• Tot 12 maanden garantie
  • No cure no pay
  • Altijd behoud van data
  • Al 9 jaar dé specialist in reparaties
  • Kom langs of stuur je apparaat op

Samsung S20 scherm reparatie en achterkant vervangen

Voor een snelle en vakkundige Samsung S20 scherm reparatie moet je bij GSM Reparatie Centrum zijn. De Samsung S20 is voorzien van een 6.2 inch quad HD-scherm en door de scherpte van dit scherm kan je volop genieten van films, series en games. De Samsung Galaxy S20 ondersteunt het snelle 5G netwerk en beschikt over een Samsung Exynos 990 processor, waardoor het toestel zware taken makkelijk aankan. Tevens beschikt deze telefoon over een groothoeklens, telelens en een standaard camera waarmee je dus in iedere situatie mooie en scherpe foto’s kunt maken. Met de telelens is het zelfs mogelijk om tot wel 3x optisch in te zoomen zonder dat foto’s minder scherp worden.

Samsung S20 scherm reparatie

Zowel de voor- als achterkant van de Samsung S20 zijn gemaakt van glas. Dit is mooi voor het design, maar dit maakt het toestel wel erg fragiel als het valt. Zelfs wanneer het toestel vanaf een kleine hoogte valt is het al mogelijk dat er scheuren of barsten in het scherm ontstaan. Hierdoor is het helaas mogelijk dat er stof of water de telefoon binnendringt en dit natuurlijk niet goed voor het functioneren van de telefoon. Vooral water kan op lange termijn vervelende consequenties opleveren, zoals vreemde klachten die niet op te lossen zijn. Hierdoor is het aan te raden om dit zo snel mogelijk te laten vervangen. Gelukkig kan je in dat geval terecht bij GSM Reparatie Centrum voor een Samsung S20 scherm reparatie of voor het vervangen van de achterkant van deze telefoon.

Samsung S20 achterkant vervangen

Voor iedere Samsung S20 scherm reparatie is het noodzakelijk dat de achterkant eraf gehaald wordt. Dit is noodzakelijk omdat de achterkant gelijmd zit aan het frame. Normaliter is dit geen probleem, maar dit is helaas niet mogelijk wanneer de achterkant al gebroken is. Mocht de achterkant dus kapot zijn, dien je er rekening mee te houden dat hier extra kosten bijkomen. We moeten namelijk een nieuwe achterkant installeren. Houdt dit dus in je achterhoofd. In ieder geval kunnen wij je verzekeren dat je voor een Samsung S20 scherm reparatie bij GSM Reparatie Centrum aan het juiste adres bent.

Laat je telefoonnummer achter en wij bellen je terug