• Tot 12 maanden garantie
  • No cure no pay
  • Altijd behoud van data
  • Al 9 jaar dé specialist in reparaties
  • Kom langs of stuur je apparaat op

Samsung A90 scherm reparatie en batterij vervangen

De Samsung A90 is een toestel die eind 2019 werd gelanceerd. Dit toestel is deel van de vijfde generatie van de Samsung A Serie. Het is de eerste middenklasse telefoon die het 5G netwerk ondersteund. Dit is ook de eerste Samsung telefoon met een pop-up camera. Daarnaast heeft de Samsung A90 een in-display vingerafdrukscanner.

Een Samsung A90 scherm reparatie

Als je je Samsung A90 scherm hebt laten vallen, is dit erg vervelend. Het kan zo zijn dat je je toestel niet meer kan gebruiken zoals voorheen. Het touchscreen kan op sommige plekken niet meer werken en er kunnen ook strepen in het beeldscherm zitten. Hierdoor heb je minder zicht en vaak van je deze plekken niet meer gebruiken. Dit is erg vervelend op het moment dat je je telefoon niet meer ontgrendelen. Om dit op te lossen, kan je een Samsung A90 scherm reparatie uit laten voeren. Dit duurt bij GSM Reparatie Centrum maar 20 minuten, waardoor je je toestel weer kan gebeuren zoals het hoort.

Reparaties laten uitvoeren

Indien er iets kapot is aan een telefoon is het tegenwoordig niet meer vanzelfsprekend dat je een nieuwe telefoon koopt. Sterker nog, reparaties komen steeds vaker voor. De voornaamste reden hiervan is dat het repareren van bepaalde onderdelen dusdanig sneller en goedkoper is in vergelijking met het kopen van een nieuwe telefoon.

📱 No cure, no pay

GSM Reparatie Centrum biedt alle klanten een 'no cure, no pay' garantie. Deze garantie houdt in dat als wij jouw telefoon niet kunnen repareren je ons niets hoeft te betalen. Je bent dus altijd verzekerd van een werkende telefoon of je betaalt niets. Tevens zorgen we ervoor dat je bij een reparatie alle data op je telefoon behoudt. Een telefoon reparatie bij GSM Reparatie Centrum brengt dus geen enkel risico met zich mee.

📱 Hoe lang heb ik garantie?

GSM Reparatie Centrum biedt een garantietermijn van 12 maanden aan op de functionaliteit van de vervangen onderdelen. Val-, druk-, stoot- of vloeistofschade vallen niet onder deze garantie. Op verbruiksartikelen (batterijen, oplaadpunten en audiojacks) geldt een garantietermijn van 3 maanden. Gaat het vervangen onderdeel binnen de garantietermijn defect? Dan vervangen wij dit onderdeel zonder bijkomende kosten. Wij zij niet aansprakelijk voor verdere schade aan het toestel na de reparatie.

📱 Kom langs zonder afspraak

Bij GSM Reparatie is het zowel mogelijk om met als zonder afspraak langs te komen. Stap gerust binnen bij één van onze vestigingen in Utrecht, Nijmegen of Oosterhout. Leg het defect uit aan de medewerkers en hierna wordt besproken welke onderdeel vervangen moet worden en welke kosten hieraan verbonden zijn. Vervolgens krijgt je een reparatie-bon van ons mee. Hierop staat je naam en de reparatie duidelijk vermeld en zonder deze bon kunnen wij het toestel niet retour geven. Bewaar deze bon dus goed. Je kunt je telefoon doorgaans na 20 minuten ophalen en weer genieten van een telefoon die volledig naar behoren werkt.

📱 Waarom kiezen voor GSM Reparatie Centrum?

GSM Reparatie Centrum is al 9 jaar lang de specialist in Nederland op het gebied van telefoon reparaties. Onze reparaties zijn goedkoop en je kunt je telefoon in de meeste gevallen al na 20 minuten ophalen. Geen tijd om langs te komen? Stuur dan je telefoon naar ons op en binnen 48 uur ontvang je jouw gerepareerde telefoon terug. Zijn wij niet in staat om jouw telefoon te repareren? Dan krijg je uiteraard al je geld terug. Naast het uitvoeren van reparaties kunnen we ook de data van je oude telefoon overzetten op een nieuwe telefoon of we kunnen je helpen om je nieuwe smartphone te installeren.

Laat je telefoonnummer achter en wij bellen je terug

© 2020 - GSM Reparatie Centrum
avatar
Tom van GSM Reparatie Centrumonline
Welkom bij GSM Reparatie Centrum. Wij zijn gewoon open tijdens de lockdown! Mocht je vragen hebben stel ze gerust.
Wij zijn OPEN tijdens de lockdown!