• Tot 12 maanden garantie
  • No cure no pay
  • Altijd behoud van data
  • Al 9 jaar dé specialist in reparaties
  • Kom langs of stuur je apparaat op

Samsung S20 Ultra scherm reparatie en batterij vervangen

Voor een ‘Ultra’ snelle en vakkundige Samsung S20 Ultra scherm reparatie of batterij vervangen ben je bij GSM Reparatie Centrum aan het juiste adres. De Samsung S20 Ultra is een opvallende telefoon door de geavanceerde camera’s. Met een standaard-, groothoek- en telelens met 10x optische zoom heb je voor elke situatie de juiste camera bij de hand. Ook is er een Time-of-Flight sensor die diepte meet, waardoor je een scherptediepte-effect creëert. De S20 Ultra is niet voor niets een Ultra. Het toestel heeft een 6.9 inch quad HD-scherm wat haarscherp is. Daarnaast is de S20 serie een van de eerste telefoons die het snelle 5G netwerk ondersteunt. Ook heeft het toestel en Samsung Exynos 990 processor waardoor zware apps en games geen probleem zijn. Net zoals een Samsung S20 Ultra scherm reparatie voor GSM Reparatie Centrum geen probleem is.

Samsung S20 Ultra scherm reparatie

Door de grootte van de Samsung S20 Ultra past het toestel niet zomaar in een broekzak. Hierdoor is de kans groot dat de Samsung snel valt. Dit heeft als gevolg dat het scherm en het onderliggende beeldscherm kapot gaan. Dit belemmert niet alleen het gebruiksgemak, maar door een barst in het scherm kan er ook water in het toestel komen. Dit kan op lange termijn vervelende klachten opleveren die niet altijd op te lossen zijn. Het is dus aan te raden om dit zo snel mogelijk te laten vervangen. Een Samsung S20 Ultra scherm reparatie duurt gemiddeld 20 minuten. Hierdoor sta je dus binnen no-time weer buiten met een Samsung S20 Ultra die weer goed en makkelijk te gebruiken is.

Een Samsung S20 Ultra achterkant vervangen

De achterkant van de Samsung S20 Ultra is gemaakt van glas. Dit betekent dat op het moment dat je het toestel laat vallen de kans groot is dat zowel de voor- als achterkant kapotgaan. Wanneer er barsten in de voor- en/of achterkant zitten bestaat er de mogelijkheid dat stof, maar ook water het toestel binnen kan dringen. Zoals je je waarschijnlijk wel kunt voorstellen heeft dit niet echt een positieve invloed op het functioneren van het toestel. Daarom raden wij iedereen aan om met een gebroken achterkant zo snel mogelijk naar GSM Reparatie Centrum te komen om de Samsung S20 Ultra achterkant te vervangen. Deze reparatie duurt zo’n 20 minuten en na deze reparatie kan je het toestel weer gebruiken zoals je gewend bent.

Voordelige reparaties laten uitvoeren

Wanneer je Samsung S20 Ultra kapot is betekent dit niet dat het toestel niet meer te repareren is. Ondanks dat zijn het vervangen van onderdelen een snellere en goedkopere oplossing dan bijvoorbeeld het kopen van een nieuw toestel. Daarom is het aan te raden om langs te komen bij GSM Reparatie Centrum voor een Samsung S20 Ultra scherm reparatie en een Samsung S20 Ultra achterkant te laten vervangen.

📱 No cure, no pay

GSM Reparatie Centrum biedt alle klanten een 'no cure, no pay' garantie. Deze garantie houdt in dat als wij jouw telefoon niet kunnen repareren je ons niets hoeft te betalen. Je bent dus altijd verzekerd van een werkende telefoon of je betaalt niets. Tevens zorgen we ervoor dat je bij een reparatie alle data op je telefoon behoudt. Een telefoon reparatie bij GSM Reparatie Centrum brengt dus geen enkel risico met zich mee.

📱 Hoe lang heb ik garantie?

GSM Reparatie Centrum biedt een garantietermijn van 12 maanden aan op de functionaliteit van de vervangen onderdelen. Val-, druk-, stoot- of vloeistofschade vallen niet onder deze garantie. Op verbruiksartikelen (batterijen, oplaadpunten en audiojacks) geldt een garantietermijn van 3 maanden. Gaat het vervangen onderdeel binnen de garantietermijn defect? Dan vervangen wij dit onderdeel zonder bijkomende kosten. Wij zij niet aansprakelijk voor verdere schade aan het toestel na de reparatie.

📱 Kom langs zonder afspraak

Bij GSM Reparatie is het zowel mogelijk om met als zonder afspraak langs te komen. Stap gerust binnen bij één van onze vestigingen in Utrecht, Nijmegen of Oosterhout. Leg het defect uit aan de medewerkers en hierna wordt besproken welke onderdeel vervangen moet worden en welke kosten hieraan verbonden zijn. Vervolgens krijgt je een reparatie-bon van ons mee. Hierop staat je naam en de reparatie duidelijk vermeld en zonder deze bon kunnen wij het toestel niet retour geven. Bewaar deze bon dus goed. Je kunt je telefoon doorgaans na 20 minuten ophalen en weer genieten van een telefoon die volledig naar behoren werkt.

📱 Waarom kiezen voor GSM Reparatie Centrum?

GSM Reparatie Centrum is al 9 jaar lang de specialist in Nederland op het gebied van telefoon reparaties. Onze reparaties zijn goedkoop en je kunt je telefoon in de meeste gevallen al na 20 minuten ophalen. Geen tijd om langs te komen? Stuur dan je telefoon naar ons op en binnen 48 uur ontvang je jouw gerepareerde telefoon terug. Zijn wij niet in staat om jouw telefoon te repareren? Dan krijg je uiteraard al je geld terug. Naast het uitvoeren van reparaties kunnen we ook de data van je oude telefoon overzetten op een nieuwe telefoon of we kunnen je helpen om je nieuwe smartphone te installeren.

Laat je telefoonnummer achter en wij bellen je terug

© 2020 - GSM Reparatie Centrum
avatar
Tom van GSM Reparatie Centrumonline
Welkom bij GSM Reparatie Centrum. Wij zijn gewoon open tijdens de lockdown! Mocht je vragen hebben stel ze gerust.
Wij zijn OPEN tijdens de lockdown!