• Tot 12 maanden garantie
  • No cure no pay
  • Altijd behoud van data
  • Al 9 jaar dé specialist in reparaties
  • Kom langs of stuur je apparaat op

Samsung A42 scherm reparatie en batterij vervangen

Ben jij op zoek naar een geschikte partij voor een Samsung Galaxy A42 scherm reparatie? Dan kunnen we je vertellen dat je bij GSM Reparatie Centrum aan het juiste adres bent. Wij zijn al jaren actief op het gebied van telefoonreparaties en vrijwel geen één reparatie is ons te hoog gegrepen. De Samsung Galaxy A42 is het nieuwste paradepaardje in de Samsung A4-serie, vooral zijn voorganger de A40 is enorm populair in Nederland wegens hoge prijs kwalitieit verhouding! Van de 3e generatie A serie toestellen (A40, A41 en nu A42) is de A42 de eerste welke de 5G verbinding mee krijgt! Je bent dus verzekerd van super snel toekomst proof internet verbinding!

Samsung Galaxy A42 scherm reparatie

Helaas overkomt het een hoop mensen, tijdens een onoplettend moment laten ze het toestel uit hun handen glippen. In sommige gevallen heb je het geluk dat het scherm onbeschadigd blijft, maar in andere gevallen kan het helaas voorkomen dat het scherm van de Samsung A42 kapotgaat. Soms is het toestel dusdanig beschadigd dat je geen beeld meer hebt of dat er zelfs glasscherven ontstaan. Dit is natuurlijk erg vervelend, maar daarnaast loop je ook nog eens de kans dat je glassplinters oploopt. Dit is natuurlijk niet waar je op zit te wachten en daarom raden wij het aan om een Samsung A42 Galaxy scherm reparatie zo snel mogelijk uit te voeren wanneer er eenmaal een barst of een scheur is ontstaan in het scherm. Door deze reparatie snel uit te voeren voorkom je namelijk dat de beschadigingen verergeren of dat de telefoon zelfs onbruikbaar wordt. Ook heb je de meeste kans dat de data op je telefoon behouden blijft bij snel laten maken. Als je geen beeld meer hebt kan je touchscreen nog wel werken en bijvoorbeeld 112 bellen, pas hier mee op! Om dit op te lossen en waterschade te voorkomen is het verstandig om een Samsung Galaxy A42 scherm reparatie uit te laten voeren door GSM Reparatie Centrum.

Samsung Galaxy A42 batterij vervangen

De batterij van de Samsung A42 is 5000mAh net als die van de Samsung A32 4G en A32 5G, maar toch is het mogelijk dat ook de batterij kapotgaat. Om dit probleem op te lossen kan de Samsung A42 batterij vervangen worden. Het vervangen van de batterij of een Samsung Galaxy A42 scherm reparatie is bij GSM Reparatie Centrum zo gebeurd en meestal loop je na 20 minuten weer buiten met een gloednieuwe achterkant.

Voordelige reparaties laten uitvoeren

Op het moment dat er een onderdeel kapot is van je Samsung A42 denken veel mensen dat je gelijk een nieuwe telefoon moet aanschaffen. Niets is echter minder waar. Vaak is het vervangen van bepaalde onderdelen al genoeg om je toestel weer goed te laten werken. Daarnaast is het vervangen van bepaalde onderdelen een stuk goedkoper dan het aanschaffen van een compleet nieuw toestel. Hierom is het aan te raden om langs te komen bij GSM Reparatie Centrum voor een Samsung Galaxy A42 scherm reparatie en om een Samsung A42 batterij te laten vervangen.

📱 No cure, no pay

GSM Reparatie Centrum biedt alle klanten een 'no cure, no pay' garantie. Deze garantie houdt in dat als wij jouw telefoon niet kunnen repareren je ons niets hoeft te betalen. Je bent dus altijd verzekerd van een werkende telefoon of je betaalt niets. Tevens zorgen we ervoor dat je bij een reparatie alle data op je telefoon behoudt. Een telefoon reparatie bij GSM Reparatie Centrum brengt dus geen enkel risico met zich mee.

📱 Hoe lang heb ik garantie?

GSM Reparatie Centrum biedt een garantietermijn van 12 maanden aan op de functionaliteit van de vervangen onderdelen. Val-, druk-, stoot- of vloeistofschade vallen niet onder deze garantie. Op verbruiksartikelen (batterijen, oplaadpunten en audiojacks) geldt een garantietermijn van 3 maanden. Gaat het vervangen onderdeel binnen de garantietermijn defect? Dan vervangen wij dit onderdeel zonder bijkomende kosten. Wij zij niet aansprakelijk voor verdere schade aan het toestel na de reparatie.

📱 Kom langs zonder afspraak

Bij GSM Reparatie is het zowel mogelijk om met als zonder afspraak langs te komen. Stap gerust binnen bij één van onze vestigingen in Utrecht, Nijmegen of Oosterhout. Leg het defect uit aan de medewerkers en hierna wordt besproken welke onderdeel vervangen moet worden en welke kosten hieraan verbonden zijn. Vervolgens krijgt je een reparatie-bon van ons mee. Hierop staat je naam en de reparatie duidelijk vermeld en zonder deze bon kunnen wij het toestel niet retour geven. Bewaar deze bon dus goed. Je kunt je telefoon doorgaans na 20 minuten ophalen en weer genieten van een telefoon die volledig naar behoren werkt.

📱 Waarom kiezen voor GSM Reparatie Centrum?

GSM Reparatie Centrum is al 9 jaar lang de specialist in Nederland op het gebied van telefoon reparaties. Onze reparaties zijn goedkoop en je kunt je telefoon in de meeste gevallen al na 20 minuten ophalen. Geen tijd om langs te komen? Stuur dan je telefoon naar ons op en binnen 48 uur ontvang je jouw gerepareerde telefoon terug. Zijn wij niet in staat om jouw telefoon te repareren? Dan krijg je uiteraard al je geld terug. Naast het uitvoeren van reparaties kunnen we ook de data van je oude telefoon overzetten op een nieuwe telefoon of we kunnen je helpen om je nieuwe smartphone te installeren.

Laat je telefoonnummer achter en wij bellen je terug

© 2020 - GSM Reparatie Centrum
avatar
Tom van GSM Reparatie Centrumonline
Welkom bij GSM Reparatie Centrum. Wij zijn gewoon open tijdens de lockdown! Mocht je vragen hebben stel ze gerust.
Wij zijn OPEN tijdens de lockdown!