds niet meer optimaal gebruik kunt maken van het toestel, maar anderzijds is het ook mogelijk dat er water het toestel zal binnendringen. Wanneer dit het geval is raakt de telefoon mogelijk onherstelbaar beschadigd. Voorkom dit dan ook altijd door een Samsung S21 Ultra scherm reparatie uit te laten voeren. GSM Reparatie Centrum voert deze reparatie binnen 20 minuten voor je uit, waardoor je dus binnen no-time weer gebruikt kunt maken van je toestel. De Samsung S21 Ultra achterkant vervangen? Ook dan ben je bij ons aan het juiste adres.

Samsung S21 Ultra achterkant vervangen

Naast dat je bij ons terecht kunt voor een Samsung S21 Ultra scherm reparatie zijn wij tevens in staat om de achterkant van dit toestel te vervangen. De achterkant van S21 Ultra is volledig gemaakt van glas. Hoewel dit er natuurlijk prachtig uitziet is de telefoon hierdoor echter ook vatbaarder voor o.a. valschade. Doordat er veel belangrijke onderdelen in de achterkant van het toestel zitten kan een gebroken achterkant nadelige gevolgen hebben voor het functioneren van het toestel. In dit geval is de Samsung S21 Ultra achterkant vervangen dan ook bijzonder verstandig. Hoe langer je rond blijft lopen met een defecte achterkant, hoe groter de kans op onherstelbare schade wordt. Kom langs bij één van onze vestigingen of stuur je telefoon eenvoudig naar ons op. Net als een Samsung S21 Ultra scherm reparatie is een Samsung S21 Ultra achterkant vervangen een kwestie van zo’n 20 minuten.

Hoewel een gebroken scherm of achterkant niet direct betekent dat je je toestel niet meer kunt gebruiken kunnen deze defecten op termijn dus wél leiden een onbruikbaar toestel. De Samsung S21 Ultra achterkant vervangen of een Samsung S21 Ultra scherm reparatie is dan ook zeker aan te raden wanneer je toestel deze defecten vertoond.

📱 No cure, no pay

GSM Reparatie Centrum biedt alle klanten een 'no cure, no pay' garantie. Deze garantie houdt in dat als wij jouw telefoon niet kunnen repareren je ons niets hoeft te betalen. Je bent dus altijd verzekerd van een werkende telefoon of je betaalt niets. Tevens zorgen we ervoor dat je bij een reparatie alle data op je telefoon behoudt. Een telefoon reparatie bij GSM Reparatie Centrum brengt dus geen enkel risico met zich mee.

📱 Hoe lang heb ik garantie?

GSM Reparatie Centrum biedt een garantietermijn van 12 maanden aan op de functionaliteit van de vervangen onderdelen. Val-, druk-, stoot- of vloeistofschade vallen niet onder deze garantie. Op verbruiksartikelen (batterijen, oplaadpunten en audiojacks) geldt een garantietermijn van 3 maanden. Gaat het vervangen onderdeel binnen de garantietermijn defect? Dan vervangen wij dit onderdeel zonder bijkomende kosten. Wij zij niet aansprakelijk voor verdere schade aan het toestel na de reparatie.

📱 Kom langs zonder afspraak

Bij GSM Reparatie is het zowel mogelijk om met als zonder afspraak langs te komen. Stap gerust binnen bij één van onze vestigingen in Utrecht, Nijmegen of Oosterhout. Leg het defect uit aan de medewerkers en hierna wordt besproken welke onderdeel vervangen moet worden en welke kosten hieraan verbonden zijn. Vervolgens krijgt je een reparatie-bon van ons mee. Hierop staat je naam en de reparatie duidelijk vermeld en zonder deze bon kunnen wij het toestel niet retour geven. Bewaar deze bon dus goed. Je kunt je telefoon doorgaans na 20 minuten ophalen en weer genieten van een telefoon die volledig naar behoren werkt.

📱 Waarom kiezen voor GSM Reparatie Centrum?

GSM Reparatie Centrum is al 9 jaar lang de specialist in Nederland op het gebied van telefoon reparaties. Onze reparaties zijn goedkoop en je kunt je telefoon in de meeste gevallen al na 20 minuten ophalen. Geen tijd om langs te komen? Stuur dan je telefoon naar ons op en binnen 48 uur ontvang je jouw gerepareerde telefoon terug. Zijn wij niet in staat om jouw telefoon te repareren? Dan krijg je uiteraard al je geld terug. Naast het uitvoeren van reparaties kunnen we ook de data van je oude telefoon overzetten op een nieuwe telefoon of we kunnen je helpen om je nieuwe smartphone te installeren.

Laat je telefoonnummer achter en wij bellen je terug

© 2020 - GSM Reparatie Centrum
avatar
Tom van GSM Reparatie Centrumonline
Welkom bij GSM Reparatie Centrum. Wij zijn gewoon open tijdens de lockdown! Mocht je vragen hebben stel ze gerust.
Wij zijn OPEN tijdens de lockdown!