• Tot 12 maanden garantie
  • No cure no pay
  • Altijd behoud van data
  • Al 9 jaar dé specialist in reparaties
  • Kom langs of stuur je apparaat op

Samsung Galaxy Tab A 2018 (T590) reparatie

De Samsung Galaxy Tab A  2018 heeft een 10.5 inch TFT LCD display, wat het scherm 10% groter maakt dan zijn voorganger. De Samsung Tab A 2018 beschikt over een 8 megapixel camera met flits en een 5 megapixel frontcamera. Je kan deze Tab makkelijk gebruiken voor het maken van notities, browsen op het web, spelen van games en het kijken van films.

Kies je Tab A 2018 (T590) reparatie

Prijzen zijn inclusief montage, 21% BTW en garantie.

Samsung Galaxy Tab A 2018 reparatie, wat zijn de kosten?

In de lijst hierboven kan je alle reparaties zien die wij, GSM Reparatie Centrum, uitvoeren voor de Samsung Galaxy Tab A 2018. Als je klacht er niet tussen staat, kan je altijd contact opnemen met één van onze vestigingen. Bij ons werken er namelijk meerdere monteurs die veel ervaring hebben waardoor ze je advies kunnen geven over welk onderdeel de klacht zal oplossen. Daarnaast weten zij wat de kosten zijn en of het onderdeel op voorraad is.

Voordelen van GSM Reparatie Centrum?

Er zijn tegenwoordig honderden reparatiewinkels. Bij u in de omgeving zitten er wellicht tientallen reparatie centra. Een van deze winkels uitkiezen is dan niet makkelijk, GSM Reparatie Centrum begrijpt dat en zet daarom de voordelen van ons op een rijtje.

Allereerst is de snelheid van onze reparaties wellicht het grootste voordeel. Sommige winkels hebben voor een Samsung Tab A 2018 scherm reparatie dagen of zelfs weken nodig. Iets wat u natuurlijk niet wil en wat ook totaal onnodig is. Een Samsung Tab A 2018 scherm reparatie duurt namelijk ongeveer twintig tot dertig minuten. Natuurlijk kan het zo zijn dat het op bepaalde momenten wat drukker is dan de andere, maar in de meeste gevallen heeft u dezelfde dag uw toestel weer terug.

Bij GSM Reparatie Centrum werken er monteurs die veel ervaring hebben opgedaan in de loop der jaren. Zij zien wekelijks honderden toestellen en tablets waardoor zij als geen ander weten hoe ze te werk moeten gaan. Zonder deze ervaring zou de snelheid ook niet haalbaal zijn.

Als laatste krijgt u garantie op de functionaliteit van het vervangen onderdeel. Deze garantievoorwaarden gaan tot 12 maanden na de reparatie heeft plaatsgevonden.

Laat je telefoonnummer achter en wij bellen je terug

© 2020 - GSM Reparatie Centrum
avatar
Tom van GSM Reparatie Centrumonline
Welkom bij GSM Reparatie Centrum. Wij zijn gewoon open tijdens de lockdown! Mocht je vragen hebben stel ze gerust.
Wij zijn OPEN tijdens de lockdown!