• Tot 12 maanden garantie
  • No cure no pay
  • Altijd behoud van data
  • Al 9 jaar dé specialist in reparaties
  • Kom langs of stuur je apparaat op

OnePlus 3 (T) scherm reparatie en batterij vervangen

Is je OnePlus 3 of OnePlus 3T kapot of beschadigd en heb je een snelle en vakkundige hulp nodig? Zoek dan niet verder, want op deze site heb je de oplossing gevonden. Bij GSM Reparatie Centrum kun je terecht voor je OnePlus 3 reparatie aan het scherm, de achterkant, de batterij, de USB-poort en nog veel meer. Bij ons kun je rekenen op de allerlaagste prijs, zonder dat je achteraf voor vervelende verrassingen komt te staan. De prijs die online staat is de totaalprijs waar ook de montage en BTW al bij zit. Je kunt dus bij ons terecht voor een betaalbare OnePlus 3 (T) reparatie.

Voor welke OnePlus 3 reparatie kun je terecht bij GSM Reparatie Centrum?

Een kapotte of beschadigde smartphone is nooit leuk, en daarom wil je hem zo snel mogelijk gerepareerd hebben. Het maakt niet uit wat er vervangen of gerepareerd moet worden: bij GSM Reparatie Centrum kun je terecht voor allerlei soorten reparaties aan je OnePlus 3T. De meest voorkomende reparaties die wij uitvoeren zijn; OnePlus 3 scherm reparatie en de batterij vervangen van de OnePlus 3(T).

Waarom een OnePlus 3 scherm reparatie bij GSM Reparatie Centrum?

Stel, je OnePlus 3T is kapotgegaan of ernstig beschadigd. Een zeer vervelend en pijnlijk moment, zeker wanneer je daarvoor weinig krassen op je telefoon had. Je kunt ervoor kiezen om een nieuwe telefoon aan te schaffen, maar het is veel aantrekkelijker om je kapotte OnePlus 3T te laten maken, helemaal wanneer deze verder nog prima werkt. Je krijgt bij GSM Reparatie Centrum 12 maanden garantie op je OnePlus 3 reparatie. Dit betekent dat je terug mag komen voor een kosteloos herstel wanneer er binnen deze periode iets misgaat met de reparatie.

Je kunt eenvoudig langskomen op een van onze locaties: Utrecht, Nijmegen of Oosterhout. Hier verzorgt ons vakkundige team de OnePlus 3 reparatie terwijl je wacht. Je hoeft maximaal 20 minuten te wachten op je reparatie. Daarna kun je weer naar huis met een gemaakte OnePlus 3T. Heb je geen tijd? Stuur je beschadigde of kapotte smartphone dan naar ons op en krijg hem zo snel mogelijk weer gerepareerd terug.

Heb je vragen over de mogelijkheden van jouw OnePlus 3 scherm reparatie of andere vragen over de reparatie? Twijfel dan niet om contact met ons op te nemen door te bellen naar +31 85 06 06 476 of door een mailtje te sturen naar [email protected] GSM Reparatie Centrum jouw specialist voor Oneplus 3 scherm reparatie en meer!

📱 No cure, no pay

GSM Reparatie Centrum biedt alle klanten een 'no cure, no pay' garantie. Deze garantie houdt in dat als wij jouw telefoon niet kunnen repareren je ons niets hoeft te betalen. Je bent dus altijd verzekerd van een werkende telefoon of je betaalt niets. Tevens zorgen we ervoor dat je bij een reparatie alle data op je telefoon behoudt. Een telefoon reparatie bij GSM Reparatie Centrum brengt dus geen enkel risico met zich mee.

📱 Hoe lang heb ik garantie?

GSM Reparatie Centrum biedt een garantietermijn van 12 maanden aan op de functionaliteit van de vervangen onderdelen. Val-, druk-, stoot- of vloeistofschade vallen niet onder deze garantie. Op verbruiksartikelen (batterijen, oplaadpunten en audiojacks) geldt een garantietermijn van 3 maanden. Gaat het vervangen onderdeel binnen de garantietermijn defect? Dan vervangen wij dit onderdeel zonder bijkomende kosten. Wij zij niet aansprakelijk voor verdere schade aan het toestel na de reparatie.

📱 Kom langs zonder afspraak

Bij GSM Reparatie is het zowel mogelijk om met als zonder afspraak langs te komen. Stap gerust binnen bij één van onze vestigingen in Utrecht, Nijmegen of Oosterhout. Leg het defect uit aan de medewerkers en hierna wordt besproken welke onderdeel vervangen moet worden en welke kosten hieraan verbonden zijn. Vervolgens krijgt je een reparatie-bon van ons mee. Hierop staat je naam en de reparatie duidelijk vermeld en zonder deze bon kunnen wij het toestel niet retour geven. Bewaar deze bon dus goed. Je kunt je telefoon doorgaans na 20 minuten ophalen en weer genieten van een telefoon die volledig naar behoren werkt.

📱 Waarom kiezen voor GSM Reparatie Centrum?

GSM Reparatie Centrum is al 9 jaar lang de specialist in Nederland op het gebied van telefoon reparaties. Onze reparaties zijn goedkoop en je kunt je telefoon in de meeste gevallen al na 20 minuten ophalen. Geen tijd om langs te komen? Stuur dan je telefoon naar ons op en binnen 48 uur ontvang je jouw gerepareerde telefoon terug. Zijn wij niet in staat om jouw telefoon te repareren? Dan krijg je uiteraard al je geld terug. Naast het uitvoeren van reparaties kunnen we ook de data van je oude telefoon overzetten op een nieuwe telefoon of we kunnen je helpen om je nieuwe smartphone te installeren.

Laat je telefoonnummer achter en wij bellen je terug

© 2020 - GSM Reparatie Centrum
avatar
Tom van GSM Reparatie Centrumonline
Welkom bij GSM Reparatie Centrum. Wij zijn gewoon open tijdens de lockdown! Mocht je vragen hebben stel ze gerust.
Wij zijn OPEN tijdens de lockdown!