• Tot 12 maanden garantie
  • No cure no pay
  • Altijd behoud van data
  • Al 9 jaar dé specialist in reparaties
  • Kom langs of stuur je apparaat op

Oppo A92 scherm reparatie

De Oppo A92 scherm reparatie die wij van GSM Reparatie Centrum kunnen aanbieden brengt heel wat interessante voordelen met zich mee. Op het ogenblik dat er schade ontstaat aan het scherm van de Oppo A92 is dat voor veel mensen echt een groot probleem. Zij vrezen namelijk dat deze schade er voor zal zorgen dat ze verplicht zijn om te investeren in een compleet nieuw toestel met alle kosten van dien. Gelukkig is die vrees nergens voor nodig. Je kan er namelijk perfect voor kiezen om je beschadigde scherm te laten herstellen door onze specialisten. Wil jij ook graag meer te weten komen over de Oppo A92 scherm reparatie die wij aanbieden? Je ontdekt er alles over hier op deze pagina!

De beste oplossing voor Oppo A92 scherm reparatie

Schade aan het scherm van je Oppo A92 kan snel ontstaan. Ergens tegenaan stoten of het toestel laten vallen kan voldoende zijn om een barst in het scherm te krijgen. Deze lijkt op het eerste opzicht soms onschuldig, maar het kan toch het gebruik beïnvloeden. Dan kan een Oppo A92 scherm reparatie de perfecte oplossing bieden.

Door je scherm te laten herstellen kan je namelijk in geen tijd terug optimaal genieten van al het moois dat de fantastische Oppo A92 voor jou in petto heeft. Dit bovendien ook zonder dat er hoge kosten aan verbonden zijn. Kies je er voor om voor jouw Oppo A92 scherm reparatie een beroep te doen op GSM Reparatie Centrum? In dat geval zal je kunnen vaststellen dat je kan rekenen op een aantal zeer interessante voordelen, namelijk:

  • Je Oppo A92 scherm reparatie kan gebeuren binnen slechts 20 minuten;
  • Je krijgt na de herstelling meteen terug de beschikking over je smartphone;
  • Op elke reparatie die wordt uitgevoerd bieden we een garantie aan van 12 maanden;

Ben je dus op zoek naar de best mogelijke oplossing voor de schade die is ontstaan aan het scherm van jouw Oppo A92? Dan hoef je niet verder te zoeken. Kies er vandaag nog voor om contact op te nemen met ons en ontdek wat we ook voor jou kunnen betekenen!

Meer weten over GSM Reparatie Centrum?

Net als jij vinden wij dat de reparatie van jouw smartphone altijd in goede handen moet zijn. Daarom staan wij altijd klaar om onze klanten te helpen met eventuele vragen. Wil je meer weten over hoe het reparatieproces bij ons in elkaar steekt of heb je andere vragen? Twijfel dan geen moment en neem contact met ons op. Stuur een e-mail naar [email protected] of bel naar +31 85 06 06 476.

📱 No cure, no pay

GSM Reparatie Centrum biedt alle klanten een 'no cure, no pay' garantie. Deze garantie houdt in dat als wij jouw telefoon niet kunnen repareren je ons niets hoeft te betalen. Je bent dus altijd verzekerd van een werkende telefoon of je betaalt niets. Tevens zorgen we ervoor dat je bij een reparatie alle data op je telefoon behoudt. Een telefoon reparatie bij GSM Reparatie Centrum brengt dus geen enkel risico met zich mee.

📱 Hoe lang heb ik garantie?

GSM Reparatie Centrum biedt een garantietermijn van 12 maanden aan op de functionaliteit van de vervangen onderdelen. Val-, druk-, stoot- of vloeistofschade vallen niet onder deze garantie. Op verbruiksartikelen (batterijen, oplaadpunten en audiojacks) geldt een garantietermijn van 3 maanden. Gaat het vervangen onderdeel binnen de garantietermijn defect? Dan vervangen wij dit onderdeel zonder bijkomende kosten. Wij zij niet aansprakelijk voor verdere schade aan het toestel na de reparatie.

📱 Kom langs zonder afspraak

Bij GSM Reparatie is het zowel mogelijk om met als zonder afspraak langs te komen. Stap gerust binnen bij één van onze vestigingen in Utrecht, Nijmegen of Oosterhout. Leg het defect uit aan de medewerkers en hierna wordt besproken welke onderdeel vervangen moet worden en welke kosten hieraan verbonden zijn. Vervolgens krijgt je een reparatie-bon van ons mee. Hierop staat je naam en de reparatie duidelijk vermeld en zonder deze bon kunnen wij het toestel niet retour geven. Bewaar deze bon dus goed. Je kunt je telefoon doorgaans na 20 minuten ophalen en weer genieten van een telefoon die volledig naar behoren werkt.

📱 Waarom kiezen voor GSM Reparatie Centrum?

GSM Reparatie Centrum is al 9 jaar lang de specialist in Nederland op het gebied van telefoon reparaties. Onze reparaties zijn goedkoop en je kunt je telefoon in de meeste gevallen al na 20 minuten ophalen. Geen tijd om langs te komen? Stuur dan je telefoon naar ons op en binnen 48 uur ontvang je jouw gerepareerde telefoon terug. Zijn wij niet in staat om jouw telefoon te repareren? Dan krijg je uiteraard al je geld terug. Naast het uitvoeren van reparaties kunnen we ook de data van je oude telefoon overzetten op een nieuwe telefoon of we kunnen je helpen om je nieuwe smartphone te installeren.

Laat je telefoonnummer achter en wij bellen je terug

© 2020 - GSM Reparatie Centrum
avatar
Tom van GSM Reparatie Centrumonline
Welkom bij GSM Reparatie Centrum. Wij zijn gewoon open tijdens de lockdown! Mocht je vragen hebben stel ze gerust.
Wij zijn OPEN tijdens de lockdown!