• Tot 12 maanden garantie
  • No cure no pay
  • Altijd behoud van data
  • Al 9 jaar dé specialist in reparaties
  • Kom langs of stuur je apparaat op

Oppo reparaties

Met een Oppo smartphone kan ook iets gebeuren wat leidt tot problemen. Je bent bij GSM Reparatie Centrum aan het juiste adres voor een snelle oplossing wanneer je Oppo kapot is of andere beschadigingen heeft. Met een ernstig beschadigde of kapotte smartphone kun je niet veel meer doen, en daarom is het belangrijk om deze zo snel mogelijk te laten repareren. Je kunt kiezen voor een nieuwe smartphone, maar voor een betere en goedkopere oplossing ga je langs GSM Reparatie Centrum voor een Oppo reparatie. Je bespaard behoorlijk wat geld en je kan de Oppo reparatie nog maandenlang gebruiken en genieten van alle functies die de telefoon biedt.

De mogelijke reparaties van je Oppo

Wanneer je je smartphone niet meer goed kan gebruiken, is een Oppo reparatie hard nodig. Het kan zo zijn dat het scherm gebarsten is en dat je daardoor het scherm niet meer goed kan gebruiken. Daarnaast kan het zo zijn dat de batterij snel leeg gaat of dat het toestel niet meer goed oplaadt. Het kan ook voorkomen dat bepaalde knoppen niet meer werken of dat het scherm niet meer reageert op je vingers. Dit zijn allemaal problemen die kunnen voorkomen wanneer je een smartphone hebt. Voor welke reparaties kun je onder andere terecht bij GSM Reparatie Centrum? Hier vindt je een overzicht.

Oppo reparatie: scherm vervangen

Een van de meest voorkomende reparaties die bij GSM Reparatie Centrum moet worden uitgevoerd, is die aan het scherm. Een Oppo smartphone kan gemakkelijk vallen omdat het een glad toestel is. Dit kan ervoor zorgen dat het scherm niet meer goed werkt of dat je zelfs scherven in je vingers krijgt. In dat geval heb je een Oppo scherm reparatie nodig. Daarnaast kan er intern in het scherm bepaalde onderdelen niet goed meer werken zoals het touchscreen. In dit geval is het ook aan te raden om langs te komen voor een reparatie.

Een van de andere Oppo reparaties laten uitvoeren

Er zijn nog tal van andere mogelijkheden bij GSM reparatie Centrum, wanneer je problemen hebt met je smartphone. Denk hierbij aan het vervangen van de laadpoort, het vervangen van de oorspeaker, de volumeknoppen of de aan/uitknop.

Waarom een Oppo reparatie bij GSM Reparatie Centrum?

Een Oppo reparatie laten uitvoeren bij GSM Reparatie Centrum heeft meerdere goede redenen. Ten eerste is er altijd een locatie in de buurt dankzij de centrale vestigingen in Utrecht, Nijmegen en Oosterhout. Je kunt altijd bij ons naar binnen lopen en je wordt snel geholpen. Wij werken volgens een ‘klaar terwijl je wacht’ principe, waardoor je gegarandeerd naar huis gaat met een gemaakte Oppo smartphone. De reparatie duurt niet langer dan 20 minuten, je krijgt een 12 maanden garantie mee en daarnaast betaal je ook de laagste prijs voor je Oppo reparatie.

Meer informatie over Oppo

Het merk Oppo is een Chinees consomentenelektronica- en telecommunicatie bedrijf. Dit merk is de laatste jaren flink aan het groeien en was in 2020 de op tijd na grootste mobiele telefoonfabrikant. Ook timmert Oppo goed aan de weg met het verkoop van toestellen. Oppo heeft zich gespecialiseerd in het ontwerpen van innovatieve smartphonefotografie en duurzaamheid.

Laat je telefoonnummer achter en wij bellen je terug

© 2020 - GSM Reparatie Centrum
avatar
Tom van GSM Reparatie Centrumonline
Welkom bij GSM Reparatie Centrum. Wij zijn gewoon open tijdens de lockdown! Mocht je vragen hebben stel ze gerust.
Wij zijn OPEN tijdens de lockdown!