• Tot 12 maanden garantie
  • No cure no pay
  • Altijd behoud van data
  • Al 9 jaar dé specialist in reparaties
  • Kom langs of stuur je apparaat op

Samsung A40 scherm reparatie en batterij vervangen

Een Samsung A40 scherm reparatie kan er voor zorgen dat je terug met alle plezier gebruik gaat maken van jouw Samsung Galaxy A40. Het komt in de praktijk helaas vrij vaak voor dat eigenaars van een smartphone geconfronteerd worden met schade aan het scherm. Dat geldt ook voor de Samsung Galaxy A40. Deze schade kan ontstaan doordat je met de smartphone ergens tegenaan bent gelopen, maar het is ook mogelijk dat de schade het gevolg is van het vallen van je toestel. In ieder geval kan zelfs een kleine barst in het scherm het gebruiksgemakvan je toestel reeds aanzienlijk beïnvloeden en dat is natuurlijk niet de bedoeling. Gelukkig bieden wij jou hier bij GSM Reparatie Centrum de perfecte oplossing aan op het moment dat je beeldscherm is beschadigd.

Waarom is een snelle Samsung A40 scherm reparatie zo belangrijk?

Op het ogenblik dat er schade is ontstaan aan jouw Samsung A40 scherm spreekt het voor zich dat je zo snel mogelijk een Samsung A40 scherm reparatie zal willen laten uitvoeren. Dit omwille van verschillende redenen. Een beschadigd Samsung A40 scherm zorgt er namelijk voor dat:

  • De uitstraling van je toestel in haar totaliteit wordt aangetast;
  • Het gebruiksgemak van het toestel negatief wordt beïnvloed;

Veel mensen gebruiken hun smartphone vandaag de dag uiteraard niet meer alleen om mee te bellen of sms-berichten mee te versturen. Daarnaast gaat men er bijvoorbeeld ook mee surfen op het internet, filmpjes en foto’s mee bekijken. Om dit alles te kunnen doen spreekt het voor zich dat het van belang is om over een scherm in perfecte staat te beschikken. Zeg nu namelijk zelf, die schade aan het 5,9-inch full HD beeldscherm is toch een doorn in het oog voor jou als gebruiker? Onze oplossing lost dit in geen tijd en op een voordelige manier op!

Laat ook tijdig je Samsung A40 batterij vervangen!

Bovenstaande maakt duidelijk dat het laten uitvoeren van een Samsung A40 scherm reparatie meteen kan zorgen voor heel wat extra gebruiksgemak voor wat jouw smartphone betreft. Dat is echter niet alles. Het spreekt namelijk voor zich dat niet alleen het beeldscherm, maar ook andere onderdelen van je smartphone voor problemen kunnen zorgen. Een bekend voorbeeld op dit vlak is terug te vinden onder de vorm van de batterij welke in het toestel is terug te vinden. Deze batterij, 3100 mAh is niet de beste op de markt, maar doet doorgaans wel prima wat er van verwacht wordt. Het is echter niet meer dan normaal dat op een zeker ogenblik de totale gebruikstijd van de batterij gaat afnemen waardoor er zich extra laadbeurten opdringen.

Het extra moeten opladen van je Samsung Galaxy A40 doorheen de dag kan voor veel mensen een probleem zijn. Dit geldt niet in het minst voor zij die vaak onderweg zijn en niet zomaar altijd een laadoplossing bij de hand hebben. Je Samsung A40 batterij vervangen door een nieuw exemplaar zorgt er echter voor dat je meteen terug kan rekenen op de volledige capaciteit waar een 3100 mAh batterij over kan beschikken. Ook voor je Samsung A40 batterij vervangen kan je in ieder geval zonder probleem terecht bij GSM Reparatie Centrum!

Altijd 12 maanden garantie op elke reparatie!

Bovenstaande informatie heeft reeds duidelijk gemaakt dat je bij GSM Reparatie Centrum kan rekenen op heel wat interessante voordelen. Zowel voor het laten herstellen van schade aan het scherm van je Samsung Galaxy A40 als voor het laten vervangen van de batterij in je smartphone ben je bij ons in ieder geval aan het juiste adres. Wat het door ons laten uitvoeren van een reparatie aan je smartphone nog interessanter maakt is dat je steeds bent verzekerd van een garantieperiode van 12 maanden op elke herstelling die wordt uitgevoerd. Het mag dan ook duidelijk zijn, het uitbesteden van jouw Samsung A40 scherm reparatie aan GSM Reparatie Centrum is altijd een zeer interessante keuze!

📱 No cure, no pay

GSM Reparatie Centrum biedt alle klanten een 'no cure, no pay' garantie. Deze garantie houdt in dat als wij jouw telefoon niet kunnen repareren je ons niets hoeft te betalen. Je bent dus altijd verzekerd van een werkende telefoon of je betaalt niets. Tevens zorgen we ervoor dat je bij een reparatie alle data op je telefoon behoudt. Een telefoon reparatie bij GSM Reparatie Centrum brengt dus geen enkel risico met zich mee.

📱 Hoe lang heb ik garantie?

GSM Reparatie Centrum biedt een garantietermijn van 12 maanden aan op de functionaliteit van de vervangen onderdelen. Val-, druk-, stoot- of vloeistofschade vallen niet onder deze garantie. Op verbruiksartikelen (batterijen, oplaadpunten en audiojacks) geldt een garantietermijn van 3 maanden. Gaat het vervangen onderdeel binnen de garantietermijn defect? Dan vervangen wij dit onderdeel zonder bijkomende kosten. Wij zij niet aansprakelijk voor verdere schade aan het toestel na de reparatie.

📱 Kom langs zonder afspraak

Bij GSM Reparatie is het zowel mogelijk om met als zonder afspraak langs te komen. Stap gerust binnen bij één van onze vestigingen in Utrecht, Nijmegen of Oosterhout. Leg het defect uit aan de medewerkers en hierna wordt besproken welke onderdeel vervangen moet worden en welke kosten hieraan verbonden zijn. Vervolgens krijgt je een reparatie-bon van ons mee. Hierop staat je naam en de reparatie duidelijk vermeld en zonder deze bon kunnen wij het toestel niet retour geven. Bewaar deze bon dus goed. Je kunt je telefoon doorgaans na 20 minuten ophalen en weer genieten van een telefoon die volledig naar behoren werkt.

📱 Waarom kiezen voor GSM Reparatie Centrum?

GSM Reparatie Centrum is al 9 jaar lang de specialist in Nederland op het gebied van telefoon reparaties. Onze reparaties zijn goedkoop en je kunt je telefoon in de meeste gevallen al na 20 minuten ophalen. Geen tijd om langs te komen? Stuur dan je telefoon naar ons op en binnen 48 uur ontvang je jouw gerepareerde telefoon terug. Zijn wij niet in staat om jouw telefoon te repareren? Dan krijg je uiteraard al je geld terug. Naast het uitvoeren van reparaties kunnen we ook de data van je oude telefoon overzetten op een nieuwe telefoon of we kunnen je helpen om je nieuwe smartphone te installeren.

Laat je telefoonnummer achter en wij bellen je terug

© 2020 - GSM Reparatie Centrum
avatar
Tom van GSM Reparatie Centrumonline
Welkom bij GSM Reparatie Centrum. Wij zijn gewoon open tijdens de lockdown! Mocht je vragen hebben stel ze gerust.
Wij zijn OPEN tijdens de lockdown!