• Tot 12 maanden garantie
  • No cure no pay
  • Altijd behoud van data
  • Al 9 jaar dé specialist in reparaties
  • Kom langs of stuur je apparaat op

OnePlus 6 scherm reparatie

Op zoek naar specialisten voor jouw OnePlus 6 scherm reparatie? Dan vind je bij gsmreparatiecentrum.nl de specialisten waar je naar op zoek bent. GSM Reparatie Centrum is gespecialiseerd in het repareren van allerlei soorten smartphones. Zodra we jouw beschadigde telefoon binnen hebben gaan wij er mee aan de slag en binnen 20 minuten is jouw beschadigde telefoon weer zo goed als nieuw. Kom langs in één van onze winkels in Nederland óf maak een afspraak via onze website. GSM Reparatie Centrum heeft gemerkt dat in Nederland veel mensen rond blijven lopen met een beschadigde telefoon, dit terwijl dit de kans op schade juist vergroot. Heb je bijvoorbeeld een barst of een scheur in je scherm kan er gemakkelijk water of stof de telefoon binnendringen en de elektronica aantasten. Op het moment dat de elektronica van de telefoon is aangetast is het vaak een verloren zaak en zal je niet ontkomen aan het feit dat je een nieuwe telefoon moet aanschaffen. Wees er daarom altijd op tijd bij!

Kies je OnePlus 6 reparatie

Deze prijzen zijn inclusief montage, 21% btw en garantie

OnePlus 6 scherm reparatie kosten

Een scherm reparatie van de OnePlus 6 kan je bij GSM Reparatie Centrum al laten uitvoeren voor € 169,-. Voor dit bedrag gaan onze experts allereerst kijken naar de precieze schade aan de telefoon. Naast dat het scherm beschadigd is, kan er namelijk ook allerlei onderliggende elektronica beschadigd zijn door bijvoorbeeld water- of stofschade. Mocht dit niet het geval zijn kan je ervan uitgaan dat jouw scherm reparatie van de OnePlus 6 zonder problemen zal verlopen. 20 minuten na het wegbrengen van jouw telefoon zal je weer kunnen genieten van een goed werkend scherm zonder beschadigingen. Ben je niet in de buurt en wil je je OnePlus 6 liever opsturen? Ook dat is mogelijk! Je ontvangt je telefoon binnen 48 uur weer zo goed als nieuw thuis.

De mogelijkheden bij GSM Reparatie Centrum

Jouw OnePlus 6 scherm reparatie laten uitvoeren door GSM Reparatie Centrum? Dan heb je de keuze uit verschillende soorten schermen, namelijk:

  • Origineel scherm – Gedemonteerd; Dit zijn gloednieuwe schermen, dit is de duurste optie.
  • Origineel scherm – Refurbished: hergebruikte schermen die worden opgeknapt vóór hergebruik.
  • Kopie – Een niet origineel scherm met minimale verschillen t.o.v. de originele schermen, de meest voordelige optie.

De specialisten van GSM Reparatie Centrum kunnen zijn gespecialiseerd in reparaties voor vrijwel iedere smartphone. Voor meer informatie kan je contact opnemen door te bellen naar +31 85 06 06 476 of door een mailtje te sturen naar [email protected] Onze specialisten staan klaar om jouw OnePlus 6 scherm reparatie uit te voeren.

Laat je telefoonnummer achter en wij bellen je terug