• Tot 12 maanden garantie
  • No cure no pay
  • Altijd behoud van data
  • Al 9 jaar dé specialist in reparaties
  • Kom langs of stuur je apparaat op

Samsung Galaxy S8 Plus reparatie

Waarom GSM Reparatie Centrum?

GSM Reparatie Centrum werkt altijd met korte reparatietijden. Hierdoor heb je je Samsung S8 Plus na ongeveer 20 minuten weer terug. Onze reparateurs doen altijd hun best om je Samsung zo snel mogelijk te repareren, zodat jij weer zo snel mogelijk kan genieten van alles wat deze telefoon biedt. Door de jarenlange ervaring van het repareren van telefoons, kunnen zij niet alleen goed en snel repareren maar je ook voorzien van goed advies. Daarnaast krijg je bij GSM Reparatie Centrum garantie op de functionaliteit van de vervangen onderdelen. Je krijgt 12 maanden garantie op een Samsung S8 Plus scherm reparatie en op de andere reparaties 3 maanden.

Samsung S8 Plus scherm vervangen

Het is waarschijnlijk even schrikken als je je Samsung S8 Plus pakt na een val en je erachter komt dat het scherm kapot is. Dat is naast vervelend ook niet prettig. Dit omdat het toestel dusdanig kan vallen dat het beeldscherm strepen heeft of dat je helemaal niets meer ziet omdat het beeldscherm gebroken is. Daarnaast kan het touchscreen niet meer werken door de val of kunnen er splinters van het scherm af komen. Dit zijn allemaal begrijpelijke redenen om een Samsung S8 Plus scherm te laten vervangen. GSM Reparatie Centrum maakt gebruik van modules. Dit houdt in dat zowel het glas, het touchscreen als het LCD-beeldscherm mee vervangen wordt.

Neem contact met ons op

Voor vragen over prijzen, de actuele voorraad of advies over de juiste reparatie voor je Samsung S8 Plus kan je altijd contact opnemen. Natuurlijk kan je ook gewoon langskomen bij een winkel bij je in de buurt.

📱 No cure, no pay

GSM Reparatie Centrum biedt alle klanten een 'no cure, no pay' garantie. Deze garantie houdt in dat als wij jouw telefoon niet kunnen repareren je ons niets hoeft te betalen. Je bent dus altijd verzekerd van een werkende telefoon of je betaalt niets. Tevens zorgen we ervoor dat je bij een reparatie alle data op je telefoon behoudt. Een telefoon reparatie bij GSM Reparatie Centrum brengt dus geen enkel risico met zich mee.

📱 Hoe lang heb ik garantie?

GSM Reparatie Centrum biedt een garantietermijn van 12 maanden aan op de functionaliteit van de vervangen onderdelen. Val-, druk-, stoot- of vloeistofschade vallen niet onder deze garantie. Op verbruiksartikelen (batterijen, oplaadpunten en audiojacks) geldt een garantietermijn van 3 maanden. Gaat het vervangen onderdeel binnen de garantietermijn defect? Dan vervangen wij dit onderdeel zonder bijkomende kosten. Wij zij niet aansprakelijk voor verdere schade aan het toestel na de reparatie.

📱 Kom langs zonder afspraak

Bij GSM Reparatie is het zowel mogelijk om met als zonder afspraak langs te komen. Stap gerust binnen bij één van onze vestigingen in Utrecht, Nijmegen of Oosterhout. Leg het defect uit aan de medewerkers en hierna wordt besproken welke onderdeel vervangen moet worden en welke kosten hieraan verbonden zijn. Vervolgens krijgt je een reparatie-bon van ons mee. Hierop staat je naam en de reparatie duidelijk vermeld en zonder deze bon kunnen wij het toestel niet retour geven. Bewaar deze bon dus goed. Je kunt je telefoon doorgaans na 20 minuten ophalen en weer genieten van een telefoon die volledig naar behoren werkt.

📱 Waarom kiezen voor GSM Reparatie Centrum?

GSM Reparatie Centrum is al 9 jaar lang de specialist in Nederland op het gebied van telefoon reparaties. Onze reparaties zijn goedkoop en je kunt je telefoon in de meeste gevallen al na 20 minuten ophalen. Geen tijd om langs te komen? Stuur dan je telefoon naar ons op en binnen 48 uur ontvang je jouw gerepareerde telefoon terug. Zijn wij niet in staat om jouw telefoon te repareren? Dan krijg je uiteraard al je geld terug. Naast het uitvoeren van reparaties kunnen we ook de data van je oude telefoon overzetten op een nieuwe telefoon of we kunnen je helpen om je nieuwe smartphone te installeren.

Laat je telefoonnummer achter en wij bellen je terug

© 2020 - GSM Reparatie Centrum
avatar
Tom van GSM Reparatie Centrumonline
Welkom bij GSM Reparatie Centrum. Wij zijn gewoon open tijdens de lockdown! Mocht je vragen hebben stel ze gerust.
Wij zijn OPEN tijdens de lockdown!