• Tot 12 maanden garantie
  • No cure no pay
  • Altijd behoud van data
  • Al 9 jaar dé specialist in reparaties
  • Kom langs of stuur je apparaat op

Samsung Galaxy A51 scherm reparatie en batterij vervangen

GSM Reparatie Centrum is dé specialist op het gebied van een Samsung Galaxy A51 scherm reparatie. Door de afgelopen jaren heen hebben wij niet honderden, maar duizenden telefoons voorzien van nieuwe onderdelen en/of reparaties. Wij kunnen je dan ook verzekeren dat jouw Samsung Galaxy A51 bij ons in goede handen is. De Samsung Galaxy A51 is een toestel met goede camera’s, een goed scherm en ook nog eens een goede batterij. Door de aanwezige 48 megapixel camera met standaardlens is het mogelijk om overdag en ’s nachts scherpe foto’s te maken. Naast deze standaardlens zit er ook een groothoeklens en macrolens in het toestel. De foto’s die je gemaakt hebt zijn allemaal terug te kijken op het 6.5 inch scherm. Dit toestel is dan ook zeer geschikt voor iedereen die het toestel op een reguliere manier wil gebruiken. Maak je gebruik van zware apps of game je veel op je smartphone? Dan ben je misschien beter af met de Samsung Galaxy A71.

Een Samsung Galaxy A51 scherm reparatie

Wanneer je de Samsung Galaxy A51 hebt laten vallen kan dat erg vervelend zijn. Door het vallen kan het glas namelijk breken, waardoor er strepen of glasscherven in het toestel kunnen ontstaan. Hierdoor is het toestel mogelijk minder goed te bedienen dan voorheen het geval was. Gelukkig kan dit allemaal snel opgelost worden door een Samsung Galaxy A51 scherm reparatie uit te laten voeren bij GSM Reparatie Centrum. Deze reparatie duurt zo’n 20 minuten en hiernaast ben je verzekerd van scherpe herstelkosten.

Wanneer jouw Samsung A51 batterij vervangen?

Wanneer je de Samsung Galaxy A51 net hebt aangeschaft zal de batterij een geruime tijd meegaan. Hoe langer je het toestel echter gebruikt, hoe lager de batterijcapaciteit zal worden. Dit heeft invloed op de maximale accuduur van de telefoon. Je zal dan ook merken dat je in de loop van de tijd de telefoon steeds vaker moet opladen. Wanneer dit het geval is kan je gelukkig altijd terecht bij GSM Reparatie Centrum wanneer de Samsung Galaxy A51 batterij vervangen moet worden. Zodra je dit hebt gedaan hoef je het toestel maximaal één keer per dag op te laden, doordat de nieuwe batterij over een volledige batterijcapaciteit beschikt.

Garantie op jouw reparatie

Of je nu een Samsung Galaxy A51 scherm reparatie laat uitvoeren of een Samsung A51 batterij laat vervangen. In beide gevallen krijg je garantie op de vervangen onderdelen. Deze garantie geldt tot wel twaalf maanden na de reparatie. Niet voor niets wordt GSM Reparatie Centrum de specialist genoemd op het gebied van Samsung Galaxy A51 scherm reparatie en meer!

📱 No cure, no pay

GSM Reparatie Centrum biedt alle klanten een 'no cure, no pay' garantie. Deze garantie houdt in dat als wij jouw telefoon niet kunnen repareren je ons niets hoeft te betalen. Je bent dus altijd verzekerd van een werkende telefoon of je betaalt niets. Tevens zorgen we ervoor dat je bij een reparatie alle data op je telefoon behoudt. Een telefoon reparatie bij GSM Reparatie Centrum brengt dus geen enkel risico met zich mee.

📱 Hoe lang heb ik garantie?

GSM Reparatie Centrum biedt een garantietermijn van 12 maanden aan op de functionaliteit van de vervangen onderdelen. Val-, druk-, stoot- of vloeistofschade vallen niet onder deze garantie. Op verbruiksartikelen (batterijen, oplaadpunten en audiojacks) geldt een garantietermijn van 3 maanden. Gaat het vervangen onderdeel binnen de garantietermijn defect? Dan vervangen wij dit onderdeel zonder bijkomende kosten. Wij zij niet aansprakelijk voor verdere schade aan het toestel na de reparatie.

📱 Kom langs zonder afspraak

Bij GSM Reparatie is het zowel mogelijk om met als zonder afspraak langs te komen. Stap gerust binnen bij één van onze vestigingen in Utrecht, Nijmegen of Oosterhout. Leg het defect uit aan de medewerkers en hierna wordt besproken welke onderdeel vervangen moet worden en welke kosten hieraan verbonden zijn. Vervolgens krijgt je een reparatie-bon van ons mee. Hierop staat je naam en de reparatie duidelijk vermeld en zonder deze bon kunnen wij het toestel niet retour geven. Bewaar deze bon dus goed. Je kunt je telefoon doorgaans na 20 minuten ophalen en weer genieten van een telefoon die volledig naar behoren werkt.

📱 Waarom kiezen voor GSM Reparatie Centrum?

GSM Reparatie Centrum is al 9 jaar lang de specialist in Nederland op het gebied van telefoon reparaties. Onze reparaties zijn goedkoop en je kunt je telefoon in de meeste gevallen al na 20 minuten ophalen. Geen tijd om langs te komen? Stuur dan je telefoon naar ons op en binnen 48 uur ontvang je jouw gerepareerde telefoon terug. Zijn wij niet in staat om jouw telefoon te repareren? Dan krijg je uiteraard al je geld terug. Naast het uitvoeren van reparaties kunnen we ook de data van je oude telefoon overzetten op een nieuwe telefoon of we kunnen je helpen om je nieuwe smartphone te installeren.

Laat je telefoonnummer achter en wij bellen je terug

© 2020 - GSM Reparatie Centrum
avatar
Tom van GSM Reparatie Centrumonline
Welkom bij GSM Reparatie Centrum. Wij zijn gewoon open tijdens de lockdown! Mocht je vragen hebben stel ze gerust.
Wij zijn OPEN tijdens de lockdown!