• Tot 12 maanden garantie
  • No cure no pay
  • Altijd behoud van data
  • Al 9 jaar dé specialist in reparaties
  • Kom langs of stuur je apparaat op

Samsung A30S scherm reparatie en batterij vervangen

Voor een snelle en vakkundige Samsungs A30s scherm reparatie, uitsluitend uitgevoerd door specialisten, ben je bij GSM Reparatie Centrum aan het juiste adres. De Samsung A30s beschikt over een 6.4 inch Infiny V Display. Achterop het toestel bevindt zich een ‘triple’ camera. Deze ‘triple’ camera bestaat uit een reguliere 25 megapixel camera, een Ultra-Wide-lens met een 8 megapixel camera én een dieptelens. Hierdoor is het mogelijk om gebruik te maken van verschillende functies van dit toestel, zoals bijvoorbeeld de ‘live focus’ functie. Nog een voordeel van de Samsung A30s is dat je het toestel zowel zakelijk als privé kunt gebruiken, door de aanwezige dual-sim mogelijkheid die het toestel biedt.

Een Samsung A30s scherm reparatie laten uitvoeren

Het kan natuurlijk altijd gebeuren dat je tijdens een onoplettend moment de Samsung A30s uit je handen laat vallen. Helaas heeft dit in de meeste gevallen direct een negatieve invloed op de uitstraling en het gebruiksgemak van het toestel. Wanneer er namelijk een barst of een scheur in de telefoon ontstaat kan dit het gevolg hebben dat er water in het toestel komt. Dit kan er uiteindelijk voor zorgen dat de telefoon minder goed of zelfs helemaal niet meer zal functioneren. Dit is één van de vele redenen waarom wij iedereen aanraden om een Samsung A30s scherm reparatie uit te voeren.

Een Samsung A30s scherm reparatie duurt bij GSM Reparatie Centrum zo’n 20 minuten. Na 20 minuten sta je dus buiten met een goed functionerende telefoon. Hiernaast bieden wij garantie op alle onderdelen die wij hebben vervangen.

Samsung A30s batterij vervangen

Wanneer je je telefoon net nieuw hebt aangeschaft hoef je het toestel in de meeste gevallen maar één keer per dag op te laden. Door de jaren heen zal je echter merken dat het toestel minder lang meegaat en vaker opgeladen moet worden. De reden hiervoor is dat de batterijcapaciteit in het begin vele malen hoger is dan op het moment dat je al een aantal jaar gebruik maakt van het toestel. Een efficiënte oplossing voor dit probleem is de Samsung A30s batterij vervangen. Zodra je dit hebt gedaan zal het niet meer nodig zijn om het toestel vaker dan één keer per dag op te laden. Het voordeel hiervan is dat je net zoals vanouds weer de hele dag bereikbaar bent.

Garantie op jouw reparatie

Bij GSM Reparatie Centrum ben je altijd verzekerd van een uitstekende kwaliteit en betrouwbaarheid van onze reparaties. Omdat wij zo overtuigd zijn van de kwaliteit die we aan onze klanten aanbieden, verlenen we op alle reparaties garantie. Dit geldt dus voor een Samsung A30s scherm reparatie, maar ook voor de Samsung A30s batterij vervangen.

📱 No cure, no pay

GSM Reparatie Centrum biedt alle klanten een 'no cure, no pay' garantie. Deze garantie houdt in dat als wij jouw telefoon niet kunnen repareren je ons niets hoeft te betalen. Je bent dus altijd verzekerd van een werkende telefoon of je betaalt niets. Tevens zorgen we ervoor dat je bij een reparatie alle data op je telefoon behoudt. Een telefoon reparatie bij GSM Reparatie Centrum brengt dus geen enkel risico met zich mee.

📱 Hoe lang heb ik garantie?

GSM Reparatie Centrum biedt een garantietermijn van 12 maanden aan op de functionaliteit van de vervangen onderdelen. Val-, druk-, stoot- of vloeistofschade vallen niet onder deze garantie. Op verbruiksartikelen (batterijen, oplaadpunten en audiojacks) geldt een garantietermijn van 3 maanden. Gaat het vervangen onderdeel binnen de garantietermijn defect? Dan vervangen wij dit onderdeel zonder bijkomende kosten. Wij zij niet aansprakelijk voor verdere schade aan het toestel na de reparatie.

📱 Kom langs zonder afspraak

Bij GSM Reparatie is het zowel mogelijk om met als zonder afspraak langs te komen. Stap gerust binnen bij één van onze vestigingen in Utrecht, Nijmegen of Oosterhout. Leg het defect uit aan de medewerkers en hierna wordt besproken welke onderdeel vervangen moet worden en welke kosten hieraan verbonden zijn. Vervolgens krijgt je een reparatie-bon van ons mee. Hierop staat je naam en de reparatie duidelijk vermeld en zonder deze bon kunnen wij het toestel niet retour geven. Bewaar deze bon dus goed. Je kunt je telefoon doorgaans na 20 minuten ophalen en weer genieten van een telefoon die volledig naar behoren werkt.

📱 Waarom kiezen voor GSM Reparatie Centrum?

GSM Reparatie Centrum is al 9 jaar lang de specialist in Nederland op het gebied van telefoon reparaties. Onze reparaties zijn goedkoop en je kunt je telefoon in de meeste gevallen al na 20 minuten ophalen. Geen tijd om langs te komen? Stuur dan je telefoon naar ons op en binnen 48 uur ontvang je jouw gerepareerde telefoon terug. Zijn wij niet in staat om jouw telefoon te repareren? Dan krijg je uiteraard al je geld terug. Naast het uitvoeren van reparaties kunnen we ook de data van je oude telefoon overzetten op een nieuwe telefoon of we kunnen je helpen om je nieuwe smartphone te installeren.

Laat je telefoonnummer achter en wij bellen je terug

© 2020 - GSM Reparatie Centrum
avatar
Tom van GSM Reparatie Centrumonline
Welkom bij GSM Reparatie Centrum. Wij zijn gewoon open tijdens de lockdown! Mocht je vragen hebben stel ze gerust.
Wij zijn OPEN tijdens de lockdown!