• Tot 12 maanden garantie
  • No cure no pay
  • Altijd behoud van data
  • Al 9 jaar dé specialist in reparaties
  • Kom langs of stuur je apparaat op

Samsung Galaxy S6 reparatie

Heeft je Samsung S6 reparatie nodig? Er kunnen verschillende redenen zijn waarom je de Samsung S6 wilt laten repareren. Wat het probleem met je smartphone ook is, je kunt bij GSM Reparatie Centrum terecht om dit te laten oplossen. Wij hebben een team van gespecialiseerde vakmensen die ieder probleem aan je smartphone kunnen maken. Je hoeft ook niet bang te zijn dat je de hoofdprijs moet betalen voor je Samsung reparatie. Bij ons ben je namelijk verzekerd van de laagste prijs voor je Samsung S6 reparatie. Hier vind je meer informatie over de Samsung S6, maar ook over de mogelijke reparaties aan dit toestel.

Meer informatie over de Samsung S6

In 2015 wordt de Samsung S6 gepresenteerd als opvolger van de Samsung S5. De grootste verandering, ten opzichte van zijn voorgangers. is het design van de Samsung S6. Er wordt gekozen voor geheel nieuwe eigenschappen, waaronder een glazen achterkant en een metalen unibody. Bij de vorige modellen kon de achterkant nog verwijderd worden en was de unibody van plastic. Ook zijn er bij de Samsung S6 verbeteringen doorgevoerd bij de camera. Daarnaast heeft dit model een verbeterde vingerafdrukscanner en een Ultra HD display. De Samsung S6 is verkrijgbaar in de kleuren wit, zwart en goud.

Waarom heeft de Samsung S6 reparatie nodig?

Stel, jouw Samsung S6 heeft een flinke beschadiging opgelopen. De barst in het scherm is groot, maar je weet niet of er ook interne beschadigingen zijn. Het kan zomaar zijn dat er interne onderdelen niet meer goed werken. Dit kan op lange en korte termijn vervelende gevolgen hebben. Je kunt daarom het best kiezen voor een Samsung S6 reparatie, en daarvoor kun je bij GSM Reparatie Centrum terecht. Daarnaast kun je ook niet zelf de achterkant van je Samsung S6 weghalen en de batterij vervangen, dit moet echt door experts gedaan worden. Bij GSM Reparatie Centrum staat een team van vakmensen voor je klaar.

Wat zijn mogelijke reparaties bij de Samsung S6

Er zijn verschillende reparaties die uitgevoerd kunnen worden bij de Samsung S6. Je kunt bij GSM Reparatie Centrum dan ook terecht voor al deze reparaties. Hier vind je een overzicht van de reparaties waarvoor je bij ons langs kunt komen, op een van onze locaties (Utrecht, Nijmegen of Oosterhout) .

Samsung S6 reparatie: scherm vervangen

Een veel uitgevoerde reparatie is de Samsung S6 scherm vervangen. Een barst in het scherm of een andere oorzaak kan er voor zorgen dat het scherm niet meer goed werkt. Om dit op te lossen vervangen wij bij GSM Reparatie Centrum het scherm zodat je hem weer zonder problemen kunt gebruiken.

Samsung S6 reparatie: batterij vervangen

Ook problemen met de batterij van een Samsung S6 komen regelmatig voor. De batterij is vaak na twee jaar ‘op’ en dat kan mankementen met zich meebrengen. Ook door een val of andere schade is het mogelijk dat de batterij niet meer optimaal werkt. Omdat je de batterij van een Samsung S6 niet zelf kunt vervangen kun je dit het beste je Samsung S6 batterij vervangen laten uitvoeren door het vakkundige team van GSM Reparatie Centrum laten doen.

Waarom voor GSM Reparatie Centrum kiezen?

Bij GSM Reparatie Centrum krijg je te maken met een snel en vakkundig team dat al jouw smartphone problemen op kan lossen. Een Samsung S6 reparatie duurt maximaal 20 minuten, wat betekent dat je snel weer buiten staat met een gemaakte smartphone. Ook prettig: 12 maanden garantie en geen onverwachte kosten, want de btw en montage zitten bij de prijs inbegrepen. Je weet dus van te voren precies waar je aan toe bent en dus betaal je gegarandeerd de laagste prijs voor je Samsung S6 reparatie bij GSM Reparatie Centrum.

Laat je telefoonnummer achter en wij bellen je terug