• Tot 12 maanden garantie
  • No cure no pay
  • Altijd behoud van data
  • Al 9 jaar dé specialist in reparaties
  • Kom langs of stuur je apparaat op

Samsung A32 5G scherm reparatie en batterij vervangen

Kom langs met een Samsung A32 5G scherm reparatie met of zonder afspraak!

De Samsung Galaxy A32 5G is een smartphone die beschikt over een prachtig 6,5 inch beeldscherm. Dit mooie scherm met een 81,6 procent screen-to-body ratio en een resolutie van 1600 x 720 pixels is een LCD display. Is er toch schade ontstaan aan het scherm of glas dan is dat voor jou als gebruiker ongetwijfeld een doorn in het oog. Het laten uitvoeren van een Samsung A32 5G scherm reparatie bij ons kan hier echter snel verandering in brengen.

Een Samsung A32 5G scherm reparatie bij GSM Reparatie Centrum namelijk ook nog eens super snel. Gemiddeld neemt het herstellen van een Samsung A32 5G scherm bij ons zo’n 20 minuten tijd in beslag. Het spreekt voor zich dat je gewoon kan wachten tot de reparatie is uitgevoerd. Na afloop wandel je dus meteen terug buiten met je toestel.  Daar waar je bij andere reparateurs soms enkele werkdagen tot zelfs enkele weken je toestel moet missen geldt dat dus niet wanneer je jouw Samsung A32 5G scherm reparatie laat uitvoeren door onze experts. Bovendien garanderen wij al onze klanten uiteraard ook steeds een zeer interessante kostprijs.
Om het allemaal nog leuker te maken, komen wij niet aan je Data en blijven al je gegevens die op je Samsung Galaxy A32 5G staan, erop staan. Je kan bellend en whatsappend de winkel tevreden uit lopen!

Heb je niet de Samsung Galaxy A32 5G maar de 4G variant? Klik dan hier om naar het juiste model te gaan!

Denk ook eens aan je Samsung A32 5G batterij vervangen!

Wil je er absoluut zeker van kunnen zijn dat je in de meest optimale omstandigheden gebruik kan maken van jouw Samsung Galaxy A32 5G? In dat geval zal je op een zeker ogenblik ook moeten nadenken over je Samsung A32 5G batterij vervangen. Ondanks het feit dat de batterij in deze krachtpatser van Samsung een uitstekende 5000 mAh lithium-Ion batterij is, is het mogelijk dat ook haar batterijduur na verloop van tijd gaat afnemen. Wanneer dat gebeurt bestaat het risico dan ook dat je niet langer voldoende hebt met één enkele laadbeurt per dag. In het bijzonder wanneer je vaak onderweg bent kan dit absoluut een belangrijk punt zijn om rekening mee te houden. Het laten vervangen van de batterij in je Samsung A32 5G is dan altijd de meest interessante keuze. Ook hiervoor ben je bij ons uiteraard aan het juiste adres!

Geniet terug ten volle van jouw Samsung Galaxy A32 5G!

Is er sprake van een barst in het scherm van je Samsung Galaxy A32 5G? Of moet je vaststellen dat de batterij van je toestel het niet langer naar behoren doet? In beide gevallen is het de moeite waard om te ontdekken wat wij van GSM Reparatie Centrum voor jou kunnen betekenen. Op elke reparatie die door ons wordt uitgevoerd wordt er in ieder geval een garantie van 12 maanden aangeboden. Op deze manier kan je met nog meer vertrouwen gebruikmaken van de mogelijkheden die wij jou te bieden hebben. Aarzel dus zeker niet langer en laat jouw Samsung A32 5G scherm reparatie uitvoeren door onze experts!

📱 No cure, no pay

GSM Reparatie Centrum biedt alle klanten een 'no cure, no pay' garantie. Deze garantie houdt in dat als wij jouw telefoon niet kunnen repareren je ons niets hoeft te betalen. Je bent dus altijd verzekerd van een werkende telefoon of je betaalt niets. Tevens zorgen we ervoor dat je bij een reparatie alle data op je telefoon behoudt. Een telefoon reparatie bij GSM Reparatie Centrum brengt dus geen enkel risico met zich mee.

📱 Hoe lang heb ik garantie?

GSM Reparatie Centrum biedt een garantietermijn van 12 maanden aan op de functionaliteit van de vervangen onderdelen. Val-, druk-, stoot- of vloeistofschade vallen niet onder deze garantie. Op verbruiksartikelen (batterijen, oplaadpunten en audiojacks) geldt een garantietermijn van 3 maanden. Gaat het vervangen onderdeel binnen de garantietermijn defect? Dan vervangen wij dit onderdeel zonder bijkomende kosten. Wij zij niet aansprakelijk voor verdere schade aan het toestel na de reparatie.

📱 Kom langs zonder afspraak

Bij GSM Reparatie is het zowel mogelijk om met als zonder afspraak langs te komen. Stap gerust binnen bij één van onze vestigingen in Utrecht, Nijmegen of Oosterhout. Leg het defect uit aan de medewerkers en hierna wordt besproken welke onderdeel vervangen moet worden en welke kosten hieraan verbonden zijn. Vervolgens krijgt je een reparatie-bon van ons mee. Hierop staat je naam en de reparatie duidelijk vermeld en zonder deze bon kunnen wij het toestel niet retour geven. Bewaar deze bon dus goed. Je kunt je telefoon doorgaans na 20 minuten ophalen en weer genieten van een telefoon die volledig naar behoren werkt.

📱 Waarom kiezen voor GSM Reparatie Centrum?

GSM Reparatie Centrum is al 9 jaar lang de specialist in Nederland op het gebied van telefoon reparaties. Onze reparaties zijn goedkoop en je kunt je telefoon in de meeste gevallen al na 20 minuten ophalen. Geen tijd om langs te komen? Stuur dan je telefoon naar ons op en binnen 48 uur ontvang je jouw gerepareerde telefoon terug. Zijn wij niet in staat om jouw telefoon te repareren? Dan krijg je uiteraard al je geld terug. Naast het uitvoeren van reparaties kunnen we ook de data van je oude telefoon overzetten op een nieuwe telefoon of we kunnen je helpen om je nieuwe smartphone te installeren.

Laat je telefoonnummer achter en wij bellen je terug

© 2020 - GSM Reparatie Centrum
avatar
Tom van GSM Reparatie Centrumonline
Welkom bij GSM Reparatie Centrum. Wij zijn gewoon open tijdens de lockdown! Mocht je vragen hebben stel ze gerust.
Wij zijn OPEN tijdens de lockdown!