• Tot 12 maanden garantie
  • No cure no pay
  • Altijd behoud van data
  • Al 9 jaar dé specialist in reparaties
  • Kom langs of stuur je apparaat op

Samsung A6 scherm reparatie & batterij vervangen

Door het laten uitvoeren van een Samsung A6 scherm reparatie kan je jezelf heel wat overbodige kosten besparen. Heel wat mensen die geconfronteerd worden met schade aan het scherm van hun Samsung Galaxy A6 kiezen er namelijk voor om meteen een compleet nieuw toestel te kopen. Dat is echter helemaal nergens voor nodig. Bij GSM Reparatie Centrum zijn we namelijk perfect in staat om de schade aan je scherm te herstellen. Dit bovendien ook nog eens tegen een interessante prijs en zonder dat je jouw smartphone lang hoeft te missen. Wil je graag meteen een afspraak maken voor het laten herstellen van het gebroken scherm van jouw Samsung Galaxy A6? Neem dan snel contact met ons op!

Wat maakt onze Samsung A6 scherm reparatie zo interessant?

Het is altijd vervelend wanneer je plots te maken krijgt met schade aan het scherm van je smartphone. Toch hoeft deze schade niet langdurig voor problemen te zorgen, in tegendeel. De Samsung A6 scherm reparatie die wij aan onze klanten aanbieden brengt namelijk heel wat interessante voordelen met zich mee. Het gaat hierbij om de volgende voordelen:

  • Je herstelling kan doorgaans worden uitgevoerd binnen de 20 minuten;
  • Je kan nagenoeg meteen terug gebruikmaken van je Samsung Galaxy A6;
  • Je bent verzekerd van een zeer interessante kostprijs voor de herstelling;
  • Je kan rekenen op een garantieperiode van 12 maanden op de reparatie;

Op het ogenblik dat je er voor kiest om te investeren in een duur, kwalitatief toestel zoals de Samsung Galaxy A6 spreekt het voor zich dat je daar ook ten volle van wil kunnen genieten. Dat lijkt voor de hand liggend, maar dat is het in de praktijk zeker niet. Schade aan het beeldscherm kan namelijk al vrij snel ontstaan. Dit niet alleen door het laten vallen van het toestel, maar ook door er mee te stoten. Gelukkig zorgt onze Samsung A6 scherm reparatie er voor dat je in dat geval kan rekenen op een fantastische oplossing.

📱 No cure, no pay

GSM Reparatie Centrum biedt alle klanten een 'no cure, no pay' garantie. Deze garantie houdt in dat als wij jouw telefoon niet kunnen repareren je ons niets hoeft te betalen. Je bent dus altijd verzekerd van een werkende telefoon of je betaalt niets. Tevens zorgen we ervoor dat je bij een reparatie alle data op je telefoon behoudt. Een telefoon reparatie bij GSM Reparatie Centrum brengt dus geen enkel risico met zich mee.

📱 Hoe lang heb ik garantie?

GSM Reparatie Centrum biedt een garantietermijn van 12 maanden aan op de functionaliteit van de vervangen onderdelen. Val-, druk-, stoot- of vloeistofschade vallen niet onder deze garantie. Op verbruiksartikelen (batterijen, oplaadpunten en audiojacks) geldt een garantietermijn van 3 maanden. Gaat het vervangen onderdeel binnen de garantietermijn defect? Dan vervangen wij dit onderdeel zonder bijkomende kosten. Wij zij niet aansprakelijk voor verdere schade aan het toestel na de reparatie.

📱 Kom langs zonder afspraak

Bij GSM Reparatie is het zowel mogelijk om met als zonder afspraak langs te komen. Stap gerust binnen bij één van onze vestigingen in Utrecht, Nijmegen of Oosterhout. Leg het defect uit aan de medewerkers en hierna wordt besproken welke onderdeel vervangen moet worden en welke kosten hieraan verbonden zijn. Vervolgens krijgt je een reparatie-bon van ons mee. Hierop staat je naam en de reparatie duidelijk vermeld en zonder deze bon kunnen wij het toestel niet retour geven. Bewaar deze bon dus goed. Je kunt je telefoon doorgaans na 20 minuten ophalen en weer genieten van een telefoon die volledig naar behoren werkt.

📱 Waarom kiezen voor GSM Reparatie Centrum?

GSM Reparatie Centrum is al 9 jaar lang de specialist in Nederland op het gebied van telefoon reparaties. Onze reparaties zijn goedkoop en je kunt je telefoon in de meeste gevallen al na 20 minuten ophalen. Geen tijd om langs te komen? Stuur dan je telefoon naar ons op en binnen 48 uur ontvang je jouw gerepareerde telefoon terug. Zijn wij niet in staat om jouw telefoon te repareren? Dan krijg je uiteraard al je geld terug. Naast het uitvoeren van reparaties kunnen we ook de data van je oude telefoon overzetten op een nieuwe telefoon of we kunnen je helpen om je nieuwe smartphone te installeren.

Laat je telefoonnummer achter en wij bellen je terug

© 2020 - GSM Reparatie Centrum
avatar
Tom van GSM Reparatie Centrumonline
Welkom bij GSM Reparatie Centrum. Wij zijn gewoon open tijdens de lockdown! Mocht je vragen hebben stel ze gerust.
Wij zijn OPEN tijdens de lockdown!