• Tot 12 maanden garantie
  • No cure no pay
  • Altijd behoud van data
  • Al 9 jaar dé specialist in reparaties
  • Kom langs of stuur je apparaat op

Samsung S21 scherm reparatie en batterij vervangen

Een Samsung S21 scherm reparatie laten uitvoeren of de Samsung S21 batterij vervangen? Dan ben je bij GSM Reparatie Centrum aan het juiste adres voor een snelle en vakkundige reparatie. Wij begrijpen namelijk dat je zo optimaal mogelijk wilt genieten van deze nieuwste generatie Samsung smartphones. Wanneer het scherm weer gerepareerd is, is dit dan ook zonder twijfel mogelijk. De smartphone beschikt namelijk over een OLED-scherm met een resolutie van 2400×1080. Hierdoor is deze telefoon zeer geschikt voor het browsen van het internet, maar bijvoorbeeld ook voor het bekijken van YouTube, Netflix of voor het spelen van games. Lees verder voor meer informatie over de Samsung S21 scherm reparatie of over de Samsung S21 batterij vervangen.

Samsung S21 scherm reparatie

De Samsung S21 is voorzien van een metalen frame en een plastic achterkant. Hierdoor is smartphone bijzonder stevig, maar toch ligt het gevaar van een gebroken OLED-scherm altijd op de loer. Op het moment dat je de smartphone namelijk laat vallen is er altijd een kans aanwezig dat er scheuren en/of barsten in het scherm ontstaan. Zodra het 6,2 inch beeldscherm met een 120Hz-ververssnelheid dan ook scheuren en/of barsten vertoond kan dit bijzonder vervelend zijn en de algehele gebruikservaring aantasten. Gelukkig kan je dit probleem eenvoudig verhelpen door de hulp in te schakelen van onze specialisten. Wij voeren een Samsung S21 scherm reparatie namelijk doorgaans binnen 20 minuten uit, waardoor je nooit lang hoeft te wachten en dezelfde dag nog kan genieten van de ultieme prestaties van het scherm van de Samsung S21.

Samsung S21 batterij vervangen

Naast een Samsung S21 scherm reparatie kan je tevens bij ons terecht voor het vervangen van de batterij. De aanwezige batterij beschikt namelijk over een vermogen van 4000mAh. Hoewel dit vermogen voor de meeste mensen voldoende zal zijn om de dag door te komen, zal je niet veel speling hebben. Naarmate de batterijcapaciteit dan ook zal afnemen zal de Samsung S21 batterij vervangen onvermijdbaar worden. Ondanks dat deze smartphone van Samsung is voorzien van de nieuwste technieken is dit volgens ons toch een onderdeel waar meer aandacht aan besteedt mocht worden. Wij raden het aan om deze reparatie uit te voeren indien je merkt dat de telefoon uitvalt wanneer er nog batterijcapaciteit over is óf wanneer je merkt dat je de smartphone steeds vaker moet opladen.

In ieder geval mag het duidelijk zijn dat je voor een Samsung S21 batterij vervangen bij ons aan het juiste adres bent. Onze specialisten vervangen je batterij doorgaans binnen 20 minuten, waardoor je weer als vanouds gebruik kunt maken van deze prachtige smartphone van Samsung.

Indien het scherm van je Samsung S21 barsten vertoond óf wanneer de batterij van de smartphone aan vervanging toe is, is het dus altijd mogelijk om de hulp van onze specialisten in te schakelen. Wij voeren een Samsung S21 scherm reparatie snel voor je uit én uiteraard kunnen we de Samsung S21 batterij vervangen tegen een voordelig tarief.

📱 No cure, no pay

GSM Reparatie Centrum biedt alle klanten een 'no cure, no pay' garantie. Deze garantie houdt in dat als wij jouw telefoon niet kunnen repareren je ons niets hoeft te betalen. Je bent dus altijd verzekerd van een werkende telefoon of je betaalt niets. Tevens zorgen we ervoor dat je bij een reparatie alle data op je telefoon behoudt. Een telefoon reparatie bij GSM Reparatie Centrum brengt dus geen enkel risico met zich mee.

📱 Hoe lang heb ik garantie?

GSM Reparatie Centrum biedt een garantietermijn van 12 maanden aan op de functionaliteit van de vervangen onderdelen. Val-, druk-, stoot- of vloeistofschade vallen niet onder deze garantie. Op verbruiksartikelen (batterijen, oplaadpunten en audiojacks) geldt een garantietermijn van 3 maanden. Gaat het vervangen onderdeel binnen de garantietermijn defect? Dan vervangen wij dit onderdeel zonder bijkomende kosten. Wij zij niet aansprakelijk voor verdere schade aan het toestel na de reparatie.

📱 Kom langs zonder afspraak

Bij GSM Reparatie is het zowel mogelijk om met als zonder afspraak langs te komen. Stap gerust binnen bij één van onze vestigingen in Utrecht, Nijmegen of Oosterhout. Leg het defect uit aan de medewerkers en hierna wordt besproken welke onderdeel vervangen moet worden en welke kosten hieraan verbonden zijn. Vervolgens krijgt je een reparatie-bon van ons mee. Hierop staat je naam en de reparatie duidelijk vermeld en zonder deze bon kunnen wij het toestel niet retour geven. Bewaar deze bon dus goed. Je kunt je telefoon doorgaans na 20 minuten ophalen en weer genieten van een telefoon die volledig naar behoren werkt.

📱 Waarom kiezen voor GSM Reparatie Centrum?

GSM Reparatie Centrum is al 9 jaar lang de specialist in Nederland op het gebied van telefoon reparaties. Onze reparaties zijn goedkoop en je kunt je telefoon in de meeste gevallen al na 20 minuten ophalen. Geen tijd om langs te komen? Stuur dan je telefoon naar ons op en binnen 48 uur ontvang je jouw gerepareerde telefoon terug. Zijn wij niet in staat om jouw telefoon te repareren? Dan krijg je uiteraard al je geld terug. Naast het uitvoeren van reparaties kunnen we ook de data van je oude telefoon overzetten op een nieuwe telefoon of we kunnen je helpen om je nieuwe smartphone te installeren.

Laat je telefoonnummer achter en wij bellen je terug

© 2020 - GSM Reparatie Centrum
avatar
Tom van GSM Reparatie Centrumonline
Welkom bij GSM Reparatie Centrum. Wij zijn gewoon open tijdens de lockdown! Mocht je vragen hebben stel ze gerust.
Wij zijn OPEN tijdens de lockdown!