• Tot 12 maanden garantie
  • No cure no pay
  • Altijd behoud van data
  • Al 9 jaar dé specialist in reparaties
  • Kom langs of stuur je apparaat op

Samsung S20 Ultra scherm reparatie en batterij vervangen

Voor een ‘Ultra’ snelle en vakkundige Samsung S20 Ultra scherm reparatie of batterij vervangen ben je bij GSM Reparatie Centrum aan het juiste adres. De Samsung S20 Ultra is een opvallende telefoon door de geavanceerde camera’s. Met een standaard-, groothoek- en telelens met 10x optische zoom heb je voor elke situatie de juiste camera bij de hand. Ook is er een Time-of-Flight sensor die diepte meet, waardoor je een scherptediepte-effect creëert. De S20 Ultra is niet voor niets een Ultra. Het toestel heeft een 6.9 inch quad HD-scherm wat haarscherp is. Daarnaast is de S20 serie een van de eerste telefoons die het snelle 5G netwerk ondersteunt. Ook heeft het toestel en Samsung Exynos 990 processor waardoor zware apps en games geen probleem zijn. Net zoals een Samsung S20 Ultra scherm reparatie voor GSM Reparatie Centrum geen probleem is.

Samsung S20 Ultra scherm reparatie

Door de grootte van de Samsung S20 Ultra past het toestel niet zomaar in een broekzak. Hierdoor is de kans groot dat de Samsung snel valt. Dit heeft als gevolg dat het scherm en het onderliggende beeldscherm kapot gaan. Dit belemmert niet alleen het gebruiksgemak, maar door een barst in het scherm kan er ook water in het toestel komen. Dit kan op lange termijn vervelende klachten opleveren die niet altijd op te lossen zijn. Het is dus aan te raden om dit zo snel mogelijk te laten vervangen. Een Samsung S20 Ultra scherm reparatie duurt gemiddeld 20 minuten. Hierdoor sta je dus binnen no-time weer buiten met een Samsung S20 Ultra die weer goed en makkelijk te gebruiken is.

Een Samsung S20 Ultra achterkant vervangen

De achterkant van de Samsung S20 Ultra is gemaakt van glas. Dit betekent dat op het moment dat je het toestel laat vallen de kans groot is dat zowel de voor- als achterkant kapotgaan. Wanneer er barsten in de voor- en/of achterkant zitten bestaat er de mogelijkheid dat stof, maar ook water het toestel binnen kan dringen. Zoals je je waarschijnlijk wel kunt voorstellen heeft dit niet echt een positieve invloed op het functioneren van het toestel. Daarom raden wij iedereen aan om met een gebroken achterkant zo snel mogelijk naar GSM Reparatie Centrum te komen om de Samsung S20 Ultra achterkant te vervangen. Deze reparatie duurt zo’n 20 minuten en na deze reparatie kan je het toestel weer gebruiken zoals je gewend bent.

Voordelige reparaties laten uitvoeren

Wanneer je Samsung S20 Ultra kapot is betekent dit niet dat het toestel niet meer te repareren is. Ondanks dat zijn het vervangen van onderdelen een snellere en goedkopere oplossing dan bijvoorbeeld het kopen van een nieuw toestel. Daarom is het aan te raden om langs te komen bij GSM Reparatie Centrum voor een Samsung S20 Ultra scherm reparatie en een Samsung S20 Ultra achterkant te laten vervangen.

Laat je telefoonnummer achter en wij bellen je terug