• Tot 12 maanden garantie
  • No cure no pay
  • Altijd behoud van data
  • Al 9 jaar dé specialist in reparaties
  • Kom langs of stuur je apparaat op

Samsung A41 scherm reparatie en batterij vervangen

Ben jij op zoek naar een geschikte partij voor een Samsung Galaxy A41 scherm reparatie? Dan kunnen we je vertellen dat je bij GSM Reparatie Centrum aan het juiste adres bent. Wij zijn al jaren actief op het gebied van telefoonreparaties en vrijwel geen één reparatie is ons te hoog gegrepen. De Samsung Galaxy A41 beschikt over twee camera’s en een dieptesensor. Door deze sensor is het mogelijk om de diepte te meten, waardoor je een scherptediepte-effect creëert. Dit geeft een extra dimensie aan je foto’s. De twee camera’s bestaan uit een 48 megapixel hoofdcamera en een 8 megapixel groothoeklens. Door het aanwezige 6.1 inch full HD-scherm past het toestel makkelijk in de hand, maar is het daarnaast ook prima mogelijk om een serie of een film op te kijken. Daarnaast is dit toestel natuurlijk geschikt voor allerlei basistaken die je van een smartphone gewend bent.

Kies je Samsung A41 reparatie

Deze prijzen zijn inclusief montage, 21% btw en garantie

Samsung Galaxy A41 scherm reparatie

Helaas overkomt het een hoop mensen, tijdens een onoplettend moment laten ze het toestel uit hun handen glippen. In sommige gevallen heb je het geluk dat het scherm onbeschadigd blijft, maar in andere gevallen kan het helaas voorkomen dat het scherm van de Samsung A41 kapotgaat. Soms is het toestel dusdanig beschadigd dat je geen beeld meer hebt of dat er zelfs glasscherven ontstaan. Dit is natuurlijk erg vervelend, maar daarnaast loop je ook nog eens de kans dat je glassplinters oploopt. Dit is natuurlijk niet waar je op zit te wachten en daarom raden wij het aan om een Samsung A41 Galaxy scherm reparatie zo snel mogelijk uit te voeren wanneer er eenmaal een barst of een scheur is ontstaan in het scherm. Door deze reparatie snel uit te voeren voorkom je namelijk dat de beschadigingen verergeren of dat de telefoon zelfs onbruikbaar wordt. Ook is het mogelijk dat er via de scheuren en barsten in het toestel water de telefoon binnendringt. Om dit op te lossen en waterschade te voorkomen is het verstandig om een Samsung Galaxy A41 scherm reparatie uit te laten voeren door GSM Reparatie Centrum.

Samsung Galaxy A41 achterkant vervangen

De achterkant van de Samsung A41 is van plastic, maar toch is het mogelijk dat ook de achterkant kapotgaat. Om dit probleem op te lossen kan de Samsung A41 achterkant vervangen worden. Het vervangen van de achterkant of een Samsung Galaxy 41 scherm reparatie is bij GSM Reparatie Centrum zo gebeurd en meestal loop je na 20 minuten weer buiten met een gloednieuwe achterkant.

Voordelige reparaties laten uitvoeren

Op het moment dat er een onderdeel kapot is van je Samsung A41 denken veel mensen dat je gelijk een nieuwe telefoon moet aanschaffen. Niets is echter minder waar. Vaak is het vervangen van bepaalde onderdelen al genoeg om je toestel weer goed te laten werken. Daarnaast is het vervangen van bepaalde onderdelen een stuk goedkoper dan het aanschaffen van een compleet nieuw toestel. Hierom is het aan te raden om langs te komen bij GSM Reparatie Centrum voor een Samsung Galaxy A41 scherm reparatie en om een Samsung A41 achterkant te laten vervangen.

Laat je telefoonnummer achter en wij bellen je terug