• Tot 12 maanden garantie
  • No cure no pay
  • Altijd behoud van data
  • Al 9 jaar dé specialist in reparaties
  • Kom langs of stuur je apparaat op

Samsung S10 scherm reparatie en batterij vervangen

Een Samsung S10 scherm reparatie laten uitvoeren kan er voor zorgen dat je meteen terug de beschikking krijgt over een perfect uitziend 6,1-inch Quad HD scherm. Dit prachtige scherm is voor veel mensen één van de voornaamste redenen om een Samsung Galaxy S10 in huis te halen. Schade aan het beeldscherm kan echter zeer eenvoudig optreden. Ze kan het gevolg zijn van stoten met de smartphone, maar ze kan natuurlijk ook worden veroorzaakt door je toestel te laten vallen. In ieder geval, ben jij ook geconfronteerd met bijvoorbeeld een barst in het scherm van je Samsung Galaxy S10? In dat geval kunnen wij van GSM Reparatie Centrum jou zonder probleem de beste oplossing aanbieden!

Waarom je Samsung S10 scherm reparatie aan ons uitbesteden?

De Samsung Galaxy S10 is een fantastisch toestel welke heel wat interessante mogelijkheden met zich meebrengt. Zo is het toestel aan de achterkant voorzien van zomaar even drie verschillende camera’s. Hiermee heb je altijd een geschikte camera om gebruik van te maken in eender welke situatie. De zwaarste applicaties kunnen bovendien moeiteloos worden gedraaid door de aanwezigheid van een zeer krachtige processor. Specifiek voor het scherm van de Samsung Galaxy S10 geldt dat niet alleen het cameragat, maar ook de dunne randen er voor zorgen dat je op optimale wijze kan genieten van de scherpe Quad HD display.

Is er op een zeker ogenblik schade ontstaan aan jouw Samsung S10 scherm? In dat geval zal je deze schade bij voorkeur zo snel mogelijk willen laten verhelpen. Dat is perfect mogelijk hier bij GSM Reparatie Centrum. In eerste instantie neemt het uitvoeren van een Samsung S10 scherm reparatie bij ons slechts zo’n 20 minuten tijd in beslag. Dit zorgt er voor dat je in geen tijd terug optimaal gebruik kan maken van jouw favoriete smartphone. Daarnaast spreekt het voor zich dat we onze klanten ook altijd een zeer scherpe kostprijs voor hun herstelling garanderen. Op deze manier sla je twee vliegen in één klap door jou Samsung S10 scherm reparatie uit te besteden aan GSM Reparatie Centrum.

Samsung S10 batterij vervangen voor een optimale batterijduur

De Samsung Galaxy S10 is uitgerust met een zeer goede 3400 mAh batterij. Ondanks het feit dat deze batterij minder krachtig is dan bij de Plus variant het geval is spreekt het voor zich dat je doorgaans met één enkele laadbeurt een volledige dag van je smartphone gebruik moet kunnen maken. Dat is in het begin zeker en vast het geval, maar op een bepaald ogenblik zal jouw Samsung S10 batterij vervangen toch een absolute must zijn. Verschillende indicaties kunnen duidelijk maken dat de tijd hier rijp voor is geworden, namelijk:

  • Wanneer je Samsung Galaxy S10 uitvalt terwijl er nog batterijcapaciteit over is;
  • Wanneer je steeds vaker je smartphone moet opladen;

Ook voor je Samsung Galaxy S10 batterij vervangen is het mogelijk om een beroep te doen op de experts van GSM Reparatie Centrum. Zij kunnen er voor zorgen dat jouw batterij in een handomdraai kan worden vervangen. Op deze manier hoef je niet meer te vrezen om op een bepaald ogenblik tijdens de dag zonder voldoende batterijduur te komen zitten!

Altijd 12 maanden garantie!

Laat je jouw Samsung S10 batterij vervangen of wil je graag dat de schade aan het scherm van je smartphone wordt hersteld? In beide gevallen mag het duidelijk zijn dat je daarvoor bij GSM Reparatie Centrum aan het juiste adres bent. Welke herstelling je ook door ons laat uitvoeren, je bent ook altijd verzekerd van een garantietermijn van 12 maanden. Op deze manier kan je jouw Samsung S10 scherm reparatie pas echt zonder zorgen aan ons overlaten!

📱 No cure, no pay

GSM Reparatie Centrum biedt alle klanten een 'no cure, no pay' garantie. Deze garantie houdt in dat als wij jouw telefoon niet kunnen repareren je ons niets hoeft te betalen. Je bent dus altijd verzekerd van een werkende telefoon of je betaalt niets. Tevens zorgen we ervoor dat je bij een reparatie alle data op je telefoon behoudt. Een telefoon reparatie bij GSM Reparatie Centrum brengt dus geen enkel risico met zich mee.

📱 Hoe lang heb ik garantie?

GSM Reparatie Centrum biedt een garantietermijn van 12 maanden aan op de functionaliteit van de vervangen onderdelen. Val-, druk-, stoot- of vloeistofschade vallen niet onder deze garantie. Op verbruiksartikelen (batterijen, oplaadpunten en audiojacks) geldt een garantietermijn van 3 maanden. Gaat het vervangen onderdeel binnen de garantietermijn defect? Dan vervangen wij dit onderdeel zonder bijkomende kosten. Wij zij niet aansprakelijk voor verdere schade aan het toestel na de reparatie.

📱 Kom langs zonder afspraak

Bij GSM Reparatie is het zowel mogelijk om met als zonder afspraak langs te komen. Stap gerust binnen bij één van onze vestigingen in Utrecht, Nijmegen of Oosterhout. Leg het defect uit aan de medewerkers en hierna wordt besproken welke onderdeel vervangen moet worden en welke kosten hieraan verbonden zijn. Vervolgens krijgt je een reparatie-bon van ons mee. Hierop staat je naam en de reparatie duidelijk vermeld en zonder deze bon kunnen wij het toestel niet retour geven. Bewaar deze bon dus goed. Je kunt je telefoon doorgaans na 20 minuten ophalen en weer genieten van een telefoon die volledig naar behoren werkt.

📱 Waarom kiezen voor GSM Reparatie Centrum?

GSM Reparatie Centrum is al 9 jaar lang de specialist in Nederland op het gebied van telefoon reparaties. Onze reparaties zijn goedkoop en je kunt je telefoon in de meeste gevallen al na 20 minuten ophalen. Geen tijd om langs te komen? Stuur dan je telefoon naar ons op en binnen 48 uur ontvang je jouw gerepareerde telefoon terug. Zijn wij niet in staat om jouw telefoon te repareren? Dan krijg je uiteraard al je geld terug. Naast het uitvoeren van reparaties kunnen we ook de data van je oude telefoon overzetten op een nieuwe telefoon of we kunnen je helpen om je nieuwe smartphone te installeren.

Laat je telefoonnummer achter en wij bellen je terug

© 2020 - GSM Reparatie Centrum
avatar
Tom van GSM Reparatie Centrumonline
Welkom bij GSM Reparatie Centrum. Wij zijn gewoon open tijdens de lockdown! Mocht je vragen hebben stel ze gerust.
Wij zijn OPEN tijdens de lockdown!