• Tot 12 maanden garantie
  • No cure no pay
  • Altijd behoud van data
  • Al 9 jaar dé specialist in reparaties
  • Kom langs of stuur je apparaat op

Samsung S10 Lite scherm reparatie en batterij vervangen

Voor een snelle en vakkundige Samsung S10 Lite scherm reparatie of Samsung S10 Lite batterij vervangen ben je bij GSM Reparatie Centrum aan het juiste adres. In het jaar 2020 voegde Samsung een nieuw toestel toe aan de succesvolle Samsung Galaxy-lijn, namelijk de Samsung Galaxy S10 Lite. Met het 6.7 inch display en de indrukwekkende drievoudige camera is dit een toestel waar je veel kanten mee op kan. Door het scherm word je meegesleurd in je favoriete series en video’s. Met de schermverhouding van 20:9 komen films en series zeer goed uit de verf. Dit zorgt ervoor dat je een soort bioscoopervaring krijgt tijdens het kijken van video’s.

Waarom snel een Samsung S10 Lite scherm reparatie laten uitvoeren?

Aan zo’n bioscoopervaring die we hierboven beschreven komt natuurlijk snel een eind wanneer er een scheur of kras in het scherm optreedt. Hiernaast tast dit natuurlijk ook de uitstraling van de telefoon aan, maar ook het gebruiksgemak kan op een negatieve manier beïnvloed worden. In sommige gevallen treden er dan ook glasscherven of strepen in het beeld op, waardoor je het toestel niet meer naar behoren kan gebruiken. Een ander nadeel van een barst of een scheur in het scherm is dat er sneller stof en water in het toestel kan komen. Wanneer je hier last van hebt raden wij je aan om zo snel mogelijk een Samsung S10 Lite scherm reparatie te laten uitvoeren door de specialisten van GSM Reparatie Centrum.

Samsung S10 Lite batterij vervangen 

De Samsung S10 Lite heeft een batterij met een capaciteit van 4500 mAh. Deze batterij staat bekend om de langdurige accuduur en tevens laat de batterij snel op. Helaas is ook deze batterij gevoelig voor het feit dat de batterij op een gegeven moment minder lang meegaat en minder vermogen zal bieden. Gelukkig is een Samsung S10 Lite batterij vervangen voor de specialisten van GSM Reparatie Centrum geen enkel probleem. Wij kunnen de batterij van deze telefoon al binnen 20 minuten voor je vervangen.

Voordelen van GSM Reparatie Centrum

Bij GSM Reparatie Centrum wordt je Samsung S10 Lite in ongeveer 20 minuten gerepareerd. Hierdoor heb je snel je toestel terug en werkt het weer naar behoren. Daarnaast kan je altijd rekenen op scherpe prijzen voor het vervangen van onderdelen. De totaalprijs die aangeboden wordt is inclusief montage, garantie en btw. Neem nu contact met ons op of kom langs voor een snelle en vakkundige Samsung S10 Lite scherm reparatie of de Samsung S10 Lite batterij vervangen.

Laat je telefoonnummer achter en wij bellen je terug