• Tot 12 maanden garantie
  • No cure no pay
  • Altijd behoud van data
  • Al 9 jaar dé specialist in reparaties
  • Kom langs of stuur je apparaat op

Samsung S20 Plus scherm reparatie en batterij vervangen

Op zoek naar een partij voor het uitvoeren van een Samsung S20 Plus scherm reparatie? Zoek dan niet verder, want GSM Reparatie Centrum is dé partij waar je naar op zoek bent.

De Samsung S20 Plus is de grotere variant van de Samsung S20. Hierdoor ondersteunt het toestel het snelle 5G netwerk en kan je met de camera’s prachtige foto’s maken en bewerken.

Samsung S20 Plus scherm reparatie

Boven deze tekst zie je alle mogelijk reparaties die wij kunnen uitvoeren voor de Samsung S20 Plus. Zo kan je bijvoorbeeld kiezen voor een Samsung S20 Plus scherm reparatie, maar ook het vervangen van de batterij is mogelijk. Ook wanneer de reparatie weer je naar op zoek bent er niet tussen staat is het altijd mogelijk om contact met ons op te nemen. Samen met jou kunnen we altijd de mogelijkheden bespreken. Bij GSM Reparatie Centrum werken verschillende monteurs die veel ervaring hebben met telefoonreparaties, waardoor ze een verwachting kunnen maken van welk onderdeel vervangen moet worden.

Voordelen van GSM Reparatie Centrum?

Tegenwoordig vind je in iedere stad wel reparatiewinkels. In de meeste gevallen ervaren consumenten dan ook moeite met het kiezen van de juiste winkel. GSM Reparatie Centrum begrijpt dit als geen ander en daarom willen wij de voordelen van onze winkel even duidelijk maken. Het grote voordeel van onze winkels is dat wij alle telefoonreparaties razendsnel uitvoeren. Dit betekent dan ook dat je in de meeste gevallen binnen 20 minuten weer buiten staat met een telefoon die naar behoren werkt en er weer zo goed als nieuw uit ziet.

Sommige winkels hebben voor een Samsung S20 Plus scherm reparatie dagen of zelfs weken nodig. Iets wat je natuurlijk niet wilt en iets wat ook totaal onnodig is. Een Samsung S20 Plus scherm reparatie duurt namelijk ongeveer twintig tot dertig minuten. Natuurlijk is het altijd mogelijk dat het op bepaalde moment wat drukker is dan op andere moment, maar in de meeste gevallen kan je dezelfde dag nog genieten van jouw gerepareerde Samsung S20 Plus.

Bij GSM Reparatie Centrum werken er monteurs die veel ervaring hebben opgedaan in de loop der jaren. Zij zien wekelijks honderden toestellen en tablets waardoor zij als geen ander weten hoe ze te werk moeten gaan.

Waar moet je rekening mee houden? 

Wij willen onze klanten benadrukken dat voor iedere reparatie het glas en de achterkant van de Samsung S20 plus eraf gehaald dient te worden. Dit komt doordat de achterkant gelijmd zit aan het frame en dit de laatste actie is die uitgevoerd wordt tijdens de productie. Mocht je bijvoorbeeld langskomen voor een Samsung S20 Plus batterij reparatie dan is het noodzakelijk dat wij de achterkant eraf halen. Dit brengt extra kosten met zich mee en wij vinden het wel zo eerlijk dat wij onze klanten hier op voorhand van op de hoogte brengen.

In ieder geval kunnen wij je verzekeren dat je voor een Samsung S20 Plus scherm reparatie je bij GSM Reparatie Centrum aan het juiste adres bent.

Laat je telefoonnummer achter en wij bellen je terug