• Tot 12 maanden garantie
  • No cure no pay
  • Altijd behoud van data
  • Al 9 jaar dé specialist in reparaties
  • Kom langs of stuur je apparaat op

OnePlus 1 scherm reparatie en batterij vervangen

Heb je snelle vakkundige hulp nodig voor jouw OnePlus 1 scherm reparatie? Dan heb je bij GSM Reparatie Centrum gevonden waar je naar op zoek bent. Bij ons kun je terecht voor verschillende reparaties, zoals het repareren van het scherm en het vervangen van de batterij. GSM Reparatie Centrum biedt klanten de laagste prijsgarantie, zodat je vooraf weet wat de kosten zullen bedragen voor jouw reparatie. De prijzen die op onze website vermeld staan, zijn inclusief montage en BTW. Wij vinden dan ook dat jouw OnePlus 1 scherm reparatie ten alle tijden betaalbaar moet zijn.

Welke OnePlus 1 reparaties voeren wij uit?

GSM Reparatie Centrum is gespecialiseerd in het uitvoeren van scherm reparaties en het vervangen van de batterij voor jouw OnePlus 1. Ons vakkundig personeel heeft veel ervaring met het uitvoeren van OnePlus 1 reparaties en binnen 20 minuten na aflevering heb je jouw OnePlus 1 weer zo goed als nieuw terug. Tijdens de reparatie kan je wachten in een van onze vestigingen of je kunt natuurlijk ook even wat anders gaan doen tot de reparatie is voldaan.

Waarom een OnePlus 3 scherm reparatie bij GSM Reparatie Centrum?

Je hebt je onbeschadigde OnePlus 1 in je handen en na één onoplettend moment laat je je telefoon vallen en zit er een scheur in het scherm. Een herkenbaar moment voor velen, nietwaar? In dit geval kan je er natuurlijk voor kiezen om een nieuwe telefoon aan te schaffen, maar dit kan aardig prijzig zijn. Een goedkopere en aantrekkelijkere optie is om je beschadigde OnePlus 1 te laten repareren, helemaal wanneer deze verder nog naar behoren werkt. Indien je je telefoon bij ons laat repareren profiteer je van een garantie tot wel 12 maanden. Mocht er iets misgaan met de reparatie of gaat er buiten jouw schuld om iets kapot aan de telefoon kan je jouw OnePlus 1 kosteloos bij ons repareren.

Kom langs in één van onze vestigingen in Nederland, waaronder; Utrecht, Nijmegen en Oosterhout of stuur je telefoon naar ons op. Zodra wij jouw telefoon binnen hebben gaan wij er mee aan de slag en krijg je deze binnen 48 uur gerepareerd en al thuis geleverd. Handig wanneer je geen tijd hebt om langs te komen.

Wil je weten of GSM Reparatie Centrum ook jouw kapotte OnePlus 1 scherm reparatie kan uitvoeren? Neem dan contact met ons op door mailtje te sturen naar [email protected] Natuurlijk kun je ons ook bellen op het nummer +31 85 06 06 476. GSM Reparatie Centrum, jouw specialist voor OnePlus 1 scherm reparatie en het vervangen van de batterij.

Laat je telefoonnummer achter en wij bellen je terug