• Tot 12 maanden garantie
  • No cure no pay
  • Altijd behoud van data
  • Al 9 jaar dé specialist in reparaties
  • Kom langs of stuur je apparaat op

Samsung A01 scherm reparatie en batterij vervangen

Het is vrij logisch dat je er in eerste instantie niet om staat te springen, om een Samsung A01 scherm reparatie uit te laten voeren. Een dusdanige reparatie heeft de reputatie om veel tijd in beslag te nemen en veel geld te kosten. GSM Reparatie Centrum doen dat anders. Wij bewijzen namelijk als geen ander dat het laten repareren van een Samsung A01 scherm ook efficiënt en voordelig kan.

Kies je Samsung A01 reparatie

Prijzen zijn inclusief montage, 21% BTW en garantie.

Stel je Samsung A01 scherm reparatie niet uit!

Zodra je je Samsung Galaxy A01 laat vallen, is de kans groot dat het scherm kapot gaat. Dit is natuurlijk erg vervelend en dit kan er in sommige gevallen zelfs toe leiden dat je het toestel niet meer naar behoren kan gebruiken. Daarom is het verstandig om dit zo snel mogelijk te laten herstellen.

Je beslist zelf op welk moment de herstelling dient te gebeuren. Daarnaast duurt een Samsung A01 scherm reparatie bij GSM Reparatie Centrum behoorlijk snel. Gemiddeld neemt het herstellen van een Samsung A01 scherm bij ons zo’n 20 minuten tijd in beslag. Bovendien garanderen wij al onze klanten uiteraard ook steeds een zeer interessante kostprijs.

Geniet terug ten volle van jouw Samsung Galaxy A01!

Het is de moeite waard om te ontdekken wat wij, GSM Reparatie Centrum, voor jou kunnen betekenen op het moment dat je telefoon niet meer naar behoren werkt. Wij geven op elke reparatie garantie, zodat je met nog meer vertrouwen gebruik kan maken van de mogelijkheden die GSM Reparatie Centrum je kan bieden.

📱 No cure, no pay

GSM Reparatie Centrum biedt alle klanten een 'no cure, no pay' garantie. Deze garantie houdt in dat als wij jouw telefoon niet kunnen repareren je ons niets hoeft te betalen. Je bent dus altijd verzekerd van een werkende telefoon of je betaalt niets. Tevens zorgen we ervoor dat je bij een reparatie alle data op je telefoon behoudt. Een telefoon reparatie bij GSM Reparatie Centrum brengt dus geen enkel risico met zich mee.

📱 Hoe lang heb ik garantie?

GSM Reparatie Centrum biedt een garantietermijn van 12 maanden aan op de functionaliteit van de vervangen onderdelen. Val-, druk-, stoot- of vloeistofschade vallen niet onder deze garantie. Op verbruiksartikelen (batterijen, oplaadpunten en audiojacks) geldt een garantietermijn van 3 maanden. Gaat het vervangen onderdeel binnen de garantietermijn defect? Dan vervangen wij dit onderdeel zonder bijkomende kosten. Wij zij niet aansprakelijk voor verdere schade aan het toestel na de reparatie.

📱 Kom langs zonder afspraak

Bij GSM Reparatie is het zowel mogelijk om met als zonder afspraak langs te komen. Stap gerust binnen bij één van onze vestigingen in Utrecht, Nijmegen of Oosterhout. Leg het defect uit aan de medewerkers en hierna wordt besproken welke onderdeel vervangen moet worden en welke kosten hieraan verbonden zijn. Vervolgens krijgt je een reparatie-bon van ons mee. Hierop staat je naam en de reparatie duidelijk vermeld en zonder deze bon kunnen wij het toestel niet retour geven. Bewaar deze bon dus goed. Je kunt je telefoon doorgaans na 20 minuten ophalen en weer genieten van een telefoon die volledig naar behoren werkt.

📱 Waarom kiezen voor GSM Reparatie Centrum?

GSM Reparatie Centrum is al 9 jaar lang de specialist in Nederland op het gebied van telefoon reparaties. Onze reparaties zijn goedkoop en je kunt je telefoon in de meeste gevallen al na 20 minuten ophalen. Geen tijd om langs te komen? Stuur dan je telefoon naar ons op en binnen 48 uur ontvang je jouw gerepareerde telefoon terug. Zijn wij niet in staat om jouw telefoon te repareren? Dan krijg je uiteraard al je geld terug. Naast het uitvoeren van reparaties kunnen we ook de data van je oude telefoon overzetten op een nieuwe telefoon of we kunnen je helpen om je nieuwe smartphone te installeren.

Laat je telefoonnummer achter en wij bellen je terug

© 2020 - GSM Reparatie Centrum
avatar
Tom van GSM Reparatie Centrumonline
Welkom bij GSM Reparatie Centrum. Wij zijn gewoon open tijdens de lockdown! Mocht je vragen hebben stel ze gerust.
Wij zijn OPEN tijdens de lockdown!