• Tot 12 maanden garantie
  • No cure no pay
  • Altijd behoud van data
  • Al 9 jaar dé specialist in reparaties
  • Kom langs of stuur je apparaat op

OnePlus 7T Pro scherm reparatie en batterij vervangen

OnePlus 7T Pro scherm kapot of LCD beeldscherm gebroken? GSM Reparatie heeft jarenlange ervaring in het repareren van telefoons, dus ook OnePlus toestellen. Door deze ervaring weten wij als geen ander hoe wij een OnePlus 7T Pro scherm reparatie kunnen uitvoeren op een vakkundige en toch snelle manier. Daarnaast kunnen we je voorzien van eerlijk advies. Er zijn meerdere voordelen die GSM Reparatie Centrum je kan bieden bij het repareren van een OnePlus 7T Pro. We hanteren allereerst altijd de laagste prijs, deze staat ook weergegeven op onze website. Deze prijzen zijn inclusief montage en BTW, zodat je niet voor verrassingen komt te staan. Ten tweede duurt een OnePlus 7T Pro scherm reparatie ongeveer 20 minuten, waardoor je snel weer kunt genieten van al het gemak dat dit toestel je kan bieden.

Kies je OnePlus 7T Pro reparatie

Prijzen zijn inclusief montage, 21% BTW en garantie.

Meer informatie over de OnePlus 7T Pro

De OnePlus 7T Pro heeft wat kleine verbeteringen ten opzichte van de OnePlus 7 Pro. Het design is grotendeels intact gebleven, zo beschikt het toestel over een 6,67 inch-scherm met een resolutie van 3120 bij 1440 pixels. Ondanks dat de behuizing gemaakt is van glas, voelt het door de afwerking eerder als metaal. Een groot verschil tussen de OnePlus 7 Pro en de OnePlus 7T Pro is het feit dat de koptelefoon-aansluiting is weggelaten. Hierdoor maak je via de usb-c aansluiting voor zowel het opladen van de telefoon als het luisteren van muziek.

Een OnePlus 7T Pro scherm reparatie bij GSM Reparatie Centrum

Door de afwerking van de OnePlus 7T Pro, voelt de behuizing aan als metaal. Daardoor kan je de telefoon gemakkelijk uit je handen laten vallen wanneer je geen hoes gebruikt. Helaas is het ook mogelijk dat het scherm kapot gaat of ernstig beschadigd is wanneer je wel gebruik maakt van een hoes. Je kan ervoor kiezen om een nieuwe telefoon aan te schaffen, maar het is goedkoper op je kapotte OnePlus 7T Pro te laten repareren, zeker wanneer het toestel verder nog naar behoren werkt. Bij GSM Reparatie Centrum krijg je 12 maanden garantie op je OnePlus 7T Pro scherm reparatie.

Kom langs bij GSM Reparatie Centrum

Je kunt gemakkelijk langskomen bij een van onze locaties: Utrecht, Nijmegen of Oosterhout. Hier verzorgt ons vakkundige team de OnePlus 7T Pro reparatie terwijl je wacht. De reparatie duurt ongeveer 20 minuten. Daarna is je OnePlus 7T Pro gerepareerd en kan je naar huis met een goed werkende telefoon.  Heb je geen tijd? Dan kan je je OnePlus 7T Pro naar ons opsturen, je krijgt hem dan zo snel mogelijk gerepareerd weer terug.

Heb je vragen over de mogelijkheden van jouw OnePlus 7T Pro scherm reparatie of andere vragen over de reparatie? Twijfel dan niet om contact met ons op te nemen door te bellen naar +31 85 06 06 476 of door een mailtje te sturen naar [email protected] GSM Reparatie Centrum jouw specialist voor Oneplus 7T Pro scherm reparatie en meer!

📱 No cure, no pay

GSM Reparatie Centrum biedt alle klanten een 'no cure, no pay' garantie. Deze garantie houdt in dat als wij jouw telefoon niet kunnen repareren je ons niets hoeft te betalen. Je bent dus altijd verzekerd van een werkende telefoon of je betaalt niets. Tevens zorgen we ervoor dat je bij een reparatie alle data op je telefoon behoudt. Een telefoon reparatie bij GSM Reparatie Centrum brengt dus geen enkel risico met zich mee.

📱 Hoe lang heb ik garantie?

GSM Reparatie Centrum biedt een garantietermijn van 12 maanden aan op de functionaliteit van de vervangen onderdelen. Val-, druk-, stoot- of vloeistofschade vallen niet onder deze garantie. Op verbruiksartikelen (batterijen, oplaadpunten en audiojacks) geldt een garantietermijn van 3 maanden. Gaat het vervangen onderdeel binnen de garantietermijn defect? Dan vervangen wij dit onderdeel zonder bijkomende kosten. Wij zij niet aansprakelijk voor verdere schade aan het toestel na de reparatie.

📱 Kom langs zonder afspraak

Bij GSM Reparatie is het zowel mogelijk om met als zonder afspraak langs te komen. Stap gerust binnen bij één van onze vestigingen in Utrecht, Nijmegen of Oosterhout. Leg het defect uit aan de medewerkers en hierna wordt besproken welke onderdeel vervangen moet worden en welke kosten hieraan verbonden zijn. Vervolgens krijgt je een reparatie-bon van ons mee. Hierop staat je naam en de reparatie duidelijk vermeld en zonder deze bon kunnen wij het toestel niet retour geven. Bewaar deze bon dus goed. Je kunt je telefoon doorgaans na 20 minuten ophalen en weer genieten van een telefoon die volledig naar behoren werkt.

📱 Waarom kiezen voor GSM Reparatie Centrum?

GSM Reparatie Centrum is al 9 jaar lang de specialist in Nederland op het gebied van telefoon reparaties. Onze reparaties zijn goedkoop en je kunt je telefoon in de meeste gevallen al na 20 minuten ophalen. Geen tijd om langs te komen? Stuur dan je telefoon naar ons op en binnen 48 uur ontvang je jouw gerepareerde telefoon terug. Zijn wij niet in staat om jouw telefoon te repareren? Dan krijg je uiteraard al je geld terug. Naast het uitvoeren van reparaties kunnen we ook de data van je oude telefoon overzetten op een nieuwe telefoon of we kunnen je helpen om je nieuwe smartphone te installeren.

Laat je telefoonnummer achter en wij bellen je terug

© 2020 - GSM Reparatie Centrum
avatar
Tom van GSM Reparatie Centrumonline
Welkom bij GSM Reparatie Centrum. Wij zijn gewoon open tijdens de lockdown! Mocht je vragen hebben stel ze gerust.
Wij zijn OPEN tijdens de lockdown!