• Tot 12 maanden garantie
  • No cure no pay
  • Altijd behoud van data
  • Al 9 jaar dé specialist in reparaties
  • Kom langs of stuur je apparaat op

OnePlus 5T scherm reparatie

GSM Reparatie Centrum is gespecialiseerd in het uitvoeren van jouw OnePlus 5T reparatie. Wij kunnen verschillende reparaties voor de Oneplus uitvoeren, zoals scherm reparaties, het vervangen van de achterkant en/of het oplaadpunt van de telefoon vervangen. Heb je geen zin om dagenlang te wachten tot je telefoon weer gerepareerd is? Breng dan je kapotte of beschadigde telefoon naar GSM Reparatie Centrum en wij zorgen ervoor dat jouw telefoon binnen 20 minuten weer zo goed als nieuw is. Vanzelfsprekend tegen een schappelijke prijs. Je kunt met je beschadigde Oneplus 5T terecht bij één van onze verschillende vestigingen in Nederland of je kunt je telefoon gemakkelijk opsturen. Wanneer je je telefoon hebt opgestuurd zal je deze binnen 48 uur weer gerepareerd thuis ontvangen. Wel zo makkelijk.

Kies je OnePlus 5T reparatie

Prijzen zijn inclusief montage, 21% BTW en garantie.

OnePlus 5T scherm reparatie kosten

Bij GSM Reparatie Centrum zijn er verschillende mogelijkheden op het gebied van reparaties voor jouw OnePlus 5T. Wij kunnen de volgende reparaties uitvoeren:

  • Oneplus 5T scherm reparatie: Hierbij heb je de keuze uit een gloednieuw scherm, een refurbished (hergebruikt) scherm of een onorigineel scherm (kopie).
  • Achterkant vervangen van de OnePlus 5T.
  • Het oplaadpunt vervangen: Laad jouw OnePlus 5T niet meer op? Vervang het oplaadpunt en dit is verleden tijd.

Een Oneplus 5T scherm reparatie kan je al laten uitvoeren voor € 159,-. Wij vervangen de achterkant voor € 89,- en het vervangen van het oplaadpunt kost je in totaal € 49,-. Bij GSM Reparatie Centrum profiteer je tevens van een garantie tot 12 maanden na de OnePlus 5T reparatie.

Contact opnemen?

De specialisten van GSM Reparatie Centrum staan altijd klaar om jou te helpen met jouw OnePlus 5T scherm reparatie én meer. Heb je vragen over de reparatie of ben je benieuwd of wij ook jouw beschadigde OnePlus 5T kunnen repareren? Neem dan contact met ons op door te bellen naar +31 85 06 06 476 of door een mailtje te sturen naar [email protected] Laat jouw OnePlus 5T scherm reparatie en meer uitvoeren door GSM Reparatie Centrum.

📱 No cure, no pay

GSM Reparatie Centrum biedt alle klanten een 'no cure, no pay' garantie. Deze garantie houdt in dat als wij jouw telefoon niet kunnen repareren je ons niets hoeft te betalen. Je bent dus altijd verzekerd van een werkende telefoon of je betaalt niets. Tevens zorgen we ervoor dat je bij een reparatie alle data op je telefoon behoudt. Een telefoon reparatie bij GSM Reparatie Centrum brengt dus geen enkel risico met zich mee.

📱 Hoe lang heb ik garantie?

GSM Reparatie Centrum biedt een garantietermijn van 12 maanden aan op de functionaliteit van de vervangen onderdelen. Val-, druk-, stoot- of vloeistofschade vallen niet onder deze garantie. Op verbruiksartikelen (batterijen, oplaadpunten en audiojacks) geldt een garantietermijn van 3 maanden. Gaat het vervangen onderdeel binnen de garantietermijn defect? Dan vervangen wij dit onderdeel zonder bijkomende kosten. Wij zij niet aansprakelijk voor verdere schade aan het toestel na de reparatie.

📱 Kom langs zonder afspraak

Bij GSM Reparatie is het zowel mogelijk om met als zonder afspraak langs te komen. Stap gerust binnen bij één van onze vestigingen in Utrecht, Nijmegen of Oosterhout. Leg het defect uit aan de medewerkers en hierna wordt besproken welke onderdeel vervangen moet worden en welke kosten hieraan verbonden zijn. Vervolgens krijgt je een reparatie-bon van ons mee. Hierop staat je naam en de reparatie duidelijk vermeld en zonder deze bon kunnen wij het toestel niet retour geven. Bewaar deze bon dus goed. Je kunt je telefoon doorgaans na 20 minuten ophalen en weer genieten van een telefoon die volledig naar behoren werkt.

📱 Waarom kiezen voor GSM Reparatie Centrum?

GSM Reparatie Centrum is al 9 jaar lang de specialist in Nederland op het gebied van telefoon reparaties. Onze reparaties zijn goedkoop en je kunt je telefoon in de meeste gevallen al na 20 minuten ophalen. Geen tijd om langs te komen? Stuur dan je telefoon naar ons op en binnen 48 uur ontvang je jouw gerepareerde telefoon terug. Zijn wij niet in staat om jouw telefoon te repareren? Dan krijg je uiteraard al je geld terug. Naast het uitvoeren van reparaties kunnen we ook de data van je oude telefoon overzetten op een nieuwe telefoon of we kunnen je helpen om je nieuwe smartphone te installeren.

Laat je telefoonnummer achter en wij bellen je terug

© 2020 - GSM Reparatie Centrum
avatar
Tom van GSM Reparatie Centrumonline
Welkom bij GSM Reparatie Centrum. Wij zijn gewoon open tijdens de lockdown! Mocht je vragen hebben stel ze gerust.
Wij zijn OPEN tijdens de lockdown!