• Tot 12 maanden garantie
  • No cure no pay
  • Altijd behoud van data
  • Al 9 jaar dé specialist in reparaties
  • Kom langs of stuur je apparaat op

Samsung Galaxy Tab A 2016 (T580) reparatie

De Samsung Galaxy Tab A 2016 is de opvolger van de Samsung Tab 4. Er zijn een aantal punten veranderd in vergelijking met zijn voorloper. De Tab A 2016 is namelijk maar 8.5 millimeter dik en weegt nog minder dan 500 gram. Hierdoor is de schermverhouding net anders. Daarnaast zijn de camera’s veranderd in de goede zin. De achtercamera heeft 8 megapixels en aan de voorkant zit er een camera met 2 megapixels.

Een Samsung Tab A 2016 reparatiekosten

Hierboven kan je de reparaties zien die wij voor de Samsung Tab A 2016 uitvoeren. Als de klacht die jouw Tab A 2016 heeft er niet tussen staat, neem dan contact met ons op. Er werken bij os monteurs met veel ervaring waardoor zij een verwachting kunnen maken over welk onderdeel de klacht doet oplossen en wat de kosten zouden zijn hiervoor.

Samsung Tab A scherm reparatie of een Samsung Tab A beeldscherm reparatie?

Wanneer je je Samsung Tab A 2016 hebt laten vallen, is er een kans dat het scherm of beeldscherm gebroken is. Het is soms alleen ingewikkeld om te weten welk onderdeel nu precies vervangen moet worden. Wanneer het scherm alleen gebarsten is of wanneer je het touchscreen niet meer kan gebruiken is een Samsung Tab A 2016 scherm reparatie de meest voordelige variant. Zodra er strepen in het beeld zitten of wanneer het scherm op zwart blijft staan is een Samsung Tab A 2016 beeldscherm reparatie nodig. Deze reparatie is ook van toepassing zodra er strepen in het beeldscherm zitten en wanneer het glas gebarsten is. Dit komt op dat bij de Samsung Tab A 2016 beeldscherm reparatie zowel het glas en touchscreen als het beeldscherm wordt vervangen.

Laat je telefoonnummer achter en wij bellen je terug

© 2020 - GSM Reparatie Centrum
avatar
Tom van GSM Reparatie Centrumonline
Welkom bij GSM Reparatie Centrum. Wij zijn gewoon open tijdens de lockdown! Mocht je vragen hebben stel ze gerust.
Wij zijn OPEN tijdens de lockdown!