• Tot 12 maanden garantie
  • No cure no pay
  • Altijd behoud van data
  • Al 9 jaar dé specialist in reparaties
  • Kom langs of stuur je apparaat op

Samsung reparatie

Heeft jouw Samsung reparatie nodig? Dan kun je bij GSM Reparatie Centrum terecht voor een snelle oplossing. Er kunnen zich allerlei problemen voordoen aan je Samsung smartphone, waardoor een reparatie nodig is om dit op te lossen. Je gebruikt je Samsung smartphone dagelijks en dan is het wel zo prettig als deze naar behoren werkt. Bij GSM Reparatie Centrum weten we als geen ander hoe fijn het is als je Samsung reparatie snel wordt uitgevoerd. Daarom maken we je telefoon binnen 20 minuten terwijl je wacht en kun je hem daarna weer direct meenemen. Je weet van te voren de prijs van bijvoorbeeld je Samsung S8 scherm reparatie en je krijgt dus niet te maken met onverwachte kosten.

Meer informatie over Samsung

Net als Apple is Samsung een vooraanstaand merk dat al in 2009 de eerste smartphone op de markt bracht. Door de jaren heen zijn er bijna vijftig modellen uitgebracht, en hierbij telkens is er gekeken naar innovatie en verbetering. De smartphones van Samsung maken gebruik van besturingssysteem Android. De meest recente smartphone die door Samsung werd uitgebracht is de Samsung Galaxy S9, maar er zijn alweer plannen voor een nieuw model. De telefoons van Smartphone staan bekend om hun goede kwaliteit, waardoor consumenten jarenlang met de telefoon kunnen doen.

Welke reparaties kun je aan je Samsung telefoon laten uitvoeren?

Toch kan het voorkomen dat je Samsung telefoon valt of dat er een andere reden is waarom er een reparatie moet worden gedaan. Er zijn dan ook diverse reparaties die uitgevoerd kunnen worden aan een Samsung smartphone. Hier vind je een overzicht van de mogelijke Samsung reparaties waarvoor je bij GSM Reparatie Centrum terecht kunt.

Samsung reparatie: scherm vervangen

Je Samsung telefoon kan vallen of ergens tegenaan komen waardoor het scherm beschadigd. Erg vervelend, want dit kan het gebruik van je telefoon een stuk lastiger maken. Een barst in het scherm kan het zicht belemmeren, maar daarnaast kan een val ook interne problemen veroorzaken. Deze problemen zul je wellicht niet zien, maar na verloop van tijd wel gaan merken. De kleurweergave kan minder worden of er gaan zich andere problemen voordoen. Het touchscreen kan bijvoorbeeld minder goed gaan werken. Bij GSM Reparatie Centrum voeren we Samsung scherm reparaties, zoals je Samsung S7 scherm vervangen en je Samsung S7 Edge Scherm vervangen snel en vakkundig uit.

Samsung reparatie: batterij vervangen

Ook met de batterij van je Samsung telefoon kunnen er problemen voorkomen. Naast het scherm is de batterij een van de meest voorkomende reparaties aan een Samsung telefoon. Soms is werkt de batterij niet meer en dit kan diverse oorzaken hebben. De batterij is in aanraking gekomen met water of beschadigd geraakt om andere reden. Ook na lang gebruik kan de batterij niet meer goed werken uit ouderdom. Je kunt dan bij GSM Reparatie Centrum terecht voor batterij reparaties zoals de Samsung S7 batterij vervangen en de Samsung S6 Edge batterij vervangen. Zo kun je jouw Samsung smartphone weer volop gebruiken.

Samsung reparatie: oplaadpunt vervangen

Een ander veel voorkomend probleem is het oplaadpunt. Het kan voorkomen dat de oplader niet meer verbindt met je telefoon, waardoor je telefoon niet kan opladen. Ook kan een oplaadpunt beschadigd of bevuild zijn waardoor er problemen ontstaan. Deze kunnen echter gemakkelijk en snel opgelost worden door de experts van GSM Reparatie Centrum.

