• Tot 12 maanden garantie
  • No cure no pay
  • Altijd behoud van data
  • Al 9 jaar dé specialist in reparaties
  • Kom langs of stuur je apparaat op

OnePlus 6 scherm reparatie

Op zoek naar specialisten voor jouw OnePlus 6 scherm reparatie? Dan vind je bij gsmreparatiecentrum.nl de specialisten waar je naar op zoek bent. GSM Reparatie Centrum is gespecialiseerd in het repareren van allerlei soorten smartphones. Zodra we jouw beschadigde telefoon binnen hebben gaan wij er mee aan de slag en binnen 20 minuten is jouw beschadigde telefoon weer zo goed als nieuw. Kom langs in één van onze winkels in Nederland óf maak een afspraak via onze website. GSM Reparatie Centrum heeft gemerkt dat in Nederland veel mensen rond blijven lopen met een beschadigde telefoon, dit terwijl dit de kans op schade juist vergroot. Heb je bijvoorbeeld een barst of een scheur in je scherm kan er gemakkelijk water of stof de telefoon binnendringen en de elektronica aantasten. Op het moment dat de elektronica van de telefoon is aangetast is het vaak een verloren zaak en zal je niet ontkomen aan het feit dat je een nieuwe telefoon moet aanschaffen. Wees er daarom altijd op tijd bij!

Kies je OnePlus 6 reparatie

Prijzen zijn inclusief montage, 21% BTW en garantie.

OnePlus 6 scherm reparatie kosten

Een scherm reparatie van de OnePlus 6 kan je bij GSM Reparatie Centrum al laten uitvoeren voor € 169,-. Voor dit bedrag gaan onze experts allereerst kijken naar de precieze schade aan de telefoon. Naast dat het scherm beschadigd is, kan er namelijk ook allerlei onderliggende elektronica beschadigd zijn door bijvoorbeeld water- of stofschade. Mocht dit niet het geval zijn kan je ervan uitgaan dat jouw scherm reparatie van de OnePlus 6 zonder problemen zal verlopen. 20 minuten na het wegbrengen van jouw telefoon zal je weer kunnen genieten van een goed werkend scherm zonder beschadigingen. Ben je niet in de buurt en wil je je OnePlus 6 liever opsturen? Ook dat is mogelijk! Je ontvangt je telefoon binnen 48 uur weer zo goed als nieuw thuis.

De mogelijkheden bij GSM Reparatie Centrum

Jouw OnePlus 6 scherm reparatie laten uitvoeren door GSM Reparatie Centrum? Dan heb je de keuze uit verschillende soorten schermen, namelijk:

  • Origineel scherm – Gedemonteerd; Dit zijn gloednieuwe schermen, dit is de duurste optie.
  • Origineel scherm – Refurbished: hergebruikte schermen die worden opgeknapt vóór hergebruik.
  • Kopie – Een niet origineel scherm met minimale verschillen t.o.v. de originele schermen, de meest voordelige optie.

De specialisten van GSM Reparatie Centrum kunnen zijn gespecialiseerd in reparaties voor vrijwel iedere smartphone. Voor meer informatie kan je contact opnemen door te bellen naar +31 85 06 06 476 of door een mailtje te sturen naar [email protected] Onze specialisten staan klaar om jouw OnePlus 6 scherm reparatie uit te voeren.

📱 No cure, no pay

GSM Reparatie Centrum biedt alle klanten een 'no cure, no pay' garantie. Deze garantie houdt in dat als wij jouw telefoon niet kunnen repareren je ons niets hoeft te betalen. Je bent dus altijd verzekerd van een werkende telefoon of je betaalt niets. Tevens zorgen we ervoor dat je bij een reparatie alle data op je telefoon behoudt. Een telefoon reparatie bij GSM Reparatie Centrum brengt dus geen enkel risico met zich mee.

📱 Hoe lang heb ik garantie?

GSM Reparatie Centrum biedt een garantietermijn van 12 maanden aan op de functionaliteit van de vervangen onderdelen. Val-, druk-, stoot- of vloeistofschade vallen niet onder deze garantie. Op verbruiksartikelen (batterijen, oplaadpunten en audiojacks) geldt een garantietermijn van 3 maanden. Gaat het vervangen onderdeel binnen de garantietermijn defect? Dan vervangen wij dit onderdeel zonder bijkomende kosten. Wij zij niet aansprakelijk voor verdere schade aan het toestel na de reparatie.

📱 Kom langs zonder afspraak

Bij GSM Reparatie is het zowel mogelijk om met als zonder afspraak langs te komen. Stap gerust binnen bij één van onze vestigingen in Utrecht, Nijmegen of Oosterhout. Leg het defect uit aan de medewerkers en hierna wordt besproken welke onderdeel vervangen moet worden en welke kosten hieraan verbonden zijn. Vervolgens krijgt je een reparatie-bon van ons mee. Hierop staat je naam en de reparatie duidelijk vermeld en zonder deze bon kunnen wij het toestel niet retour geven. Bewaar deze bon dus goed. Je kunt je telefoon doorgaans na 20 minuten ophalen en weer genieten van een telefoon die volledig naar behoren werkt.

📱 Waarom kiezen voor GSM Reparatie Centrum?

GSM Reparatie Centrum is al 9 jaar lang de specialist in Nederland op het gebied van telefoon reparaties. Onze reparaties zijn goedkoop en je kunt je telefoon in de meeste gevallen al na 20 minuten ophalen. Geen tijd om langs te komen? Stuur dan je telefoon naar ons op en binnen 48 uur ontvang je jouw gerepareerde telefoon terug. Zijn wij niet in staat om jouw telefoon te repareren? Dan krijg je uiteraard al je geld terug. Naast het uitvoeren van reparaties kunnen we ook de data van je oude telefoon overzetten op een nieuwe telefoon of we kunnen je helpen om je nieuwe smartphone te installeren.

Laat je telefoonnummer achter en wij bellen je terug

© 2020 - GSM Reparatie Centrum
avatar
Tom van GSM Reparatie Centrumonline
Welkom bij GSM Reparatie Centrum. Wij zijn gewoon open tijdens de lockdown! Mocht je vragen hebben stel ze gerust.
Wij zijn OPEN tijdens de lockdown!