• Tot 12 maanden garantie
  • No cure no pay
  • Altijd behoud van data
  • Al 9 jaar dé specialist in reparaties
  • Kom langs of stuur je apparaat op

Samsung A71 scherm reparatie en batterij vervangen

Door het grote scherm is de Samsung A71 fijn voor het kijken van filmpjes en spelen van games. Door de processor en 6 GB werkgeheugen kunnen games en andere apps soepel met elkaar draaien. Daarnaast kan je met de A71 prachtige foto’s maken door de 64 megapixel camera. Het toestel bezit zowel een groothoeklens als een macrolens, waardoor je altijd de mooiste foto’s maakt.

Wanneer een Samsung A71 scherm reparatie laten uitvoeren?

Er zijn meerdere redenen waarom je je Samsung A71 scherm zou laten repareren. Het kan zijn dat het scherm verbrijzeld is of omdat er strepen in het beeldscherm zitten. Maar er kan ook één barst in het scherm zitten, waaraan je je stoort. Als dit het geval is is het antwoord op de vraag: wanneer een Samsung A71 scherm reparatie uit laten voeren, simpel. Namelijk zo snel mogelijk. Gelukkig repareert GSM Reparatie Centrum het scherm in ongeveer 20 minuten. Daarnaast krijg je op de vervangen onderdelen tot 12 maanden garantie. Je kan voor een reparatie bij ons zowel naar binnen lopen als een afspraak maken via de website. Daarnaast is er ook de mogelijkheid om het toestel op te sturen. Wat jouw wens ook is, wij van GSM Reparatie Centrum zullen alles doen wat we kunnen om je te helpen.

Een Samsung A71 batterij vervangen

Zodra je je telefoon nieuw hebt gekocht, kan je vaak langer dan een dag met het toestel doen. Desalniettemin veranderd dit vaak naar mate je het toestel langer en intensiever gebruikt. Er zijn bepaalde symptomen waaraan je kunt merken dat de Samsung A71 batterij vervangen moet worden.

  • De batterij gaat sneller leeg en de telefoon moet dus vaker opgeladen worden.
  • De telefoon valt opeens uit terwijl de batterij aangeeft niet leeg te zijn.
  • Je hebt de batterij na twee jaar nog nooit vervangen.

Bij GSM Reparatie Centrum is de batterij binnen 20 minuten vervangen, waardoor je hem snel kan gebruiken. Wacht niet te lang totdat jouw smartphone helemaal niks meer doet en kom snel langs.

Laat je telefoonnummer achter en wij bellen je terug