Een andere Samsung reparatie bij GSM Reparatie Centrum

Er zijn nog veel meer Samsung reparaties waarvoor je bij GSM Reparatie Centrum terecht kunt. Zo kun je de achterkant van je Samsung laten vervangen wanneer deze beschadigd is. Ook voor problemen aan de speaker, microfoon of andere onderdelen van je telefoon ben je bij GSM Reparatie Centrum aan het goede adres.

Waarom kiezen voor een Samsung reparatie bij GSM Reparatie Centrum?

Er zijn verschillende redenen waarom je zou moeten kiezen voor GSM Reparatie Centrum wanneer je je Samsung wilt laten repareren. Een van de redenen is dat je direct weet waar je aan toe bent en hoeveel je kwijt bent voor de reparatie. Montage en btw zitten al bij de prijs inbegrepen en dus hoef je geen extra kosten te verwachten. Daarnaast kun je dagelijks bij een van onze vestigingen (Utrecht, Nijmegen en Oosterhout) langskomen en is de reparatie binnen 20 minuten voltooid. Je kunt dus gewoon wachten terwijl je Samsung gemaakt wordt. Een ander groot voordeel is de 12 maanden garantie die je bij ons krijgt. Je kunt dus binnen deze periode bij ons terugkomen wanneer er iets mis is met de reparatie. Dan zullen wij dit kosteloos voor jou repareren. Heb je geen tijd om langs te komen voor een Samsung reparatie? Dan kun je er ook voor kiezen om je Samsung telefoon naar ons op te sturen. We doen dan ons best om hem binnen twee dagen weer gemaakt naar je op te sturen.

Welke Samsung modellen kunnen gemaakt worden?

Voor welke telefoons van Samsung kun je een beroep doen op de service van GSM Reparatie Centrum? Er zijn een aantal series van Samsung waar je bij ons terecht kunt voor een Samsung reparatie. Ons vakkundige team staat voor je klaar om je te helpen en je kapotte Samsung telefoon zo snel mogelijk te maken. Hieronder vind je de series waarvoor je bij ons terecht kunt.

Samsung S serie

De Samsung S serie bestaat uit een groot aantal modellen, met de S9 als nieuwste model. Verder zijn er tal van andere en oudere modellen uit deze serie waarvoor wij reparaties aanbieden, waaronder de S6 Edge Plus, de S7 Edge en Samsung S8 reparatie.

Samsung A serie

Heb je een telefoon uit de Samsung A serie? Dan kun je ook bij GSM Reparatie Centrum terecht voor een snelle reparatie. Onder andere modellen als de A9 uit 2018 en de A5 uit 2017 en de A3 uit 2016 behoren tot deze serie.

Samsung J serie

Ook telefoons uit de J serie van Samsung kun je laten repareren bij GSM Reparatie Centrum. Onder andere de J7 uit 2017 en de J5 uit 2017 behoren tot deze serie.

Samsung Note serie

Voor modellen uit de Samsung Note serie ben je bij GSM Reparatie Centrum aan het goede adres. Deze telefoons worden geleverd met een S Pen waarmee je gemakkelijk het scherm kunt bedienen.

Samsung Tab serie

Ditzelfde geldt voor de tablets van Samsung uit de Tab serie. Samsung reparatie aan de tablets kun je laten uitvoeren door het vakkundige team van GSM Reparatie Centrum.

Laat je telefoonnummer achter en wij bellen je terug

© 2020 - GSM Reparatie Centrum
avatar
Tom van GSM Reparatie Centrumonline
Welkom bij GSM Reparatie Centrum. Wij zijn gewoon open tijdens de lockdown! Mocht je vragen hebben stel ze gerust.
Wij zijn OPEN tijdens de lockdown!