• Tot 12 maanden garantie
  • No cure no pay
  • Altijd behoud van data
  • Al 9 jaar dé specialist in reparaties
  • Kom langs of stuur je apparaat op

Samsung S20 scherm reparatie en achterkant vervangen

Voor een snelle en vakkundige Samsung S20 scherm reparatie moet je bij GSM Reparatie Centrum zijn. De Samsung S20 is voorzien van een 6.2 inch quad HD-scherm en door de scherpte van dit scherm kan je volop genieten van films, series en games. De Samsung Galaxy S20 ondersteunt het snelle 5G netwerk en beschikt over een Samsung Exynos 990 processor, waardoor het toestel zware taken makkelijk aankan. Tevens beschikt deze telefoon over een groothoeklens, telelens en een standaard camera waarmee je dus in iedere situatie mooie en scherpe foto’s kunt maken. Met de telelens is het zelfs mogelijk om tot wel 3x optisch in te zoomen zonder dat foto’s minder scherp worden.

Samsung S20 scherm reparatie

Zowel de voor- als achterkant van de Samsung S20 zijn gemaakt van glas. Dit is mooi voor het design, maar dit maakt het toestel wel erg fragiel als het valt. Zelfs wanneer het toestel vanaf een kleine hoogte valt is het al mogelijk dat er scheuren of barsten in het scherm ontstaan. Hierdoor is het helaas mogelijk dat er stof of water de telefoon binnendringt en dit natuurlijk niet goed voor het functioneren van de telefoon. Vooral water kan op lange termijn vervelende consequenties opleveren, zoals vreemde klachten die niet op te lossen zijn. Hierdoor is het aan te raden om dit zo snel mogelijk te laten vervangen. Gelukkig kan je in dat geval terecht bij GSM Reparatie Centrum voor een Samsung S20 scherm reparatie of voor het vervangen van de achterkant van deze telefoon.

Samsung S20 achterkant vervangen

Voor iedere Samsung S20 scherm reparatie is het noodzakelijk dat de achterkant eraf gehaald wordt. Dit is noodzakelijk omdat de achterkant gelijmd zit aan het frame. Normaliter is dit geen probleem, maar dit is helaas niet mogelijk wanneer de achterkant al gebroken is. Mocht de achterkant dus kapot zijn, dien je er rekening mee te houden dat hier extra kosten bijkomen. We moeten namelijk een nieuwe achterkant installeren. Houdt dit dus in je achterhoofd. In ieder geval kunnen wij je verzekeren dat je voor een Samsung S20 scherm reparatie bij GSM Reparatie Centrum aan het juiste adres bent.

📱 No cure, no pay

GSM Reparatie Centrum biedt alle klanten een 'no cure, no pay' garantie. Deze garantie houdt in dat als wij jouw telefoon niet kunnen repareren je ons niets hoeft te betalen. Je bent dus altijd verzekerd van een werkende telefoon of je betaalt niets. Tevens zorgen we ervoor dat je bij een reparatie alle data op je telefoon behoudt. Een telefoon reparatie bij GSM Reparatie Centrum brengt dus geen enkel risico met zich mee.

📱 Hoe lang heb ik garantie?

GSM Reparatie Centrum biedt een garantietermijn van 12 maanden aan op de functionaliteit van de vervangen onderdelen. Val-, druk-, stoot- of vloeistofschade vallen niet onder deze garantie. Op verbruiksartikelen (batterijen, oplaadpunten en audiojacks) geldt een garantietermijn van 3 maanden. Gaat het vervangen onderdeel binnen de garantietermijn defect? Dan vervangen wij dit onderdeel zonder bijkomende kosten. Wij zij niet aansprakelijk voor verdere schade aan het toestel na de reparatie.

📱 Kom langs zonder afspraak

Bij GSM Reparatie is het zowel mogelijk om met als zonder afspraak langs te komen. Stap gerust binnen bij één van onze vestigingen in Utrecht, Nijmegen of Oosterhout. Leg het defect uit aan de medewerkers en hierna wordt besproken welke onderdeel vervangen moet worden en welke kosten hieraan verbonden zijn. Vervolgens krijgt je een reparatie-bon van ons mee. Hierop staat je naam en de reparatie duidelijk vermeld en zonder deze bon kunnen wij het toestel niet retour geven. Bewaar deze bon dus goed. Je kunt je telefoon doorgaans na 20 minuten ophalen en weer genieten van een telefoon die volledig naar behoren werkt.

📱 Waarom kiezen voor GSM Reparatie Centrum?

GSM Reparatie Centrum is al 9 jaar lang de specialist in Nederland op het gebied van telefoon reparaties. Onze reparaties zijn goedkoop en je kunt je telefoon in de meeste gevallen al na 20 minuten ophalen. Geen tijd om langs te komen? Stuur dan je telefoon naar ons op en binnen 48 uur ontvang je jouw gerepareerde telefoon terug. Zijn wij niet in staat om jouw telefoon te repareren? Dan krijg je uiteraard al je geld terug. Naast het uitvoeren van reparaties kunnen we ook de data van je oude telefoon overzetten op een nieuwe telefoon of we kunnen je helpen om je nieuwe smartphone te installeren.

Laat je telefoonnummer achter en wij bellen je terug

© 2020 - GSM Reparatie Centrum
avatar
Tom van GSM Reparatie Centrumonline
Welkom bij GSM Reparatie Centrum. Wij zijn gewoon open tijdens de lockdown! Mocht je vragen hebben stel ze gerust.
Wij zijn OPEN tijdens de lockdown!