• Tot 12 maanden garantie
  • No cure no pay
  • Altijd behoud van data
  • Al 9 jaar dé specialist in reparaties
  • Kom langs of stuur je apparaat op

Samsung S10 scherm reparatie en batterij vervangen

Een Samsung S10 scherm reparatie laten uitvoeren kan er voor zorgen dat je meteen terug de beschikking krijgt over een perfect uitziend 6,1-inch Quad HD scherm. Dit prachtige scherm is voor veel mensen één van de voornaamste redenen om een Samsung Galaxy S10 in huis te halen. Schade aan het beeldscherm kan echter zeer eenvoudig optreden. Ze kan het gevolg zijn van stoten met de smartphone, maar ze kan natuurlijk ook worden veroorzaakt door je toestel te laten vallen. In ieder geval, ben jij ook geconfronteerd met bijvoorbeeld een barst in het scherm van je Samsung Galaxy S10? In dat geval kunnen wij van GSM Reparatie Centrum jou zonder probleem de beste oplossing aanbieden!

Waarom je Samsung S10 scherm reparatie aan ons uitbesteden?

De Samsung Galaxy S10 is een fantastisch toestel welke heel wat interessante mogelijkheden met zich meebrengt. Zo is het toestel aan de achterkant voorzien van zomaar even drie verschillende camera’s. Hiermee heb je altijd een geschikte camera om gebruik van te maken in eender welke situatie. De zwaarste applicaties kunnen bovendien moeiteloos worden gedraaid door de aanwezigheid van een zeer krachtige processor. Specifiek voor het scherm van de Samsung Galaxy S10 geldt dat niet alleen het cameragat, maar ook de dunne randen er voor zorgen dat je op optimale wijze kan genieten van de scherpe Quad HD display.

Is er op een zeker ogenblik schade ontstaan aan jouw Samsung S10 scherm? In dat geval zal je deze schade bij voorkeur zo snel mogelijk willen laten verhelpen. Dat is perfect mogelijk hier bij GSM Reparatie Centrum. In eerste instantie neemt het uitvoeren van een Samsung S10 scherm reparatie bij ons slechts zo’n 20 minuten tijd in beslag. Dit zorgt er voor dat je in geen tijd terug optimaal gebruik kan maken van jouw favoriete smartphone. Daarnaast spreekt het voor zich dat we onze klanten ook altijd een zeer scherpe kostprijs voor hun herstelling garanderen. Op deze manier sla je twee vliegen in één klap door jou Samsung S10 scherm reparatie uit te besteden aan GSM Reparatie Centrum.

Samsung S10 batterij vervangen voor een optimale batterijduur

De Samsung Galaxy S10 is uitgerust met een zeer goede 3400 mAh batterij. Ondanks het feit dat deze batterij minder krachtig is dan bij de Plus variant het geval is spreekt het voor zich dat je doorgaans met één enkele laadbeurt een volledige dag van je smartphone gebruik moet kunnen maken. Dat is in het begin zeker en vast het geval, maar op een bepaald ogenblik zal jouw Samsung S10 batterij vervangen toch een absolute must zijn. Verschillende indicaties kunnen duidelijk maken dat de tijd hier rijp voor is geworden, namelijk:

  • Wanneer je Samsung Galaxy S10 uitvalt terwijl er nog batterijcapaciteit over is;
  • Wanneer je steeds vaker je smartphone moet opladen;

Ook voor je Samsung Galaxy S10 batterij vervangen is het mogelijk om een beroep te doen op de experts van GSM Reparatie Centrum. Zij kunnen er voor zorgen dat jouw batterij in een handomdraai kan worden vervangen. Op deze manier hoef je niet meer te vrezen om op een bepaald ogenblik tijdens de dag zonder voldoende batterijduur te komen zitten!

Altijd 12 maanden garantie!

Laat je jouw Samsung S10 batterij vervangen of wil je graag dat de schade aan het scherm van je smartphone wordt hersteld? In beide gevallen mag het duidelijk zijn dat je daarvoor bij GSM Reparatie Centrum aan het juiste adres bent. Welke herstelling je ook door ons laat uitvoeren, je bent ook altijd verzekerd van een garantietermijn van 12 maanden. Op deze manier kan je jouw Samsung S10 scherm reparatie pas echt zonder zorgen aan ons overlaten!

Laat je telefoonnummer achter en wij bellen je terug