• Tot 12 maanden garantie
  • No cure no pay
  • Altijd behoud van data
  • Al 9 jaar dé specialist in reparaties
  • Kom langs of stuur je apparaat op

Samsung S21 Plus scherm reparatie en batterij vervangen

GSM Reparatie is de partij waar je naar op zoek bent indien je behoefte hebt aan een Samsung S21 Plus scherm reparatie óf wanneer je de batterij van deze telefoon wilt vervangen. Is het scherm van jouw S21 Plus gebroken of bevat deze barsten? Dan is het belangrijk om een scherm reparatie zo snel mogelijk uit te voeren. Scheuren en barsten kunnen de gebruikservaring van het 6,7 inch full-hd scherm namelijk aantasten, waardoor je mogelijk niet meer gebruik kunt maken van alle functies. Wil jij je Samsung S21 Plus batterij vervangen? Ook dan ben je bij ons aan het juiste adres. Zowel een scherm reparatie als het vervangen van de batterij is bij GSM Reparatie Centrum een kwestie van tientallen minuten.

Samsung S21 Plus scherm reparatie

De Samsung S21 Plus is voorzien van een prachtig full-hd scherm. Dit betreft een OLED-scherm met een verversingssnelheid van 120Hz. Dit betekent dat het beeld van de telefoon enorm soepel oogt, waardoor je moeiteloos kunt navigeren, gamen of bijvoorbeeld Netflix kunt kijken. Toch is helaas altijd mogelijk dat je de telefoon op een onoplettend moment uit je handen laat vallen. Doordat het scherm is gemaakt van glas bestaat er in dit geval een grote kans dat er scheuren of barsten in het scherm ontstaan. Dit is natuurlijk erg vervelend, maar gelukkig hoef je in dit geval nooit lang met een gebroken scherm rond te lopen. De specialisten van GSM Reparatie Centrum voeren een Samsung S21 Plus scherm reparatie namelijk snel en effectief voor je uit, waardoor zo snel mogelijk weer kan profiteren van een scherm dat naar behoren werkt én er weer als vanouds uitziet. De Samsung S21 Plus batterij vervangen? Ook dan kan je bij ons terecht.

Samsung S21 Plus batterij vervangen

Naast een Samsung S21 Plus scherm reparatie kan je dus tevens bij ons terecht voor het vervangen van de batterij. De Samsung S21 Plus beschikt over een batterij met een capaciteit van 4800mAh. Dit is een betere batterij dan bij de Samsung S20 Plus het geval was en de meeste mensen zullen dan ook ruim voldoende hebben aan deze capaciteit. Toch ben je waarschijnlijk bekend met het feit dat de capaciteit van de batterijen op een gegeven moment zal afnemen. Indien dit het geval is, is de Samsung S21 Plus batterij vervangen dan ook noodzakelijk. Je zal bijvoorbeeld merken dat je het toestel steeds vaker moet opladen of dat het toestel uitvalt terwijl er nog batterijcapaciteit over is. Dit is natuurlijk enorm vervelend en daarom raden we je in dit geval dan ook aan om deze reparatie zo snel mogelijk te laten uitvoeren.

Wil jij meer weten over een Samsung S21 Plus scherm reparatie of over de Samsung S21 Plus batterij vervangen? Dan mag het natuurlijk duidelijk zijn dat het altijd mogelijk is om contact met ons op te nemen. In ieder geval kunnen wij je verzekeren dat wij bij GSM Reparatie Centrum in staat zijn om bovenstaande reparaties binnen tientallen minuten uit te voeren. Hierdoor hoef je je telefoon nooit lang te missen en kan je dezelfde dag nog profiteren van een telefoon die naar behoren werkt en er tevens zo uitziet. Wij gaan aan de slag met een Samsung S21 Plus scherm reparatie of we zullen de Samsung S21 Plus batterij vervangen tegen een gunstig tarief.

📱 No cure, no pay

GSM Reparatie Centrum biedt alle klanten een 'no cure, no pay' garantie. Deze garantie houdt in dat als wij jouw telefoon niet kunnen repareren je ons niets hoeft te betalen. Je bent dus altijd verzekerd van een werkende telefoon of je betaalt niets. Tevens zorgen we ervoor dat je bij een reparatie alle data op je telefoon behoudt. Een telefoon reparatie bij GSM Reparatie Centrum brengt dus geen enkel risico met zich mee.

📱 Hoe lang heb ik garantie?

GSM Reparatie Centrum biedt een garantietermijn van 12 maanden aan op de functionaliteit van de vervangen onderdelen. Val-, druk-, stoot- of vloeistofschade vallen niet onder deze garantie. Op verbruiksartikelen (batterijen, oplaadpunten en audiojacks) geldt een garantietermijn van 3 maanden. Gaat het vervangen onderdeel binnen de garantietermijn defect? Dan vervangen wij dit onderdeel zonder bijkomende kosten. Wij zij niet aansprakelijk voor verdere schade aan het toestel na de reparatie.

📱 Kom langs zonder afspraak

Bij GSM Reparatie is het zowel mogelijk om met als zonder afspraak langs te komen. Stap gerust binnen bij één van onze vestigingen in Utrecht, Nijmegen of Oosterhout. Leg het defect uit aan de medewerkers en hierna wordt besproken welke onderdeel vervangen moet worden en welke kosten hieraan verbonden zijn. Vervolgens krijgt je een reparatie-bon van ons mee. Hierop staat je naam en de reparatie duidelijk vermeld en zonder deze bon kunnen wij het toestel niet retour geven. Bewaar deze bon dus goed. Je kunt je telefoon doorgaans na 20 minuten ophalen en weer genieten van een telefoon die volledig naar behoren werkt.

📱 Waarom kiezen voor GSM Reparatie Centrum?

GSM Reparatie Centrum is al 9 jaar lang de specialist in Nederland op het gebied van telefoon reparaties. Onze reparaties zijn goedkoop en je kunt je telefoon in de meeste gevallen al na 20 minuten ophalen. Geen tijd om langs te komen? Stuur dan je telefoon naar ons op en binnen 48 uur ontvang je jouw gerepareerde telefoon terug. Zijn wij niet in staat om jouw telefoon te repareren? Dan krijg je uiteraard al je geld terug. Naast het uitvoeren van reparaties kunnen we ook de data van je oude telefoon overzetten op een nieuwe telefoon of we kunnen je helpen om je nieuwe smartphone te installeren.

Laat je telefoonnummer achter en wij bellen je terug

© 2020 - GSM Reparatie Centrum
avatar
Tom van GSM Reparatie Centrumonline
Welkom bij GSM Reparatie Centrum. Wij zijn gewoon open tijdens de lockdown! Mocht je vragen hebben stel ze gerust.
Wij zijn OPEN tijdens de lockdown!