• Tot 12 maanden garantie
  • No cure no pay
  • Altijd behoud van data
  • Al 9 jaar dé specialist in reparaties
  • Kom langs of stuur je apparaat op

Samsung A72 4G scherm reparatie en batterij vervangen

De Samsung Galaxy A72 4G is de grootte broer van de Samsung A52. Door het grote scherm is de Samsung A72 fijn voor het kijken van filmpjes en spelen van games. Door de processor en minimaal 6 GB werkgeheugen kunnen games en andere apps soepel met elkaar draaien. Daarnaast kan je met de A72 prachtige foto’s maken door de 64 megapixel camera. Het toestel bezit zowel een groothoeklens, telelens als een macrolens, waardoor je altijd de mooiste foto’s maakt.

Wanneer een Samsung A72 scherm reparatie laten uitvoeren?

Er zijn meerdere redenen waarom je je Samsung A72 scherm zou laten repareren. Het kan zijn dat het scherm verbrijzeld is of omdat er strepen in het beeldscherm zitten. Maar er kan ook één barst in het scherm zitten, waaraan je je stoort. Als dit het geval is is het antwoord op de vraag: wanneer een Samsung A72 scherm reparatie uit laten voeren, simpel. Namelijk zo snel mogelijk. Gelukkig repareert GSM Reparatie Centrum het scherm in ongeveer 20 minuten. Daarnaast krijg je op het vervangen scherm 12 maanden garantie. Je kan voor een reparatie bij ons zowel naar binnen lopen als een afspraak maken via de website. Daarnaast is er ook de mogelijkheid om het toestel op te sturen. Wat jouw wens ook is, wij van GSM Reparatie Centrum zullen alles doen wat we kunnen om je te helpen.

Een Samsung A72 batterij vervangen

Zodra je je telefoon nieuw hebt gekocht, kan je vaak langer dan een dag met het toestel doen. Desalniettemin veranderd dit vaak naar mate je het toestel langer en intensiever gebruikt. Er zijn bepaalde symptomen waaraan je kunt merken dat de Samsung A72 batterij vervangen moet worden.

  • De batterij gaat sneller leeg en de telefoon moet dus vaker opgeladen worden.
  • De telefoon valt opeens uit terwijl de batterij aangeeft niet leeg te zijn.
  • Je hebt waterschade gehad, batterijen kunnen niet zo goed tegen vocht!

Bij GSM Reparatie Centrum is de batterij binnen 20 minuten vervangen, waardoor je hem snel kan gebruiken. Wacht niet te lang totdat jouw smartphone helemaal niks meer doet en kom snel langs.

📱 No cure, no pay

GSM Reparatie Centrum biedt alle klanten een 'no cure, no pay' garantie. Deze garantie houdt in dat als wij jouw telefoon niet kunnen repareren je ons niets hoeft te betalen. Je bent dus altijd verzekerd van een werkende telefoon of je betaalt niets. Tevens zorgen we ervoor dat je bij een reparatie alle data op je telefoon behoudt. Een telefoon reparatie bij GSM Reparatie Centrum brengt dus geen enkel risico met zich mee.

📱 Hoe lang heb ik garantie?

GSM Reparatie Centrum biedt een garantietermijn van 12 maanden aan op de functionaliteit van de vervangen onderdelen. Val-, druk-, stoot- of vloeistofschade vallen niet onder deze garantie. Op verbruiksartikelen (batterijen, oplaadpunten en audiojacks) geldt een garantietermijn van 3 maanden. Gaat het vervangen onderdeel binnen de garantietermijn defect? Dan vervangen wij dit onderdeel zonder bijkomende kosten. Wij zij niet aansprakelijk voor verdere schade aan het toestel na de reparatie.

📱 Kom langs zonder afspraak

Bij GSM Reparatie is het zowel mogelijk om met als zonder afspraak langs te komen. Stap gerust binnen bij één van onze vestigingen in Utrecht, Nijmegen of Oosterhout. Leg het defect uit aan de medewerkers en hierna wordt besproken welke onderdeel vervangen moet worden en welke kosten hieraan verbonden zijn. Vervolgens krijgt je een reparatie-bon van ons mee. Hierop staat je naam en de reparatie duidelijk vermeld en zonder deze bon kunnen wij het toestel niet retour geven. Bewaar deze bon dus goed. Je kunt je telefoon doorgaans na 20 minuten ophalen en weer genieten van een telefoon die volledig naar behoren werkt.

📱 Waarom kiezen voor GSM Reparatie Centrum?

GSM Reparatie Centrum is al 9 jaar lang de specialist in Nederland op het gebied van telefoon reparaties. Onze reparaties zijn goedkoop en je kunt je telefoon in de meeste gevallen al na 20 minuten ophalen. Geen tijd om langs te komen? Stuur dan je telefoon naar ons op en binnen 48 uur ontvang je jouw gerepareerde telefoon terug. Zijn wij niet in staat om jouw telefoon te repareren? Dan krijg je uiteraard al je geld terug. Naast het uitvoeren van reparaties kunnen we ook de data van je oude telefoon overzetten op een nieuwe telefoon of we kunnen je helpen om je nieuwe smartphone te installeren.

Laat je telefoonnummer achter en wij bellen je terug

© 2020 - GSM Reparatie Centrum
avatar
Tom van GSM Reparatie Centrumonline
Welkom bij GSM Reparatie Centrum. Wij zijn gewoon open tijdens de lockdown! Mocht je vragen hebben stel ze gerust.
Wij zijn OPEN tijdens de lockdown!