• Tot 12 maanden garantie
  • No cure no pay
  • Altijd behoud van data
  • Al 9 jaar dé specialist in reparaties
  • Kom langs of stuur je apparaat op

Samsung Galaxy Tab S2 (T813) reparatie

De Samsung Galaxy Tab S2 is erg licht voor ultieme draagbaarheid. Je kan urenlang lezen, kijken en surfen op het internet. Door een slank elegant design met een kwalitatief metalen frame, ligt de Tab comfortabel in je hand.

Extra informatie over de Samsung Tab S2

Door de 4:3 beeldverhouding kan je documenten en afbeeldingen optimaal weergeven. Hierdoor kun je moeiteloos je scherm lezen. Daarnaast maar je scherpe en heldere foto’s met de 8 megapixel camera.

Samsung Tab S2 scherm reparatie

Wanneer er een barst in het glas zit van je Samsung Tab S2, kan je gebruiksgemak van het toestel veranderen. Strepen in het beeld of een touchscreen die op sommige plekken niet kan gebruiken is niet prettig. Een Samsung Tab S2 scherm reparatie is dan een goede oplossing. In ongeveer 20 minuten kan je je Samsung Tab weer gebruiken zoals het hoort.

Waarom GSM Reparatie Centrum?

Een bezoek aan GSM Reparatie Centrum met je kapotte Samsung Tab S2  heeft meerdere voordelen. Je betaald absoluut de laagste prijs en je staat niet voor verrassingen: de totaalprijs is inclusief montage, garantie en btw. Een reparatie duurt ongeveer 20 minuten, dus je staat altijd weer snel buiten, met een bijna nieuwe Samsung Tab! Ons team van experts doet er alles aan om jouw Samsung Tab S2 zo snel mogelijk weer aan de praat te krijgen.

Laat je telefoonnummer achter en wij bellen je terug

© 2020 - GSM Reparatie Centrum
avatar
Tom van GSM Reparatie Centrumonline
Welkom bij GSM Reparatie Centrum. Wij zijn gewoon open tijdens de lockdown! Mocht je vragen hebben stel ze gerust.
Wij zijn OPEN tijdens de lockdown!