• Tot 12 maanden garantie
  • No cure no pay
  • Altijd behoud van data
  • Al 9 jaar dé specialist in reparaties
  • Kom langs of stuur je apparaat op

Samsung Galaxy S7 Edge reparatie

Is je Samsung S7 Edge kapot en heeft deze reparatie nodig? Zoek dan niet verder, want bij GSM Reparatie Centrum kun je terecht voor alle soorten reparaties aan je Samsung S7 Edge. Het is vervelend om langere tijd met een ernstige beschadiging of met kapotte onderdelen te lopen, en daarom vind je bij GSM Reparatie Centrum een voordelige oplossing. Hier staat een team van specialisten voor je klaar om de beste en goedkoopste reparatie te bieden voor jouw defecte Samsung S7 Edge. Bij ons zijn er geen onverwachte kosten: montage en btw zitten bij totaalbedrag van je Samsung reparatie inbegrepen. Je komt bij ons dus nooit voor verrassingen te staan.

Welke reparaties zijn mogelijk bij de Samsung S7 Edge?

Er kunnen verschillende mankementen aan de Samsung S7 Edge zijn die je zo snel mogelijk opgelost wilt hebben. Voor al deze problemen vind je bij GSM Reparatie Centrum een oplossing. Hier vind je een overzicht van enkele veel voorkomende problemen aan de Samsung S7 Edge die we snel voor je kunnen oplossen.

Samsung S7 Edge reparatie: scherm vervangen

Een beschadigd scherm is een veel voorkomend probleem bij de Samsung S7 Edge. Een kapot scherm kan onder andere veroorzaakt worden door een val maar er zijn ook andere redenen waardoor het scherm beschadigd kan raken. Een kapot scherm kan erg hinderlijk zijn tijdens het gebruik van de Samsung S7 Edge en daarom is een Samsung S7 Edge scherm vervangen bij GSM Reparatie Centrum de oplossing.

Samsung S7 Edge reparatie: batterij vervangen

Ook aan de batterij kunnen verschillende problemen voorkomen en deze kunnen eenvoudig opgelost worden door nieuwe batterij. Wanneer een batterij meer dan twee jaar oud is begint de aftakeling en dat betekent dat het tijd is voor een nieuwe batterij. Ook als een batterij schade heeft opgelopen op een andere manier is het aan te raden om een Samsung S7 Edge batterij vervangen uit te laten voeren door onze experts.

Samsung S7 Edge reparatie: camera vervangen

Ook als de camera het niet meer doet ben je bij GSM Reparatie Centrum aan het juiste adres voor een reparatie. Zowel de frontcamera als de camera aan de achterkant kan snel gerepareerd worden.

Een andere Samsung S7 Edge reparatie

Er zijn nog veel meer reparaties die ons team aan de Samsung S7 Edge kan doen. Zo kun je de microfoon van je telefoon laten maken, maar ook de oorspeaker, audio-ingang of de homebutton. Voor deze en meer reparaties kun je terecht bij GSM Reparatie Centrum.

Waarom Samsung S7 Edge reparatie bij GSM Reparatie Centrum?

Behalve de lage prijs en goede service zijn er nog meer redenen waarom je voor de GSM Reparatie Centrum kunt kiezen. Je Samsung S7 Edge reparatie gebeurt vakkundig en je smartphone is in goede handen. Kom langs bij een van onze vestigingen in Utrecht, Nijmegen of Oosterhout om je Samsung S7 Edge te laten repareren. Wanneer je langskomt ben je snel aan de beurt en duurt de reparatie maximaal 20 minuten! Je Samsung S7 Edge reparatie is dus klaar terwijl je wacht. Daarnaast kun je rekenen op 12 maanden garantie op de reparatie. Gaat er in deze periode iets kapot aan de reparatie? Dan kun je weer bij ons langskomen.

Meer informatie over de Samsung S7 Edge

In 2016 wordt de Samsung S7 Edge tegelijk met de Samsung S7 gepresenteerd. De Samsung S7 Edge is een variant op de Samsung S7, met gebogen zijkanten. Verder heeft dit model een 5,5 inch Amoled scherm met een resolutie van 2560 x 1140 pixels, waardoor kleuren en bewegingen scherper worden weergegeven. De opslagruimte van dit toestel is uit te breiden en daarnaast is ook de camera verbeterd. Een ander verschil met de Samsung S7 is de accu, deze is met 3600 mAh nog sterker.

📱 No cure, no pay

GSM Reparatie Centrum biedt alle klanten een 'no cure, no pay' garantie. Deze garantie houdt in dat als wij jouw telefoon niet kunnen repareren je ons niets hoeft te betalen. Je bent dus altijd verzekerd van een werkende telefoon of je betaalt niets. Tevens zorgen we ervoor dat je bij een reparatie alle data op je telefoon behoudt. Een telefoon reparatie bij GSM Reparatie Centrum brengt dus geen enkel risico met zich mee.

📱 Hoe lang heb ik garantie?

GSM Reparatie Centrum biedt een garantietermijn van 12 maanden aan op de functionaliteit van de vervangen onderdelen. Val-, druk-, stoot- of vloeistofschade vallen niet onder deze garantie. Op verbruiksartikelen (batterijen, oplaadpunten en audiojacks) geldt een garantietermijn van 3 maanden. Gaat het vervangen onderdeel binnen de garantietermijn defect? Dan vervangen wij dit onderdeel zonder bijkomende kosten. Wij zij niet aansprakelijk voor verdere schade aan het toestel na de reparatie.

📱 Kom langs zonder afspraak

Bij GSM Reparatie is het zowel mogelijk om met als zonder afspraak langs te komen. Stap gerust binnen bij één van onze vestigingen in Utrecht, Nijmegen of Oosterhout. Leg het defect uit aan de medewerkers en hierna wordt besproken welke onderdeel vervangen moet worden en welke kosten hieraan verbonden zijn. Vervolgens krijgt je een reparatie-bon van ons mee. Hierop staat je naam en de reparatie duidelijk vermeld en zonder deze bon kunnen wij het toestel niet retour geven. Bewaar deze bon dus goed. Je kunt je telefoon doorgaans na 20 minuten ophalen en weer genieten van een telefoon die volledig naar behoren werkt.

📱 Waarom kiezen voor GSM Reparatie Centrum?

GSM Reparatie Centrum is al 9 jaar lang de specialist in Nederland op het gebied van telefoon reparaties. Onze reparaties zijn goedkoop en je kunt je telefoon in de meeste gevallen al na 20 minuten ophalen. Geen tijd om langs te komen? Stuur dan je telefoon naar ons op en binnen 48 uur ontvang je jouw gerepareerde telefoon terug. Zijn wij niet in staat om jouw telefoon te repareren? Dan krijg je uiteraard al je geld terug. Naast het uitvoeren van reparaties kunnen we ook de data van je oude telefoon overzetten op een nieuwe telefoon of we kunnen je helpen om je nieuwe smartphone te installeren.

Laat je telefoonnummer achter en wij bellen je terug

© 2020 - GSM Reparatie Centrum
avatar
Tom van GSM Reparatie Centrumonline
Welkom bij GSM Reparatie Centrum. Wij zijn gewoon open tijdens de lockdown! Mocht je vragen hebben stel ze gerust.
Wij zijn OPEN tijdens de lockdown!