• Tot 12 maanden garantie
  • No cure no pay
  • Altijd behoud van data
  • Al 9 jaar dé specialist in reparaties
  • Kom langs of stuur je apparaat op

OnePlus 6T scherm reparatie

Ben jij toe aan een OnePlus 6T scherm reparatie? Dan ben je bij gsmreparatiecentrum.nl aan het juiste adres. Wij hebben verschillende vestigingen door heel Nederland en het is mogelijk om jouw scherm reparatie te voldoen binnen 20 minuten. Kom gerust eens één van onze winkels binnengelopen óf maak eenvoudig een afspraak via onze website. Heb jij al een langere tijd een barst of een scheur in je scherm? Wacht hier dan niet langer mee, want hoe langer je met een kapot scherm rondloopt hoe groter de kans is op bijvoorbeeld waterschade of stof dat in het scherm gaat zitten. Wanneer er eenmaal stof of water in het scherm zit kan dit het gehele toestel aantasten en kan de OnePlus 6T zelfs onbruikbaar worden. Dit wil natuurlijk niemand en daarom is het van groot belang om hier snel bij te zijn.

Een OnePlus 6T Scherm Reparatie

Hoe gaat een OnePlus 6T scherm reparatie in zijn werk? Allereerst gaat één van onze experts kijken naar de precieze schade aan het scherm. Hierbij wordt er ook meteen gekeken of er andere onderdelen naast het scherm zijn beschadigd, zoals bijvoorbeeld de elektronica van de telefoon. Is dit niet het geval dan zal de OnePlus 6T scherm reparatie zonder problemen verlopen. Klanten kunnen bij ons de keuze maken uit verschillende schermen van diverse kwaliteiten. In ieder geval kan je er bij ons vanuit gaan dat wij uitsluitend originele schermen gebruiken. Wij laten aan jou de keuze over of je gaat voor een gloednieuw scherm of een hergebruikt (refurbished) scherm. Een refurbished scherm is een scherm dat vóór hergebruik volledig opgeknapt wordt. Dit opknappen gebeurt in de eigen fabriek van GSM Reparatie Centrum en de schermen hebben precies dezelfde eigenschappen als een gloednieuw scherm. Het enige verschil is dus dat een refurbished scherm al eerder gebruikt is en dat zie je dan ook terug in de prijs. Een refurbished scherm is een stuk voordeliger dan een gloednieuw scherm en wij zien dan ook dat steeds meer klanten hiervoor kiezen.

Waarom kiezen voor GSM Reparatie Centrum?

Wanneer je ervoor kiest om jou OnePlus 6T Scherm Reparatie door GSM Reparatie Centrum uit te laten voeren kan je profiteren van de volgende voordelen:

  • Tot 12 maanden garantie
  • Binnen 20 minuten gerepareerd
  • Na opsturen ontvang je OnePlus 6T binnen 48 uur weer thuis
  • Maak je afspraak gemakkelijk online óf loop binnen in één van onze vestigingen

Door te kiezen voor GSM Reparatie Centrum kies je voor zekerheid en vakkundigheid. Heb je nog vragen of simpelweg behoefte aan extra informatie? Neem dan contact met ons op door te bellen naar +31 85 06 06 476 of stuur een mailtje naar [email protected] Wij staan altijd klaar om jouw OnePlus 6T scherm reparatie uit te voeren.

📱 No cure, no pay

GSM Reparatie Centrum biedt alle klanten een 'no cure, no pay' garantie. Deze garantie houdt in dat als wij jouw telefoon niet kunnen repareren je ons niets hoeft te betalen. Je bent dus altijd verzekerd van een werkende telefoon of je betaalt niets. Tevens zorgen we ervoor dat je bij een reparatie alle data op je telefoon behoudt. Een telefoon reparatie bij GSM Reparatie Centrum brengt dus geen enkel risico met zich mee.

📱 Hoe lang heb ik garantie?

GSM Reparatie Centrum biedt een garantietermijn van 12 maanden aan op de functionaliteit van de vervangen onderdelen. Val-, druk-, stoot- of vloeistofschade vallen niet onder deze garantie. Op verbruiksartikelen (batterijen, oplaadpunten en audiojacks) geldt een garantietermijn van 3 maanden. Gaat het vervangen onderdeel binnen de garantietermijn defect? Dan vervangen wij dit onderdeel zonder bijkomende kosten. Wij zij niet aansprakelijk voor verdere schade aan het toestel na de reparatie.

📱 Kom langs zonder afspraak

Bij GSM Reparatie is het zowel mogelijk om met als zonder afspraak langs te komen. Stap gerust binnen bij één van onze vestigingen in Utrecht, Nijmegen of Oosterhout. Leg het defect uit aan de medewerkers en hierna wordt besproken welke onderdeel vervangen moet worden en welke kosten hieraan verbonden zijn. Vervolgens krijgt je een reparatie-bon van ons mee. Hierop staat je naam en de reparatie duidelijk vermeld en zonder deze bon kunnen wij het toestel niet retour geven. Bewaar deze bon dus goed. Je kunt je telefoon doorgaans na 20 minuten ophalen en weer genieten van een telefoon die volledig naar behoren werkt.

📱 Waarom kiezen voor GSM Reparatie Centrum?

GSM Reparatie Centrum is al 9 jaar lang de specialist in Nederland op het gebied van telefoon reparaties. Onze reparaties zijn goedkoop en je kunt je telefoon in de meeste gevallen al na 20 minuten ophalen. Geen tijd om langs te komen? Stuur dan je telefoon naar ons op en binnen 48 uur ontvang je jouw gerepareerde telefoon terug. Zijn wij niet in staat om jouw telefoon te repareren? Dan krijg je uiteraard al je geld terug. Naast het uitvoeren van reparaties kunnen we ook de data van je oude telefoon overzetten op een nieuwe telefoon of we kunnen je helpen om je nieuwe smartphone te installeren.

Laat je telefoonnummer achter en wij bellen je terug

© 2020 - GSM Reparatie Centrum
avatar
Tom van GSM Reparatie Centrumonline
Welkom bij GSM Reparatie Centrum. Wij zijn gewoon open tijdens de lockdown! Mocht je vragen hebben stel ze gerust.
Wij zijn OPEN tijdens de lockdown!