• Tot 12 maanden garantie
  • No cure no pay
  • Altijd behoud van data
  • Al 9 jaar dé specialist in reparaties
  • Kom langs of stuur je apparaat op

Samsung Galaxy Tab S5e (T720) scherm reparatie

De Samsung Tab S5e is een lichtgewicht tablet. De tab is opgebouwd uit premium materialen zoals een metalen behuizing en het 10.5 inch super AMOLED display voor scherp beeld. Naast haarscherp beeld beschikt de Tab over vier AKG speakers.  Deze tablet is ook nog voorzien van een 13 megapixelcamera en een 8 megapixel frontcamera.

Een Samsung Tab S5e reparatiekosten

Hierboven kan je de reparaties zien die wij voor de Samsung Tab S5e uitvoeren. Als de klacht die jouw Tab S5e heeft er niet tussen staat, neem dan contact met ons op. Er werken bij os monteurs met veel ervaring waardoor zij een verwachting kunnen maken over welk onderdeel de klacht doet oplossen en wat de kosten zouden zijn hiervoor. Een Samsung Tab S5e scherm reparatie staat al bij de mogelijke reparaties. Dit is de juiste reparatie als het glas gebroken is, het touchscreen niet meer goed werkt of als er strepen in het beeldscherm zitten.

Voordelen van GSM Reparatie Centrum?

Er zijn tegenwoordig honderden reparatiewinkels. Bij u in de omgeving zitten er wellicht tientallen reparatie centra. Een van deze winkels uitkiezen is dan niet makkelijk, GSM Reparatie Centrum begrijpt dat en zet daarom de voordelen van ons op een rijtje.

Allereerst is de snelheid van onze reparaties wellicht het grootste voordeel. Sommige winkels hebben voor een Samsung Tab S5e scherm reparatie dagen of zelfs weken nodig. Iets wat u natuurlijk niet wil en wat ook totaal onnodig is. Een Samsung Tab S5e scherm reparatie duurt namelijk ongeveer twintig tot dertig minuten. Natuurlijk kan het zo zijn dat het op bepaalde momenten wat drukker is dan de andere, maar in de meeste gevallen heeft u dezelfde dag uw toestel weer terug.

Bij GSM Reparatie Centrum werken er monteurs die veel ervaring hebben opgedaan in de loop der jaren. Zij zien wekelijks honderden toestellen en tablets waardoor zij als geen ander weten hoe ze te werk moeten gaan. Zonder deze ervaring zou de snelheid ook niet haalbaal zijn.

Als laatste krijgt u garantie op de functionaliteit van het vervangen onderdeel. Deze garantievoorwaarden gaan tot 12 maanden na de reparatie heeft plaatsgevonden.

Laat je telefoonnummer achter en wij bellen je terug

© 2020 - GSM Reparatie Centrum
avatar
Tom van GSM Reparatie Centrumonline
Welkom bij GSM Reparatie Centrum. Wij zijn gewoon open tijdens de lockdown! Mocht je vragen hebben stel ze gerust.
Wij zijn OPEN tijdens de lockdown!