• Tot 12 maanden garantie
  • No cure no pay
  • Altijd behoud van data
  • Al 9 jaar dé specialist in reparaties
  • Kom langs of stuur je apparaat op

Samsung A11 scherm reparatie en batterij vervangen

Als je je Samsung A11 hebt laten vallen, baal je waarschijnlijk behoorlijk. Het toestel laten repareren is ook niet altijd leuk, maar de reparatie neemt in ieder geval weinig tijd in beslag. GSM Reparatie Centrum begrijpt hoe belangrijk je telefoon kan zijn. Daarom voeren wij onze reparaties altijd snel uit voor de laagst mogelijke prijs.

Kies je Samsung A11 reparatie

Prijzen zijn inclusief montage, 21% BTW en garantie.

Langskomen in de winkel of opsturen

Het is beide erg eenvoudig in te plannen. Je kunt via onze nieuwe website makkelijk een afspraak inplannen waardoor je altijd zeker weet dat jouw telefoon weer snel klaar is. Wanneer je deze opstuurt hoef je niet te reizen naar een van onze winkels. Het duurt dan 48 uur of minder voordat je de telefoon weer terug hebt. Als je langskomt in de winkel kan dit met of zonder afspraak en altijd wanneer het jou uitkomt. Een voordeel aan langskomen in de winkel is dat we makkelijk alles met je kunnen bespreken en eventueel ook voor je kunnen kijken wat er mis is als je dit zelf niet precies weet.

Wij hebben jarenlange ervaring met het repareren van merktelefoons en dus ook Samsung. Het is een merk wat kwalitatief erg goed is en er wordt dus veel gebruik van gemaakt. Het is dan ook niet vreemd dat er met enige regelmaat een onderdeel vervangen moet worden. Wat dan erg belangrijk is, is dat er gebruik gemaakt wordt van originele onderdelen om problemen te voorkomen. Zelf aan de slag gaan met namaak onderdelen zal geen positief resultaat opleveren. Daarom raden wij altijd aan om gewoon even langs te komen of jouw telefoon naar ons op te sturen. Wij vervangen de nodige onderdelen en voor je het weet loop jij weer tevreden rond met je Samsung A11. Ons doel is om elke klant met een glimlach de winkel uit te zien lopen en daarom zullen wij altijd alles doen wat mogelijk is.

Laat je telefoonnummer achter en wij bellen je terug

© 2020 - GSM Reparatie Centrum
avatar
Tom van GSM Reparatie Centrumonline
Welkom bij GSM Reparatie Centrum. Wij zijn gewoon open tijdens de lockdown! Mocht je vragen hebben stel ze gerust.
Wij zijn OPEN tijdens de lockdown!