• Tot 12 maanden garantie
  • No cure no pay
  • Altijd behoud van data
  • Al 9 jaar dé specialist in reparaties
  • Kom langs of stuur je apparaat op

Samsung Galaxy A51 scherm reparatie en batterij vervangen

GSM Reparatie Centrum is dé specialist op het gebied van een Samsung Galaxy A51 scherm reparatie. Door de afgelopen jaren heen hebben wij niet honderden, maar duizenden telefoons voorzien van nieuwe onderdelen en/of reparaties. Wij kunnen je dan ook verzekeren dat jouw Samsung Galaxy A51 bij ons in goede handen is. De Samsung Galaxy A51 is een toestel met goede camera’s, een goed scherm en ook nog eens een goede batterij. Door de aanwezige 48 megapixel camera met standaardlens is het mogelijk om overdag en ’s nachts scherpe foto’s te maken. Naast deze standaardlens zit er ook een groothoeklens en macrolens in het toestel. De foto’s die je gemaakt hebt zijn allemaal terug te kijken op het 6.5 inch scherm. Dit toestel is dan ook zeer geschikt voor iedereen die het toestel op een reguliere manier wil gebruiken. Maak je gebruik van zware apps of game je veel op je smartphone? Dan ben je misschien beter af met de Samsung Galaxy A71.

Een Samsung Galaxy A51 scherm reparatie

Wanneer je de Samsung Galaxy A51 hebt laten vallen kan dat erg vervelend zijn. Door het vallen kan het glas namelijk breken, waardoor er strepen of glasscherven in het toestel kunnen ontstaan. Hierdoor is het toestel mogelijk minder goed te bedienen dan voorheen het geval was. Gelukkig kan dit allemaal snel opgelost worden door een Samsung Galaxy A51 scherm reparatie uit te laten voeren bij GSM Reparatie Centrum. Deze reparatie duurt zo’n 20 minuten en hiernaast ben je verzekerd van scherpe herstelkosten.

Wanneer jouw Samsung A51 batterij vervangen?

Wanneer je de Samsung Galaxy A51 net hebt aangeschaft zal de batterij een geruime tijd meegaan. Hoe langer je het toestel echter gebruikt, hoe lager de batterijcapaciteit zal worden. Dit heeft invloed op de maximale accuduur van de telefoon. Je zal dan ook merken dat je in de loop van de tijd de telefoon steeds vaker moet opladen. Wanneer dit het geval is kan je gelukkig altijd terecht bij GSM Reparatie Centrum wanneer de Samsung Galaxy A51 batterij vervangen moet worden. Zodra je dit hebt gedaan hoef je het toestel maximaal één keer per dag op te laden, doordat de nieuwe batterij over een volledige batterijcapaciteit beschikt.

Garantie op jouw reparatie

Of je nu een Samsung Galaxy A51 scherm reparatie laat uitvoeren of een Samsung A51 batterij laat vervangen. In beide gevallen krijg je garantie op de vervangen onderdelen. Deze garantie geldt tot wel twaalf maanden na de reparatie. Niet voor niets wordt GSM Reparatie Centrum de specialist genoemd op het gebied van Samsung Galaxy A51 scherm reparatie en meer!

Laat je telefoonnummer achter en wij bellen je terug