• Tot 12 maanden garantie
  • No cure no pay
  • Altijd behoud van data
  • Al 9 jaar dé specialist in reparaties
  • Kom langs of stuur je apparaat op

Samsung S20 Plus scherm reparatie en batterij vervangen

Op zoek naar een partij voor het uitvoeren van een Samsung S20 Plus scherm reparatie? Zoek dan niet verder, want GSM Reparatie Centrum is dé partij waar je naar op zoek bent.

De Samsung S20 Plus is de grotere variant van de Samsung S20. Hierdoor ondersteunt het toestel het snelle 5G netwerk en kan je met de camera’s prachtige foto’s maken en bewerken.

Samsung S20 Plus scherm reparatie

Boven deze tekst zie je alle mogelijk reparaties die wij kunnen uitvoeren voor de Samsung S20 Plus. Zo kan je bijvoorbeeld kiezen voor een Samsung S20 Plus scherm reparatie, maar ook het vervangen van de batterij is mogelijk. Ook wanneer de reparatie weer je naar op zoek bent er niet tussen staat is het altijd mogelijk om contact met ons op te nemen. Samen met jou kunnen we altijd de mogelijkheden bespreken. Bij GSM Reparatie Centrum werken verschillende monteurs die veel ervaring hebben met telefoonreparaties, waardoor ze een verwachting kunnen maken van welk onderdeel vervangen moet worden.

Voordelen van GSM Reparatie Centrum?

Tegenwoordig vind je in iedere stad wel reparatiewinkels. In de meeste gevallen ervaren consumenten dan ook moeite met het kiezen van de juiste winkel. GSM Reparatie Centrum begrijpt dit als geen ander en daarom willen wij de voordelen van onze winkel even duidelijk maken. Het grote voordeel van onze winkels is dat wij alle telefoonreparaties razendsnel uitvoeren. Dit betekent dan ook dat je in de meeste gevallen binnen 20 minuten weer buiten staat met een telefoon die naar behoren werkt en er weer zo goed als nieuw uit ziet.

Sommige winkels hebben voor een Samsung S20 Plus scherm reparatie dagen of zelfs weken nodig. Iets wat je natuurlijk niet wilt en iets wat ook totaal onnodig is. Een Samsung S20 Plus scherm reparatie duurt namelijk ongeveer twintig tot dertig minuten. Natuurlijk is het altijd mogelijk dat het op bepaalde moment wat drukker is dan op andere moment, maar in de meeste gevallen kan je dezelfde dag nog genieten van jouw gerepareerde Samsung S20 Plus.

Bij GSM Reparatie Centrum werken er monteurs die veel ervaring hebben opgedaan in de loop der jaren. Zij zien wekelijks honderden toestellen en tablets waardoor zij als geen ander weten hoe ze te werk moeten gaan.

Waar moet je rekening mee houden? 

Wij willen onze klanten benadrukken dat voor iedere reparatie het glas en de achterkant van de Samsung S20 plus eraf gehaald dient te worden. Dit komt doordat de achterkant gelijmd zit aan het frame en dit de laatste actie is die uitgevoerd wordt tijdens de productie. Mocht je bijvoorbeeld langskomen voor een Samsung S20 Plus batterij reparatie dan is het noodzakelijk dat wij de achterkant eraf halen. Dit brengt extra kosten met zich mee en wij vinden het wel zo eerlijk dat wij onze klanten hier op voorhand van op de hoogte brengen.

In ieder geval kunnen wij je verzekeren dat je voor een Samsung S20 Plus scherm reparatie je bij GSM Reparatie Centrum aan het juiste adres bent.

📱 No cure, no pay

GSM Reparatie Centrum biedt alle klanten een 'no cure, no pay' garantie. Deze garantie houdt in dat als wij jouw telefoon niet kunnen repareren je ons niets hoeft te betalen. Je bent dus altijd verzekerd van een werkende telefoon of je betaalt niets. Tevens zorgen we ervoor dat je bij een reparatie alle data op je telefoon behoudt. Een telefoon reparatie bij GSM Reparatie Centrum brengt dus geen enkel risico met zich mee.

📱 Hoe lang heb ik garantie?

GSM Reparatie Centrum biedt een garantietermijn van 12 maanden aan op de functionaliteit van de vervangen onderdelen. Val-, druk-, stoot- of vloeistofschade vallen niet onder deze garantie. Op verbruiksartikelen (batterijen, oplaadpunten en audiojacks) geldt een garantietermijn van 3 maanden. Gaat het vervangen onderdeel binnen de garantietermijn defect? Dan vervangen wij dit onderdeel zonder bijkomende kosten. Wij zij niet aansprakelijk voor verdere schade aan het toestel na de reparatie.

📱 Kom langs zonder afspraak

Bij GSM Reparatie is het zowel mogelijk om met als zonder afspraak langs te komen. Stap gerust binnen bij één van onze vestigingen in Utrecht, Nijmegen of Oosterhout. Leg het defect uit aan de medewerkers en hierna wordt besproken welke onderdeel vervangen moet worden en welke kosten hieraan verbonden zijn. Vervolgens krijgt je een reparatie-bon van ons mee. Hierop staat je naam en de reparatie duidelijk vermeld en zonder deze bon kunnen wij het toestel niet retour geven. Bewaar deze bon dus goed. Je kunt je telefoon doorgaans na 20 minuten ophalen en weer genieten van een telefoon die volledig naar behoren werkt.

📱 Waarom kiezen voor GSM Reparatie Centrum?

GSM Reparatie Centrum is al 9 jaar lang de specialist in Nederland op het gebied van telefoon reparaties. Onze reparaties zijn goedkoop en je kunt je telefoon in de meeste gevallen al na 20 minuten ophalen. Geen tijd om langs te komen? Stuur dan je telefoon naar ons op en binnen 48 uur ontvang je jouw gerepareerde telefoon terug. Zijn wij niet in staat om jouw telefoon te repareren? Dan krijg je uiteraard al je geld terug. Naast het uitvoeren van reparaties kunnen we ook de data van je oude telefoon overzetten op een nieuwe telefoon of we kunnen je helpen om je nieuwe smartphone te installeren.

Laat je telefoonnummer achter en wij bellen je terug

© 2020 - GSM Reparatie Centrum
avatar
Tom van GSM Reparatie Centrumonline
Welkom bij GSM Reparatie Centrum. Wij zijn gewoon open tijdens de lockdown! Mocht je vragen hebben stel ze gerust.
Wij zijn OPEN tijdens de lockdown!