• Tot 12 maanden garantie
  • No cure no pay
  • Altijd behoud van data
  • Al 9 jaar dé specialist in reparaties
  • Kom langs of stuur je apparaat op

OnePlus 6T scherm reparatie

Ben jij toe aan een OnePlus 6T scherm reparatie? Dan ben je bij gsmreparatiecentrum.nl aan het juiste adres. Wij hebben verschillende vestigingen door heel Nederland en het is mogelijk om jouw scherm reparatie te voldoen binnen 20 minuten. Kom gerust eens één van onze winkels binnengelopen óf maak eenvoudig een afspraak via onze website. Heb jij al een langere tijd een barst of een scheur in je scherm? Wacht hier dan niet langer mee, want hoe langer je met een kapot scherm rondloopt hoe groter de kans is op bijvoorbeeld waterschade of stof dat in het scherm gaat zitten. Wanneer er eenmaal stof of water in het scherm zit kan dit het gehele toestel aantasten en kan de OnePlus 6T zelfs onbruikbaar worden. Dit wil natuurlijk niemand en daarom is het van groot belang om hier snel bij te zijn.

Een OnePlus 6T Scherm Reparatie

Hoe gaat een OnePlus 6T scherm reparatie in zijn werk? Allereerst gaat één van onze experts kijken naar de precieze schade aan het scherm. Hierbij wordt er ook meteen gekeken of er andere onderdelen naast het scherm zijn beschadigd, zoals bijvoorbeeld de elektronica van de telefoon. Is dit niet het geval dan zal de OnePlus 6T scherm reparatie zonder problemen verlopen. Klanten kunnen bij ons de keuze maken uit verschillende schermen van diverse kwaliteiten. In ieder geval kan je er bij ons vanuit gaan dat wij uitsluitend originele schermen gebruiken. Wij laten aan jou de keuze over of je gaat voor een gloednieuw scherm of een hergebruikt (refurbished) scherm. Een refurbished scherm is een scherm dat vóór hergebruik volledig opgeknapt wordt. Dit opknappen gebeurt in de eigen fabriek van GSM Reparatie Centrum en de schermen hebben precies dezelfde eigenschappen als een gloednieuw scherm. Het enige verschil is dus dat een refurbished scherm al eerder gebruikt is en dat zie je dan ook terug in de prijs. Een refurbished scherm is een stuk voordeliger dan een gloednieuw scherm en wij zien dan ook dat steeds meer klanten hiervoor kiezen.

Waarom kiezen voor GSM Reparatie Centrum?

Wanneer je ervoor kiest om jou OnePlus 6T Scherm Reparatie door GSM Reparatie Centrum uit te laten voeren kan je profiteren van de volgende voordelen:

  • Tot 12 maanden garantie
  • Binnen 20 minuten gerepareerd
  • Na opsturen ontvang je OnePlus 6T binnen 48 uur weer thuis
  • Maak je afspraak gemakkelijk online óf loop binnen in één van onze vestigingen

Door te kiezen voor GSM Reparatie Centrum kies je voor zekerheid en vakkundigheid. Heb je nog vragen of simpelweg behoefte aan extra informatie? Neem dan contact met ons op door te bellen naar +31 85 06 06 476 of stuur een mailtje naar [email protected] Wij staan altijd klaar om jouw OnePlus 6T scherm reparatie uit te voeren.

Laat je telefoonnummer achter en wij bellen je terug