• Tot 12 maanden garantie
  • No cure no pay
  • Altijd behoud van data
  • Al 9 jaar dé specialist in reparaties
  • Kom langs of stuur je apparaat op

OnePlus 2 scherm reparatie en batterij vervangen

Jouw OnePlus 2 reparatie uit laten voeren door GSM Reparatie Centrum? Dan kan je er bij ons van uitgaan dat uitsluitend specialisten aan de slag gaan met de reparatie van jouw smartphone en dat de reparatie zonder problemen verloopt. Al onze medewerkers hebben veel ervaring met (scherm) reparaties van allerlei verschillende typen smartphones. Alle meest voorkomende reparaties bij GSM Reparatie Centrum zijn binnen 20 minuten klaar. Wat zijn de meest voorkomende reparaties waar je aan moet denken bij ons? Dit zijn het vervangen van het scherm en het vervangen van de batterij. Mocht jouw OnePlus 2 toe zijn aan vervanging op één van deze punten? Dan ben je bij GSM Reparatie Centrum aan het juiste adres.

OnePlus 2 reparatie bij GSM Reparatie Centrum

Wil jij jouw OnePlus 2 reparatie laten uitvoeren door GSM Reparatie Centrum dan heb je de keuze uit drie verschillende soorten schermen. De beste en tevens de duurste optie is jouw OnePlus scherm laten vervangen door een gloednieuw scherm. Deze schermen zijn afkomstig uit de fabriek van GSM Reparatie Centrum en worden gedemonteerd vanaf gloednieuwe telefoons. Daarnaast kan je ook kiezen voor een ‘refurbished’ scherm. Refurbished schermen zijn hergebruikte schermen die vóór gebruik worden opgeknapt. Deze schermen zijn bijna niet te onderscheiden van gloednieuwe schermen. Wil jij dus dezelfde kwaliteit als een nieuw scherm, maar niet de hoofdprijs betalen? Kies dan voor een refurbished scherm. Gaan voor de goedkoopste optie? Kies dan voor een ‘kopie’ scherm. Dit zijn onoriginele schermen die wel naar behoren werken. Aan de buitenkant is dan ook niet te zien dat je voor een ‘kopie’ scherm hebt gekozen tijdens de OnePlus 2 scherm reparatie. Deze onoriginele schermen worden in fabrieken gemaakt die niet in handen zijn van de fabrikant van de telefoon.

Contact opnemen met ons

GSM Reparatie Centrum staat altijd klaar om de vragen van onze klanten beantwoorden. Heb je vragen over jouw OnePlus 2 reparatie? Neem dan gerust eens contact met ons op door te mailen naar [email protected] Liever bellen? Bel dan naar +31 85 06 06 476. GSM Reparatie Centrum, jouw specialist voor OnePlus 2 reparatie.

📱 No cure, no pay

GSM Reparatie Centrum biedt alle klanten een 'no cure, no pay' garantie. Deze garantie houdt in dat als wij jouw telefoon niet kunnen repareren je ons niets hoeft te betalen. Je bent dus altijd verzekerd van een werkende telefoon of je betaalt niets. Tevens zorgen we ervoor dat je bij een reparatie alle data op je telefoon behoudt. Een telefoon reparatie bij GSM Reparatie Centrum brengt dus geen enkel risico met zich mee.

📱 Hoe lang heb ik garantie?

GSM Reparatie Centrum biedt een garantietermijn van 12 maanden aan op de functionaliteit van de vervangen onderdelen. Val-, druk-, stoot- of vloeistofschade vallen niet onder deze garantie. Op verbruiksartikelen (batterijen, oplaadpunten en audiojacks) geldt een garantietermijn van 3 maanden. Gaat het vervangen onderdeel binnen de garantietermijn defect? Dan vervangen wij dit onderdeel zonder bijkomende kosten. Wij zij niet aansprakelijk voor verdere schade aan het toestel na de reparatie.

📱 Kom langs zonder afspraak

Bij GSM Reparatie is het zowel mogelijk om met als zonder afspraak langs te komen. Stap gerust binnen bij één van onze vestigingen in Utrecht, Nijmegen of Oosterhout. Leg het defect uit aan de medewerkers en hierna wordt besproken welke onderdeel vervangen moet worden en welke kosten hieraan verbonden zijn. Vervolgens krijgt je een reparatie-bon van ons mee. Hierop staat je naam en de reparatie duidelijk vermeld en zonder deze bon kunnen wij het toestel niet retour geven. Bewaar deze bon dus goed. Je kunt je telefoon doorgaans na 20 minuten ophalen en weer genieten van een telefoon die volledig naar behoren werkt.

📱 Waarom kiezen voor GSM Reparatie Centrum?

GSM Reparatie Centrum is al 9 jaar lang de specialist in Nederland op het gebied van telefoon reparaties. Onze reparaties zijn goedkoop en je kunt je telefoon in de meeste gevallen al na 20 minuten ophalen. Geen tijd om langs te komen? Stuur dan je telefoon naar ons op en binnen 48 uur ontvang je jouw gerepareerde telefoon terug. Zijn wij niet in staat om jouw telefoon te repareren? Dan krijg je uiteraard al je geld terug. Naast het uitvoeren van reparaties kunnen we ook de data van je oude telefoon overzetten op een nieuwe telefoon of we kunnen je helpen om je nieuwe smartphone te installeren.

Laat je telefoonnummer achter en wij bellen je terug

© 2020 - GSM Reparatie Centrum
avatar
Tom van GSM Reparatie Centrumonline
Welkom bij GSM Reparatie Centrum. Wij zijn gewoon open tijdens de lockdown! Mocht je vragen hebben stel ze gerust.
Wij zijn OPEN tijdens de lockdown!