• Tot 12 maanden garantie
  • No cure no pay
  • Altijd behoud van data
  • Al 9 jaar dé specialist in reparaties
  • Kom langs of stuur je apparaat op

Samsung Galaxy Tab S4 (T830) scherm reparatie

De Samsung Galaxy Tab S4 kan gebruikt worden voor het kijken van je favoriete series, maar ook voor studie of werk. Koppel je tablet los en gebruik de Samsung Tab S4 vervolgens onderweg om op het scherpe 2560 x 1600 10,5 inch scherm filmpjes en series te kijken, terwijl je geniet van het goede geluid van de 4 AKG stereo speakers.

Meer informatie over de Samsung Tab S4

De Samsung Tab S4 kan makkelijk ontgrendeld kan worden door de irisscanner. Dit gaat niet alleen snel maar dus ook veilig. Door de S Pen die meegeleverd wordt bij de Tab kan je makkelijk nauwkeurige aantekeningen maken wanneer het scherm uit staan.

Samsung Tab S4 scherm reparatie

Mocht je Samsung Tab s4 gevallen zijn waardoor het scherm gebarsten is, biedt GSM Reparatie Centrum de oplossing. In ongeveer 20 minuten sta je buiten met een Tab die weer naar behoren werkt. Ook indien je strepen in je LCD beeldscherm hebt of het LCD beeldscherm helemaal geen beeld meer geeft is een Samsung Tab S4 scherm reparatie de beste oplossing. Bij GSM Reparatie Centrum bestaat de totaalprijs altijd uit de montage, garantie en btw. Hierdoor weet jij precies waar je aan toe bent. De Tab reparatie gebeurd dus niet alleen vakkundig en snel maar ook duidelijk.

Laat je telefoonnummer achter en wij bellen je terug

© 2020 - GSM Reparatie Centrum
avatar
Tom van GSM Reparatie Centrumonline
Welkom bij GSM Reparatie Centrum. Wij zijn gewoon open tijdens de lockdown! Mocht je vragen hebben stel ze gerust.
Wij zijn OPEN tijdens de lockdown!