• Tot 12 maanden garantie
  • No cure no pay
  • Altijd behoud van data
  • Al 9 jaar dé specialist in reparaties
  • Kom langs of stuur je apparaat op

Samsung Galaxy Tab S3 (T820) reparatie

De Samsung Tab S3 is een krachtige tablet die het zware werk aan kan. Veeleisende taken zoals foto- en videobewerking kunnen door de 2.2 GHz quad core processor uitgevoerd worden. Door het 2048 x 1536 sAMOLED scherm zie je je films in nog heldere kleuren en details, terwijl de vier speakers het geluid in stereo naar je toe sturen.

Meer informatie over Samsung Tab S3

De Samsung Tab S3 heeft een strak design. Dit komt doordat het toestel gemaakt is van metaal en glas. Daarnaast is deze Tab de eerste tablet die de mogelijkheid heeft om snel op te laden, iets wat zeer handig is wanneer je de Tab veel gebruikt.  Hierdoor ben je altijd en overal online.

Samsung Tab S3 scherm reparatie

Een Samsung Tab S3 scherm reparatie houdt in dat naast het glas ook het touchscreen en LCD beeldscherm vervangen worden. Dit betekend dat als het touchscreen op sommige plekken niet meer werkt dit door een nieuw scherm is opgelost. Ook wanneer er strepen in het beeldscherm zitten of een barst in het glas zit is een scherm reparatie nodig. GSM Reparatie Centrum voert deze reparatie snel en effectief uit.

Over GSM Reparatie Centrum

GSM Reparatie Centrum voert de Samsung Tab S3 scherm reparatie niet alleen snel maar ook vakkundig uit. De totaalprijs is altijd inclusief montage, garantie en btw waardoor je weet waar je aan toe bent. Daarnaast hanteren wij de laagste mogelijke prijs. Een reparatie voor een Samsung Tab S3 duurt gemiddeld 20 minuten waardoor je snel geholpen bent en je Tab weer snel kan gebruiken zoals het hoort.

Laat je telefoonnummer achter en wij bellen je terug

© 2020 - GSM Reparatie Centrum
avatar
Tom van GSM Reparatie Centrumonline
Welkom bij GSM Reparatie Centrum. Wij zijn gewoon open tijdens de lockdown! Mocht je vragen hebben stel ze gerust.
Wij zijn OPEN tijdens de lockdown!