• Tot 12 maanden garantie
  • No cure no pay
  • Altijd behoud van data
  • Al 9 jaar dé specialist in reparaties
  • Kom langs of stuur je apparaat op

Samsung Galaxy S10 Plus scherm reparatie & batterij vervangen

Het laten vallen van je telefoon is erg vervelend. Wanneer dit gebeurt zal je waarschijnlijk rekening houden met een aantal factoren over de reparatie. Zo is het begrijpelijk als je op zoek bent naar een gespecialiseerd bedrijf die de reparatie op korte termijn kunnen uitvoeren, zodat je geen twee weken hoeft te wachten tot dit mogelijk is. Daarnaast is een voordelige reparatieprijs en garantie ook punten waar je rekening mee wil houden. Gelukkig is GSM Reparatie Centrum daar om je Samsung S10 Plus scherm reparatie uit te voeren! Altijd met actuele prijzen en korte reparatieduur.

De efficiëntste Samsung S10 Plus scherm reparatie

Het is tegenwoordig bijna ondenkbaar om meerdere uren zonder onze telefoon te kunnen. Vroeger gebruikten we een telefoon om mee te bellen of een bericht mee te sturen. Door alle nieuwe technische snufjes waar de nieuwe telefoons van zijn voorzien, geven ons onder andere de mogelijkheid om onze bankzaken te regelen via onze telefoon of de agenda te beheren. De Samsung S10 Plus heeft een 6,4 inch quad HD scherm. Hierdoor is het kijken van series en films maar ook het spelen van games erg comfortabel. Daarnaast zit er een vingerafdrukscanner in het scherm. Wanneer er een barst in het scherm zit, is het mogelijk dat deze functie niet goed meer werkt of helemaal niets meer doet. Daarnaast kan een barst in het scherm ook leiden tot minder zicht op je beeldscherm. Zo kunnen berichten bijvoorbeeld moeilijk leesbaar worden, wat als erg onprettig ervaren kan worden.

De Samsung S10 Plus scherm reparatie die GSM Reparatie Centrum voor jou kunnen uitvoeren, zorgt er voor dat je altijd bent verzekerd van een snelle herstelling van schade die je telefoon heeft. Deze schade kan zowel zijn ontstaat door vallen als door stoten. Het uitvoeren van een reparatie van je Samsung S10 scherm neemt gemiddeld ongeveer 20 minuten tijd in beslag. Het spreekt voor zich dat je gewoon kan wachten tot de reparatie is afgerond. Na afloop stap je vervolgens gewoon terug met je smartphone naar buiten. Hierdoor blijft de overlast die de reparatie met zich meebrengt ten allen tijde zeer beperkt.

Laat op tijd je Samsung S10 Plus batterij vervangen!

Uiteraard is een Samsung S10 Plus scherm reparatie niet het enige wat je nodig kan hebben qua reparatie. Zo is het ook mogelijk dat de batterij van de Samsung S10 Plus niet meer zo lang meegaat als dat je gewend was. Dit komt door de leeftijd van het toestel en hoe je het toestel gedurende de jaren hebt gebruikt. De batterij is ten slotte een gebruiksonderdeel. Hierdoor kan het zo zijn dat je de Samsung S10 Plus meerdere keren per dag moet opladen. Dat is buitengewoon vervelend, vooral als je weet dat je niet overal stroom hebt. Een Samsung S10 Plus batterij reparatie is dan de juiste keuze voor jou en je telefoon.

Wanneer is jouw batterij aan vervanging toe?

Verschillende vaststellingen kunnen duidelijk maken dat je Samsung S10 Plus batterij vervangen noodzakelijk wordt. Dit is bijvoorbeeld het geval wanneer je smartphone uitvalt nog voordat het beschikbare batterijpercentage volledig is opgebruikt. Wanneer je je telefoon meerdere keren per dag moet opladen, kan gezien worden als teken dat je een nieuwe batterij nodig hebt. Jouw Samsung S10 Plus batterij vervangen kan bij GSM Reparatie Centrum altijd op een snelle en financieel interessante manier gebeuren waardoor je zonder zorgen terug ten volle kan genieten van jouw Samsung Galaxy S10 Plus toestel. Het mag dan ook duidelijk zijn, zowel voor het vervangen van je batterij als voor Samsung S10 Plus scherm reparatie ben je bij ons aan het juiste adres!

📱 No cure, no pay

GSM Reparatie Centrum biedt alle klanten een 'no cure, no pay' garantie. Deze garantie houdt in dat als wij jouw telefoon niet kunnen repareren je ons niets hoeft te betalen. Je bent dus altijd verzekerd van een werkende telefoon of je betaalt niets. Tevens zorgen we ervoor dat je bij een reparatie alle data op je telefoon behoudt. Een telefoon reparatie bij GSM Reparatie Centrum brengt dus geen enkel risico met zich mee.

📱 Hoe lang heb ik garantie?

GSM Reparatie Centrum biedt een garantietermijn van 12 maanden aan op de functionaliteit van de vervangen onderdelen. Val-, druk-, stoot- of vloeistofschade vallen niet onder deze garantie. Op verbruiksartikelen (batterijen, oplaadpunten en audiojacks) geldt een garantietermijn van 3 maanden. Gaat het vervangen onderdeel binnen de garantietermijn defect? Dan vervangen wij dit onderdeel zonder bijkomende kosten. Wij zij niet aansprakelijk voor verdere schade aan het toestel na de reparatie.

📱 Kom langs zonder afspraak

Bij GSM Reparatie is het zowel mogelijk om met als zonder afspraak langs te komen. Stap gerust binnen bij één van onze vestigingen in Utrecht, Nijmegen of Oosterhout. Leg het defect uit aan de medewerkers en hierna wordt besproken welke onderdeel vervangen moet worden en welke kosten hieraan verbonden zijn. Vervolgens krijgt je een reparatie-bon van ons mee. Hierop staat je naam en de reparatie duidelijk vermeld en zonder deze bon kunnen wij het toestel niet retour geven. Bewaar deze bon dus goed. Je kunt je telefoon doorgaans na 20 minuten ophalen en weer genieten van een telefoon die volledig naar behoren werkt.

📱 Waarom kiezen voor GSM Reparatie Centrum?

GSM Reparatie Centrum is al 9 jaar lang de specialist in Nederland op het gebied van telefoon reparaties. Onze reparaties zijn goedkoop en je kunt je telefoon in de meeste gevallen al na 20 minuten ophalen. Geen tijd om langs te komen? Stuur dan je telefoon naar ons op en binnen 48 uur ontvang je jouw gerepareerde telefoon terug. Zijn wij niet in staat om jouw telefoon te repareren? Dan krijg je uiteraard al je geld terug. Naast het uitvoeren van reparaties kunnen we ook de data van je oude telefoon overzetten op een nieuwe telefoon of we kunnen je helpen om je nieuwe smartphone te installeren.

Laat je telefoonnummer achter en wij bellen je terug

© 2020 - GSM Reparatie Centrum
avatar
Tom van GSM Reparatie Centrumonline
Welkom bij GSM Reparatie Centrum. Wij zijn gewoon open tijdens de lockdown! Mocht je vragen hebben stel ze gerust.
Wij zijn OPEN tijdens de lockdown!