• Tot 12 maanden garantie
  • No cure no pay
  • Altijd behoud van data
  • Al 9 jaar dé specialist in reparaties
  • Kom langs of stuur je apparaat op

Samsung Galaxy Tab S6 (T860) scherm reparatie

De Samsung Tab S6 is een krachtige maar toch ook lichtgewicht Android tablet. Door het slanke design van 5.7 millimeter dik ligt de Tab fijn in de hand. Daarnaast het toestel voorzien van een 10.5 inch display  dat kraakheldere beelden produceert dankzij Super AMOLED-technologie. Hierdoor is het een waar genot om films te kijken, helemaal in combinatie met de vier AKG speakers.

Extra informatie over de Samsung Tab S6

De Samsung Tab S6 is uitgerust met een 7040 mAh batterij, wat inhoudt dat je ruim 15 uur achtereen films en/of series kan kijken. Dit allemaal zonder de Tab op te laden.

Samsung Tab S6 scherm reparatie

Wanneer er een barst in het glas zit van je Samsung Tab S6, kan je gebruiksgemak van het toestel veranderen. Strepen in het beeld of een touchscreen die op sommige plekken niet kan gebruiken is niet prettig. Een Samsung Tab S6 scherm reparatie is dan een goede oplossing. In ongeveer 20 minuten kan je je Samsung Tab weer gebruiken zoals het hoort.

Waarom GSM Reparatie Centrum?

Een bezoek aan GSM Reparatie Centrum met je kapotte Samsung Tab S6  heeft meerdere voordelen. Je betaald altijd de laagste prijs en je staat niet voor verrassingen: de totaalprijs is inclusief garantie, montage en btw. Een reparatie duurt ongeveer 20 minuten, dus je staat altijd weer snel buiten. Ons team van experts doet er alles aan om jouw Samsung Tab S6 zo snel mogelijk weer aan de praat te krijgen.

Laat je telefoonnummer achter en wij bellen je terug

© 2020 - GSM Reparatie Centrum
avatar
Tom van GSM Reparatie Centrumonline
Welkom bij GSM Reparatie Centrum. Wij zijn gewoon open tijdens de lockdown! Mocht je vragen hebben stel ze gerust.
Wij zijn OPEN tijdens de lockdown!