• Tot 12 maanden garantie
  • No cure no pay
  • Altijd behoud van data
  • Al 9 jaar dé specialist in reparaties
  • Kom langs of stuur je apparaat op

OnePlus 1 scherm reparatie en batterij vervangen

Heb je snelle vakkundige hulp nodig voor jouw OnePlus 1 scherm reparatie? Dan heb je bij GSM Reparatie Centrum gevonden waar je naar op zoek bent. Bij ons kun je terecht voor verschillende reparaties, zoals het repareren van het scherm en het vervangen van de batterij. GSM Reparatie Centrum biedt klanten de laagste prijsgarantie, zodat je vooraf weet wat de kosten zullen bedragen voor jouw reparatie. De prijzen die op onze website vermeld staan, zijn inclusief montage en BTW. Wij vinden dan ook dat jouw OnePlus 1 scherm reparatie ten alle tijden betaalbaar moet zijn.

Welke OnePlus 1 reparaties voeren wij uit?

GSM Reparatie Centrum is gespecialiseerd in het uitvoeren van scherm reparaties en het vervangen van de batterij voor jouw OnePlus 1. Ons vakkundig personeel heeft veel ervaring met het uitvoeren van OnePlus 1 reparaties en binnen 20 minuten na aflevering heb je jouw OnePlus 1 weer zo goed als nieuw terug. Tijdens de reparatie kan je wachten in een van onze vestigingen of je kunt natuurlijk ook even wat anders gaan doen tot de reparatie is voldaan.

Waarom een OnePlus 3 scherm reparatie bij GSM Reparatie Centrum?

Je hebt je onbeschadigde OnePlus 1 in je handen en na één onoplettend moment laat je je telefoon vallen en zit er een scheur in het scherm. Een herkenbaar moment voor velen, nietwaar? In dit geval kan je er natuurlijk voor kiezen om een nieuwe telefoon aan te schaffen, maar dit kan aardig prijzig zijn. Een goedkopere en aantrekkelijkere optie is om je beschadigde OnePlus 1 te laten repareren, helemaal wanneer deze verder nog naar behoren werkt. Indien je je telefoon bij ons laat repareren profiteer je van een garantie tot wel 12 maanden. Mocht er iets misgaan met de reparatie of gaat er buiten jouw schuld om iets kapot aan de telefoon kan je jouw OnePlus 1 kosteloos bij ons repareren.

Kom langs in één van onze vestigingen in Nederland, waaronder; Utrecht, Nijmegen en Oosterhout of stuur je telefoon naar ons op. Zodra wij jouw telefoon binnen hebben gaan wij er mee aan de slag en krijg je deze binnen 48 uur gerepareerd en al thuis geleverd. Handig wanneer je geen tijd hebt om langs te komen.

Wil je weten of GSM Reparatie Centrum ook jouw kapotte OnePlus 1 scherm reparatie kan uitvoeren? Neem dan contact met ons op door mailtje te sturen naar [email protected] Natuurlijk kun je ons ook bellen op het nummer +31 85 06 06 476. GSM Reparatie Centrum, jouw specialist voor OnePlus 1 scherm reparatie en het vervangen van de batterij.

📱 No cure, no pay

GSM Reparatie Centrum biedt alle klanten een 'no cure, no pay' garantie. Deze garantie houdt in dat als wij jouw telefoon niet kunnen repareren je ons niets hoeft te betalen. Je bent dus altijd verzekerd van een werkende telefoon of je betaalt niets. Tevens zorgen we ervoor dat je bij een reparatie alle data op je telefoon behoudt. Een telefoon reparatie bij GSM Reparatie Centrum brengt dus geen enkel risico met zich mee.

📱 Hoe lang heb ik garantie?

GSM Reparatie Centrum biedt een garantietermijn van 12 maanden aan op de functionaliteit van de vervangen onderdelen. Val-, druk-, stoot- of vloeistofschade vallen niet onder deze garantie. Op verbruiksartikelen (batterijen, oplaadpunten en audiojacks) geldt een garantietermijn van 3 maanden. Gaat het vervangen onderdeel binnen de garantietermijn defect? Dan vervangen wij dit onderdeel zonder bijkomende kosten. Wij zij niet aansprakelijk voor verdere schade aan het toestel na de reparatie.

📱 Kom langs zonder afspraak

Bij GSM Reparatie is het zowel mogelijk om met als zonder afspraak langs te komen. Stap gerust binnen bij één van onze vestigingen in Utrecht, Nijmegen of Oosterhout. Leg het defect uit aan de medewerkers en hierna wordt besproken welke onderdeel vervangen moet worden en welke kosten hieraan verbonden zijn. Vervolgens krijgt je een reparatie-bon van ons mee. Hierop staat je naam en de reparatie duidelijk vermeld en zonder deze bon kunnen wij het toestel niet retour geven. Bewaar deze bon dus goed. Je kunt je telefoon doorgaans na 20 minuten ophalen en weer genieten van een telefoon die volledig naar behoren werkt.

📱 Waarom kiezen voor GSM Reparatie Centrum?

GSM Reparatie Centrum is al 9 jaar lang de specialist in Nederland op het gebied van telefoon reparaties. Onze reparaties zijn goedkoop en je kunt je telefoon in de meeste gevallen al na 20 minuten ophalen. Geen tijd om langs te komen? Stuur dan je telefoon naar ons op en binnen 48 uur ontvang je jouw gerepareerde telefoon terug. Zijn wij niet in staat om jouw telefoon te repareren? Dan krijg je uiteraard al je geld terug. Naast het uitvoeren van reparaties kunnen we ook de data van je oude telefoon overzetten op een nieuwe telefoon of we kunnen je helpen om je nieuwe smartphone te installeren.

Laat je telefoonnummer achter en wij bellen je terug

© 2020 - GSM Reparatie Centrum
avatar
Tom van GSM Reparatie Centrumonline
Welkom bij GSM Reparatie Centrum. Wij zijn gewoon open tijdens de lockdown! Mocht je vragen hebben stel ze gerust.
Wij zijn OPEN tijdens de lockdown!