• Tot 12 maanden garantie
  • No cure no pay
  • Altijd behoud van data
  • Al 9 jaar dé specialist in reparaties
  • Kom langs of stuur je apparaat op

Samsung A90 scherm reparatie en batterij vervangen

De Samsung A90 is een toestel die eind 2019 werd gelanceerd. Dit toestel is deel van de vijfde generatie van de Samsung A Serie. Het is de eerste middenklasse telefoon die het 5G netwerk ondersteund. Dit is ook de eerste Samsung telefoon met een pop-up camera. Daarnaast heeft de Samsung A90 een in-display vingerafdrukscanner.

Een Samsung A90 scherm reparatie

Als je je Samsung A90 scherm hebt laten vallen, is dit erg vervelend. Het kan zo zijn dat je je toestel niet meer kan gebruiken zoals voorheen. Het touchscreen kan op sommige plekken niet meer werken en er kunnen ook strepen in het beeldscherm zitten. Hierdoor heb je minder zicht en vaak van je deze plekken niet meer gebruiken. Dit is erg vervelend op het moment dat je je telefoon niet meer ontgrendelen. Om dit op te lossen, kan je een Samsung A90 scherm reparatie uit laten voeren. Dit duurt bij GSM Reparatie Centrum maar 20 minuten, waardoor je je toestel weer kan gebeuren zoals het hoort.

Reparaties laten uitvoeren

Indien er iets kapot is aan een telefoon is het tegenwoordig niet meer vanzelfsprekend dat je een nieuwe telefoon koopt. Sterker nog, reparaties komen steeds vaker voor. De voornaamste reden hiervan is dat het repareren van bepaalde onderdelen dusdanig sneller en goedkoper is in vergelijking met het kopen van een nieuwe telefoon.

Laat je telefoonnummer achter en wij bellen je terug