• Tot 12 maanden garantie
  • No cure no pay
  • Altijd behoud van data
  • Al 9 jaar dé specialist in reparaties
  • Kom langs of stuur je apparaat op

Samsung A30S scherm reparatie en batterij vervangen

Voor een snelle en vakkundige Samsungs A30s scherm reparatie, uitsluitend uitgevoerd door specialisten, ben je bij GSM Reparatie Centrum aan het juiste adres. De Samsung A30s beschikt over een 6.4 inch Infiny V Display. Achterop het toestel bevindt zich een ‘triple’ camera. Deze ‘triple’ camera bestaat uit een reguliere 25 megapixel camera, een Ultra-Wide-lens met een 8 megapixel camera én een dieptelens. Hierdoor is het mogelijk om gebruik te maken van verschillende functies van dit toestel, zoals bijvoorbeeld de ‘live focus’ functie. Nog een voordeel van de Samsung A30s is dat je het toestel zowel zakelijk als privé kunt gebruiken, door de aanwezige dual-sim mogelijkheid die het toestel biedt.

Een Samsung A30s scherm reparatie laten uitvoeren

Het kan natuurlijk altijd gebeuren dat je tijdens een onoplettend moment de Samsung A30s uit je handen laat vallen. Helaas heeft dit in de meeste gevallen direct een negatieve invloed op de uitstraling en het gebruiksgemak van het toestel. Wanneer er namelijk een barst of een scheur in de telefoon ontstaat kan dit het gevolg hebben dat er water in het toestel komt. Dit kan er uiteindelijk voor zorgen dat de telefoon minder goed of zelfs helemaal niet meer zal functioneren. Dit is één van de vele redenen waarom wij iedereen aanraden om een Samsung A30s scherm reparatie uit te voeren.

Een Samsung A30s scherm reparatie duurt bij GSM Reparatie Centrum zo’n 20 minuten. Na 20 minuten sta je dus buiten met een goed functionerende telefoon. Hiernaast bieden wij garantie op alle onderdelen die wij hebben vervangen.

Samsung A30s batterij vervangen

Wanneer je je telefoon net nieuw hebt aangeschaft hoef je het toestel in de meeste gevallen maar één keer per dag op te laden. Door de jaren heen zal je echter merken dat het toestel minder lang meegaat en vaker opgeladen moet worden. De reden hiervoor is dat de batterijcapaciteit in het begin vele malen hoger is dan op het moment dat je al een aantal jaar gebruik maakt van het toestel. Een efficiënte oplossing voor dit probleem is de Samsung A30s batterij vervangen. Zodra je dit hebt gedaan zal het niet meer nodig zijn om het toestel vaker dan één keer per dag op te laden. Het voordeel hiervan is dat je net zoals vanouds weer de hele dag bereikbaar bent.

Garantie op jouw reparatie

Bij GSM Reparatie Centrum ben je altijd verzekerd van een uitstekende kwaliteit en betrouwbaarheid van onze reparaties. Omdat wij zo overtuigd zijn van de kwaliteit die we aan onze klanten aanbieden, verlenen we op alle reparaties garantie. Dit geldt dus voor een Samsung A30s scherm reparatie, maar ook voor de Samsung A30s batterij vervangen.

Laat je telefoonnummer achter en wij bellen je terug