• Tot 12 maanden garantie
  • No cure no pay
  • Altijd behoud van data
  • Al 9 jaar dé specialist in reparaties
  • Kom langs of stuur je apparaat op

Samsung A10 scherm reparatie

Voor een Samsung Galaxy A10 scherm reparatie ben je bij GSM Reparatie Centrum aan het juiste adres. De Samsung Galaxy A10 is een scherp geprijsde telefoon die geschikt is voor dagelijks gebruik. Door de aanwezige 13 megapixel camera is het mogelijk om mooie foto’s te maken en te delen met vrienden en familie. Dankzij het Dolby Atmos systeem geniet je van levendig geluid wanneer je muziek luistert of een filmpje kijkt. Daarnaast past de 8.1 millimeter behuizing van de Samsung Galaxy A10 precies in je hand. De glanzende plastic finish is een statement voor jou en het toestel.

Waarom een Samsung Galaxy A10 scherm reparatie laten uitvoeren?

Als je je Samsung A10 hebt laten vallen, heeft het vaak direct invloed op zowel de uitstraling als het gebruiksgemak van de telefoon. Een scherm die kapot is kan ertoe leiden dat er water in de Samsung kan komen. Dit met alle gevolgen van dien. Hierdoor is het aan te raden dat je snel een Samsung A10 scherm reparatie uit laat voeren in één van onze winkels.

In principe zijn er geen redenen om je Samsung A10 scherm reparatie uit te stellen. Bij GSM Reparatie Centrum ben je verzekerd van een zeer scherpe herstelkosten. Daarnaast krijg je 12 maanden garantie op een scherm reparatie.

Wanneer jouw Samsung A10 batterij vervangen?

Des te langer je een toestel gebruikt, des te slechter de batterijduur kan worden. Dat is vervelend, zeker als je vaak onderweg bent of altijd bereikbaar moet zijn. In principe zou je namelijk met één oplaadbeurt de dag door met komen, maar dat blijft helaas niet zo. Na verloop van tijd zal de batterijcapaciteit afnemen. Dit leidt ertoe dat je het toestel vaker per dag zal moeten opladen.

Er bestaat een gemakkelijke en snelle oplossing om dit probleem op te lossen. Een Samsung A10 batterij vervangen leidt ertoe dat de extra oplaadbeurten niet langer meer nodig zijn. Het spreekt voor zich dat je Samsung A10 batterij vervangen eveneens zonder probleem kan gebeuren door de experts van GSM Reparatie Centrum!

Tot 12 maanden garantie op jouw reparatie

Of je nu de batterij van je Samsung A10 laat vervangen of je schade aan het beeldscherm van je smartphone laat herstellen, in beide gevallen kan je altijd rekenen op een uitstekende kwaliteit en betrouwbaarheid. Wij zijn zo overtuigd van de sublieme kwaliteit die we aan onze klanten kunnen aanbieden dat we op elke reparatie garantie verlenen. Niet voor niets staat GSM Reparatie Centrum bekend als dé specialist als het gaat om een Samsung Galaxy A10 scherm reparatie of het vervangen van de batterij.

📱 No cure, no pay

GSM Reparatie Centrum biedt alle klanten een 'no cure, no pay' garantie. Deze garantie houdt in dat als wij jouw telefoon niet kunnen repareren je ons niets hoeft te betalen. Je bent dus altijd verzekerd van een werkende telefoon of je betaalt niets. Tevens zorgen we ervoor dat je bij een reparatie alle data op je telefoon behoudt. Een telefoon reparatie bij GSM Reparatie Centrum brengt dus geen enkel risico met zich mee.

📱 Hoe lang heb ik garantie?

GSM Reparatie Centrum biedt een garantietermijn van 12 maanden aan op de functionaliteit van de vervangen onderdelen. Val-, druk-, stoot- of vloeistofschade vallen niet onder deze garantie. Op verbruiksartikelen (batterijen, oplaadpunten en audiojacks) geldt een garantietermijn van 3 maanden. Gaat het vervangen onderdeel binnen de garantietermijn defect? Dan vervangen wij dit onderdeel zonder bijkomende kosten. Wij zij niet aansprakelijk voor verdere schade aan het toestel na de reparatie.

📱 Kom langs zonder afspraak

Bij GSM Reparatie is het zowel mogelijk om met als zonder afspraak langs te komen. Stap gerust binnen bij één van onze vestigingen in Utrecht, Nijmegen of Oosterhout. Leg het defect uit aan de medewerkers en hierna wordt besproken welke onderdeel vervangen moet worden en welke kosten hieraan verbonden zijn. Vervolgens krijgt je een reparatie-bon van ons mee. Hierop staat je naam en de reparatie duidelijk vermeld en zonder deze bon kunnen wij het toestel niet retour geven. Bewaar deze bon dus goed. Je kunt je telefoon doorgaans na 20 minuten ophalen en weer genieten van een telefoon die volledig naar behoren werkt.

📱 Waarom kiezen voor GSM Reparatie Centrum?

GSM Reparatie Centrum is al 9 jaar lang de specialist in Nederland op het gebied van telefoon reparaties. Onze reparaties zijn goedkoop en je kunt je telefoon in de meeste gevallen al na 20 minuten ophalen. Geen tijd om langs te komen? Stuur dan je telefoon naar ons op en binnen 48 uur ontvang je jouw gerepareerde telefoon terug. Zijn wij niet in staat om jouw telefoon te repareren? Dan krijg je uiteraard al je geld terug. Naast het uitvoeren van reparaties kunnen we ook de data van je oude telefoon overzetten op een nieuwe telefoon of we kunnen je helpen om je nieuwe smartphone te installeren.

Laat je telefoonnummer achter en wij bellen je terug

© 2020 - GSM Reparatie Centrum
avatar
Tom van GSM Reparatie Centrumonline
Welkom bij GSM Reparatie Centrum. Wij zijn gewoon open tijdens de lockdown! Mocht je vragen hebben stel ze gerust.
Wij zijn OPEN tijdens de lockdown!